Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır severek takip ederdim. Sokaktan bir ses gibiydi. Anlatım tarzı ve bilgisi ile benim gibi bir çok insanı kendine bağlamıştır eminim. İşini severek yapan çok şeker bir adamdı. Motorsiklet tutkusunu, ülkemizin zırcahil yobazlarına rağmen hep ayakta tutmaya çalışırdı. Umarım bizler de şu kısa ömrümüzde insanlar için farkındalık yaratarak, ideallerimizin peşinde yol alıp Barkın gibi sevenleri bol hatırı sayılır kişiler olabiliriz.

Kendisini en sevdiğim bu videosundaki gibi hatırlayacağım. Allah rahmet eylesin. Yakınlarının ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun.
    https://youtu.be/iVfBqec7UU4?t=4m9s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beybifeys -- 25 Temmuz 2017; 13:13:25 >
  • Nasıl olur ya inanmak istemiyor insan sabahtan beri heryere bakıyorum troll olsun diye yok yok yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • allah rahmet eylesin,, youtube da takip ettiğim kanallardan biriydi altın elbiseli adam,,, bunların gittiği süratlerde hiçbir hatanın telafisi yok arkadaşlar,, yasal sınırlar içinde belki yine ölüm olur ama ölümler 10 kat azalır,,,, bunun bir videosunu seyrettiydim , makaslar falan, içimden dediydimki "1 hataya bakar senin hayatın" ,,, sadece vefat eden kişi değil diğer motovlogcuların 1-2 tanesi hariç tümü çok tehlikeli kullanıyorlar, ölümle dans ediyorlar, onlarda bunu biliyorlar, vücutları deli gibi adrenalin salgılıyor ve vücutları alışınca hep bu adrenalini istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskintv

takdir'i ilahi allahın kaderi geçmiş olsun ailesine sonuçta kaza istemeden olmuş bişey 2 tarafta suçsuz allahın takdiri. burda tartışıcanıza merhuma fatiha okuyun gençler.

2 tarafta suçsuz mu adam köprü de iniyor karşıdan karşıya geçiyor suçsuz mu oluyor nasıl bir kafa bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarptığı adam ölmeseydi hapse de girmezdi. Burası böyle bir yer, herkes kabul etsin.
  • şaka gibi ünlüler ölünce umrumda olmaz sanki kendilerini ölmicek sanırlar ama ben seviyordum bu adamı--------- mal mal insanlar gebermez gelir bu adamı bulur
  • Üzücü bi kayıp; sevdirmişti kendisini bize hem öğrenecek daha çok şeyimiz vardı diye düşünüyorum ondan. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  • çarptıgı yayanın alkollü olmadıgı ne malum
  • Yyakınlarına baş sağlığı dilerim
  • Çok ama çok üzgünüm.

Ben 30 yaşından sonra bu adam sayesinde motosiklet aldım.

Kendisi bence de İstanbul trafiği için tek çözüm olan motosiklet kullanımını sevdirmeye ömrünü adamış bir insandı.

Çok uzun yıllar 100 beygir üzeri motosikletler kullandı. Hatta en son sahip olduğu Ducati Panigale 200 beygirlik bir motosikletti. Ne yalan söyleyeyim, kafasına estiğinde gayet de agresif kullanırdı.

Kaza sırasında kullandığı motosiklet ise 20 beygirlik, 200cc'lik bir KTM rc200.

Son hız olarak 140 ya görür ya görmezsin, onu görmek icin de dakikalarını harcaman gerekir.

Motosiklet kullanmak mı daha büyük tehlike, yoksa Boğaz köprüsü yolunda, hem de gecenin karanlığında arabadan inip yürümek mi, iyi düşünmek lazım.

"Başkalarının yapabileceği hataları da öngörün, haklı ama ölü olmayın" derdi hep, maalesef şu an haklı ama ölü kendisi.

Allah rahmet eylesin...

Dipnot: Alkollü olma ihtimali yok, çünkü kendisi alkol kullanmazdı. Hatta motosiklet ile ilgili etkinliklerde alkol bulundurulmamasına özellikle dikkat ederdi. AEA yılbaşı partisinde bile alkol yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirmik -- 25 Temmuz 2017; 13:40:14 >

• Motovlogların hepsine esin kaynağı olan, samimi anlatımlı, düzgün bir insandı.
    Sürüş teknikleri, güvenliği konusunda bir çok öğretici videosu olan birisinin bu şekilde hayatını kaybetmesi üzücü. Allah rahmet eylesin.
  • :DDD yazık komedi vallahi ülkenin durumu adam demiş motora binmese ölmezdi vs. vs. Yav sen Allahmısın acaba adamın tüm hareketlerini,seçimlerini takip ettin kaderine laf ediyorsun. Boğaz köprüsünde yürüyenlere neden laf etmiyorsun arkadaşım
  • Ben araba kullanırken tırsıyorum kimse kusura bakmasın motora binmek deli işi. Elemanı tanımıyorum belkide adam gibi motor kullanmayı aşılıyodu millete bilemem ama ülkede araba kullanırken bile binbir çakallıkla önüne geçen makas atan emniyet şeridinden giderek hem kendisini hem başkalarını tehlikeye atan haysiyetsizlerin altına motor verirsen durum daha kötü oluyor.

Motorcu arabacı diye ayırmamak lazım ikisinide kullanan aynı zihniyet insanımız kaypak. Ama arabada yapabileceğin çakallık sınırlı. Şuan motorlar tam anlamıyla trafiğin parazitleri durumunda. Birgün başıma bela olacaklar diye çok korkuyorum. Neyse üzüldüm tabi elemana umarım motor hevesi olanların bi kez daha düşünmesine neden olmuştur.

• Motor camiası babasız kaldı, haberi gece duyduğumda yalan olması için dua ediyordum vay bee.

• Allah rahmet eylesin.Motosiklet videoları sayesinde çok fazla şeyler öğrenmişliğim vardı.

• Allah rahmet eylesin. Motorsiklet kullanmamama rağmen her videosunu yüklediği andan itibaren izlemeye çalışırdım. Motoru herkese çok sevdiren adam gibi adam. Yolun açık olsun.
  • Şu an elimdeki işi gücü bıraktım boş mönitöre bakıyorum.Kalbimin üzerine adeta bir ağırlık çöktü.

Pek çok kişiye motosikleti sevdirmiş insan neredeyse 7 senedir videolarını takip ettiğim izlerken keyif aldığım öğretirken güldüren bazen agresif buna istinaden trafikteki öküzler olsun motosiklet tehlikeli diyen örümcek kafalı güruh olsun hep bunlara karşı savaşan güzel insandı.Her zaman bilinçlendirici yayınlar yaptı insanlara motosikleti sevdirdi trafik illetinden kurtaracak yegane alet olduğunu gösterdi.Uzun süre eğitim videoları çekti korumanın kaskın montun ayakkabının önemini gösterdi.Ürünleri kendi üzerinde denedi.Anlattı anlattı hiç reklam kaygısı olmadan o motosikletin iyisini de kötüsünü de anlatırdı.Evet kendisi racing severdi ama kullanmadığı tarzda motosiklet yoktu.

Çok çok üzüldüm Allah rahmet eylesin koca yürekli insan ben dahil pek çok motosiklet sürücüsünü üzdün.Şimdi ben nasıl motosikletimin kontağını çevirip keyifle gazlıycam nasıl trafikte araçlar beklerken ben aralardan geçe geçe araç içinde saatlerce bekleyenlere güleceğim.Öylesine soğudum ki şu an içimdeki duyguyu kimseye anlatamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelkurmay89 -- 25 Temmuz 2017; 14:6:23 >

• Allah rahmet eylesin.

Bu ülkede motor sürülmez arkadaşlar. Hızlı motor sürülmez , yavaş motor da sürülmez. Çünkü o küçük motorları alınca trafikte sizi fark etmiyorlar bile.

Eğer bir gün yurt dışına giderseniz motora binin ama bu ülkede binilmez. Kimsenin trafik kurallarından ve medeniyetten haberi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Troll desek daha doğru olur
  • Motora ilgim olmadigindandir ilk kez duydum bu adami yorumlara bakinca bayagi seveni varmis ve dogru adammis sevenlerinin basi sagolsun arkadaslar motora hic guvenemem sen iyi kullansan bile karşıdaki tehlike...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.