Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir gün ansızın videolarını arka arka izleyerek Akşamın 7 sinde Ehliyet kursuna yazılıp bu işi düzgünce yapmama vesile olan abimizdir kendisi ki bir çok kişi Motosiklet ehliyetiyle ile ilk motorunu bu şekilde almıştır. geçen sene de 31 Ağustos 2016 da Azrail yokladı gerçi abimizi ama ne diyelim Motosiklet camiasının acı günü Allah Rahtmet eylesin. Mekanı cennet olsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceleciburak -- 25 Temmuz 2017; 10:33:11 >
  • Allah rahmet eylesin , bazı videolarını izlemiştim çok eğlenceli biriydi... Honda cbr ile romamtik akşam yemeği yediği sahne geliyor aklıma...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar motor sürmeyi sevmesem de muhabbetini sevdiğim birisiydi. Allah rahmet eylesin

• abi şaka gibi ya inanamıyorum hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzdü akşam akşam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, videolarını çok izledim gerçekten şaka gibi
  • Yine iyi bir insan, o güzel ata binip gitti.. Daha öğretebilecek çok şeyi varken, " Bunlar Güvenli Değil! " dedikleri yüzünden gitti. Elbisen gibi kalbin de altındandı be.
  • Allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS

İnanamıyorum, yıllarca bu adamın videolarını seyrettim ve 15 gün sonra A2 sınavım var. Motosiklet almaktan vazgeçmeyi bile düşünüyorum. Bu kadar eğitimli bir insan bile hayatını kaybediyorsa boşuna güvenlik önlemleri...Allah rahmet eylesin.

2 teker üstünde güvenlik az, racing kullanacaksan güvenlik "yok" .

Zaten racing sevmiyorum,. Chopper almayı düşünüyorum, bakalım

• Allah rahmet eğlesin

• Haberi sabah gördüm içim parçalandı resmen.Üstelik motor kazasında öldüğünü görünce daha kötü oldum.Onca ölmesi gereken onca kişi varken neden sen be abi? Çektiği videolarla , katıldığı programlarla insanlara motoru sevdiren,yeni başlayacak kardeşlerimize eğitimler veren altın kalpli adam mekanın cennet olsun.Cenaze tarihini öğrenen olursa yazarsa sevirim

• Motosikletim olmasa da her videosunu çıktığı gibi izlediğim, tavrıyla, samimiyetiyle kendisine bağlayan güzel insan artık aramızda değil... Tanışıklığı olmasa da insanları böylesine derinden üzebiliyorsa, yüz binlerin kalbinde böylesine yer bulmuşsa helal olsun sana altın kalpli adam. Mekanın cennet olsun Barkın abi...
  • Haberi aldığımdan beri boğazım düğümlendi yutkunamıyorum. Gözlerim dolu dolu ağlayamıyorum anasını satayım. Binlerce kasksız gezen MAL varken gider barkın abime denk gelir o "kavga" edip yola atlayan mahlukat. Keşke çıkıp bir yerden "kim uyduruyo lan bunları" dese "şaka" dese.
  • Allah rahmet eylesin hüngür hüngür ağladım bu adamı birkez bile görmeme rağmen hep onu izlerdim keşke onu tanıyabilseydim birkez sarılsaydım
    :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motoplus -- 25 Temmuz 2017; 11:38:26 >
  • Turkiyede motor kulaniminin tehlikeli oldugunu soylerdi hep rahmetli Allah rahmet eylesin uzuldum valla

• Allah rahmet eylesin. Bende motora başlarken bolca videolarından tecrübe edinmiştim.
  • Mekanın cennet olsun iyi yürekli insan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LandivisSER

https://www.youtube.com/watch?v=1yOZpGQXM7s

Dakika 1:22'den itibaren izleyin. Umarım batıya gitmişsindir. GO WEEESSST

Hele videonun sonundaki "kalabalık var, pislik var, AÇLIK var, sefillik var" demesi çok hoş. Gittiğin yerde ne var acaba video çekip atarsın umarım.

9-10 yaşlarında insanları bilgisayarın başına oturtunca, böyle saçma sapan yorum yazmaları çok normal. Bu çocuğun hayattaki tek başarısı okuma yazma öğrenip ölmüş birinin arkasından konuşmak. Yazık...

• hep olan şöyle iyi insanlara oluyor ya o çok sinir ediyor aşırı videolarını izlemedim ama 5-6 kere videosunu izledim anlatışıyla samimiyetiyle kendini izlettiriyordu güzelim adama yazık oldu diyorum allah rahmet eylesin başka bişey diyemiyorum...

• üzüldüm ya iyi adamdı kendisini severdik...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.