Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç motor a binmeyecek olmama rağmen motoru sevdirmişti kral adamdı allah rahmet eylesin. Of ulan of

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanı cennet olsun ama benim anlamadığım nokta su:

Bu adam ekipmanın en iyisini kullanıyor, tecrübe desen dibine kadar. Geçen sene çok ciddi kaza geçirdi, ekipmanların önemini bir kez daha gösterdi herkese.

kimi açılan kapıya carpti diyor, kimi yayaya. Yayaya çarptiysa eğer onca korumaya rağmen nasıl bu kadar ucuz ölum oluyor.

Motor alma arifesindeydim ama bu olaydan sonra hu ülkede motor hakikaten çok riskli

• quote:

Orijinalden alıntı: b0ddah

Mekanı cennet olsun ama benim anlamadığım nokta su:

Bu adam ekipmanın en iyisini kullanıyor, tecrübe desen dibine kadar. Geçen sene çok ciddi kaza geçirdi, ekipmanların önemini bir kez daha gösterdi herkese.

kimi açılan kapıya carpti diyor, kimi yayaya. Yayaya çarptiysa eğer onca korumaya rağmen nasıl bu kadar ucuz ölum oluyor.

Motor alma arifesindeydim ama bu olaydan sonra hu ülkede motor hakikaten çok riskli

Astım krizine girmiş çıkamamış öyle kaybettik maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0ddah

Mekanı cennet olsun ama benim anlamadığım nokta su:

Kullandığı motor rc200, kesin olmayan verilere göre araçtan inip tartışan adam, köprüden karşıya geçip beşiktaş sapağına doğru yürümeye başlamış, rahmetlinin olduğu şeride girmiş.. hani rc200 dediğimiz motorun rampa aşağı maximum çıkacagı hız 120-130dur.. motorda aşırı bir hasarda görünmüyor ki.. üstündeki ekipmanı olsun herşeyi olsun full olmadan çıkacagını zannetmiyorum ,çarptıktan sonra ne oldu nasıl oldu önemli olan orası ama artık haklıda olsa haksızda olsa aramızda değil malesef..

• Allah rahmet eylesin şansa yaşıyoruz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motosikletim yok, ve okul bitene kadar da olmayacak. Hiç motosiklet kullanmamış beni motosiklet sevdalısı haline getiren adamın bu haberini alınca hiç beklemeden eğitim için randevu aldım, öyle yeri ayrıdır bende Barkın Abimizin. Başımız sağolsun, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum.
  • Tanımıyorum ama bu kadar insana kendini sevdirebildiyse demek ki iyi bir adammış kendisi. Allah rahmet eylesin

• https://www.youtube.com/watch?v=k1kycXRLB0s&feature=youtu.be&t=890

Videoyu buldum, bir arkadaş başka bir mecrada eklemiş... 14:50' den sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 25 Temmuz 2017; 11:51:42 >
  • Allah rahmet eylesin,ülkemiz için ve insanlık için değerli bir insanı kaybettik
  • Allah rahmet eylesin videolarını pek izlemezdim. Kendisini TekTabancadan biliyordum. Üzüldüm

• SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Bu sözleri aklını kullanarak mı yazıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

motor kullanmasaydı

üzülmedim

arabacıyım ama

motorcular dıkkatlı.sadece boşluk arayıp ordan gecmeye calısırlar.kımseyı sıkıstırmazlar
  • Anadolu Yakası’ndan gelen Barkın Bayoğlu yönetimindeki motosiklet, yolda tartışarak yürüyen iki kişiden Buğra Erdem isimli gence çarptı. Buğra Erdem olay yerinde yaşamını yitirdi.

birilerinin dikkatsizliği yüzünden,barkın gitti
  • söylenenlere göre bogaz köprüsünde arabada sevgilisi ile tartişan bir adam arabayi durdurup yola atliyor o sırada barkın adama çarpıyor.
    tabii adam o sırada ölüyor. barkın'da hastaneye kaldırılıyor. tüm müdahaleye ragmen vefat ediyor.

artık kalbi mi durdu veya beyninde mi hasar aldi tam bilemiyoruz. bir arkadaş hastanede kalp krizi geçirdigini söyledi? nekadar dogru bilemeyiz.

işin özeti Türkiyede motosiklet kullanmak veya kullanmamak hiç önemli değil. bazı beyinciksizler motosiklet düşmanı olduklarından "ha motosiklet kazası mı?" " ha ölmüş mü" verilen cevap : "iyi olmuş kullanmasaydı" yukarda ve önceki sayfalarda örnekler var.

yahu daha 2 gün önce 2 tane polis kardeşimiz motosiklet kazasında şehit oldular onlarada mi iyi oldu diyorsunuz ! nasıl yaratıksınız ! nasıl varlıksınız ! harbiden yuh diyorum... ayıp ulan ayip...

• McCarty kullanıcısına yanıt
    Onlar içinde öyle diyorlardır şeref yoksunları. Kalıpsız lar.
  • Sahsini itici buldugum ama isini profesyonelce yapan nadir turk motorsevelerden biriydi. Programlaridan ve videolarindan cok sey ogrendim hic tanimiyorum ama üstumde emegi var . Biraz once ögrendim şoke oldum hemen dhye girdim bilgi almak icin . Allah rahmet eylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

motor kullanmasaydı

üzülmedim

Bir Akp'liden beklenecek yanıt
    şaşırmadım

Bence oksijen herkese eşit dağıtılmamalı.
    İsraf oluyor.
  • quote:

motor kullanmasaydı

üzülmedim

Nick yorum uyumunu görmekteyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • motosikleti tanıtan, sevdiren insanların başında geliyordu bu ülkede. tüm motosiklet camiasının başı sağolsun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.