Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin, ben de sabah duydum çok üzüldüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abim çok ekstrem bi durumla hayatını kaybetti, köprüde yayaya çarpıyor. Türkiye'de yaşamaya çalışmak bu işte, bu adam herkese motor sürün motor güvenli diyordu, haklıydı, hep arabaları gösterir işte tehlike onlar derdi.

• idoldü çok iyi geyiği vardı motor hakkında her şeyi bana o öğretti bu işi ondan başkası yapamaz artık
    ailesine arkadaşlarına ve bütün motorcu kardeşlerimin başı sağolsun Allah sabır versin
    sabahtan beridir kendime gelemedim artık çarşamba günleri içimde bi burukluk olacak artık o stüdyoya çıkıp babuşlar demiyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 25 Temmuz 2017; 14:26:11 >
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Angus gibi yolun ortasında dur karşı seride geç dünyadaki iyi insanlar birini öldür sonrada ben bu ölen gerizekaliyi düşüneyim allah razı olsun bana motor sevgisi aşılayan insanı öldürdün felan diye demi Haklısınız zaten köprünün ortasında durmakta mantıklı isterseniz durup selfie çekseydi kesin barkin abi suçlu olurdu

Edit: belki Namaz kılmak için durmuştur bilemezsiniz de o zaman şehit te oluyor değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 25 Temmuz 2017; 14:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Homer Jay Simpson

Ben araba kullanırken tırsıyorum kimse kusura bakmasın motora binmek deli işi. Elemanı tanımıyorum belkide adam gibi motor kullanmayı aşılıyodu millete bilemem ama ülkede araba kullanırken bile binbir çakallıkla önüne geçen makas atan emniyet şeridinden giderek hem kendisini hem başkalarını tehlikeye atan haysiyetsizlerin altına motor verirsen durum daha kötü oluyor.

Motorcu arabacı diye ayırmamak lazım ikisinide kullanan aynı zihniyet insanımız kaypak. Ama arabada yapabileceğin çakallık sınırlı. Şuan motorlar tam anlamıyla trafiğin parazitleri durumunda. Birgün başıma bela olacaklar diye çok korkuyorum. Neyse üzüldüm tabi elemana umarım motor hevesi olanların bi kez daha düşünmesine neden olmuştur.

Ülkemiz karayolu ağında 2016 yılında ölümlü yaralanmalı trafik kazasına karışan toplam 290 bin 72 taşıtın %51,5'i otomobil, %16’sı motosiklet, %15,7’si kamyonet, %3,1’i minibüs, %3’ü kamyon, %2,4 ’ü otobüs, %2,3 'ü çekici, %1,1'i traktör ve %4,9'u diğer taşıtlardan oluştu.

1 arabanın genisliği 5 motordur, sen serit değiştirirken aynaya baktigin veya sollama yapmadigin sürece motosiklete carpma olasiliğin yoktur.

%84 oranında 4 tekerlek kaza yapıyor ve motor sürmek için 1 kez daha düşünmek gerekiyor.

Şunu kabullenelim, 4 tekerlekçilerin zoruna gidiyor 2 tekerleklilerin trafikte olması çünkü hava muhalefetleri dışında motor çok daha akıllıca.

Motoru tehlikeli hale getirenler 4 tekerliler ve yollardır, motor sürücüleri değil.

• Motosiklet bilgisi olarak Türkiye'de devrim yapmış biri olarak çok değerli biriydi ülkeye. Şahsen de tanışmış birkaç kez sohbet ettiğim oldu güzel insanı. Allah rahmet eylesin, ağlattı...

• Ben de tesadüfen gördüm haberi nette dolanırken. İnşallah trollhaberdir diye geçirdim içimden. Ne yazık ki öyle değilmiş. Mekanı cennet ola. Videoları tebessümlendiren sık sık kamu spotu niteliğinde açıklamalarda bulunan bilinçli ve bilinçlendirici bir kıymetliydi.

• Huzur içinde yat.

• Allah rahmet eylesin, duyunca şok oldum. Nasıl bir olaydır bu böyle. İnsanımızın ne halde olduğunu bu olay ve olaydan sonra söylenenler açık ve net bir şekilde gösteriyor. Yanlış bilgi değilse de 200 cc'lik bir motor kullandığı söyleniyor. Boş boş konuşanları da Allah ıslah eylesin.
  • Keşke kötü bir kabus olsa da bu yaşananlar uyansak ve Barkın abi hayatta olsa, Allah rahmet eylesin cidden çok üzüldüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orhun

Allah rahmet eylesin, duyunca şok oldum. Nasıl bir olaydır bu böyle. İnsanımızın ne halde olduğunu bu olay ve olaydan sonra söylenenler açık ve net bir şekilde gösteriyor. Yanlış bilgi değilse de 200 cc'lik bir motor kullandığı söyleniyor. Boş boş konuşanları da Allah ıslah eylesin.

Rc200 sanırım

• Gerçekten çok üzüldüm allah rahmet eylesin.
  • Ülkede motor sevgisini aşılamada ve ön yargıları kırmada çok büyük rolü var. Adam bu motosiklet aleminin resmen yüzüydü. Yakın tanıyanlar tabi yanlışlarıyla doğrularıyla daha iyi tanır ama biz onu

çok başarılı, çalışkan ve motor tutkunu bir adam olarak tanıdık. Zamanında yok reklam yapıyor, yok avanta alıyor vs vs, abicim bu adam ekmek parası kazanıyordu lan! Ne kötülüğünü gördük adamın, tanıtımını yaptığı

ürünü almazdın olur biterdi. Kazadan sonra sırf tutkusu olduğu için sakat sakat çalışıyordu, Sevenlerin başı sağolsun diyorum, kendisine zamanında laf giydiren, antipatiyle yaklaşıp kötüleyenler kınayı yakıyordur şimdi. Birazını da

elinize sürün kınayı.

Çok Severmişim kendisini ölünce anladım. Ah be barkın...
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Aynen, ya RC 200 ya da Pulsar 200.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

Şu an elimdeki işi gücü bıraktım boş mönitöre bakıyorum.Kalbimin üzerine adeta bir ağırlık çöktü.

Pek çok kişiye motosikleti sevdirmiş insan neredeyse 7 senedir videolarını takip ettiğim izlerken keyif aldığım öğretirken güldüren bazen agresif buna istinaden trafikteki öküzler olsun motosiklet tehlikeli diyen örümcek kafalı güruh olsun hep bunlara karşı savaşan güzel insandı.Her zaman bilinçlendirici yayınlar yaptı insanlara motosikleti sevdirdi trafik illetinden kurtaracak yegane alet olduğunu gösterdi.Uzun süre eğitim videoları çekti korumanın kaskın montun ayakkabının önemini gösterdi.Ürünleri kendi üzerinde denedi.Anlattı anlattı hiç reklam kaygısı olmadan o motosikletin iyisini de kötüsünü de anlatırdı.Evet kendisi racing severdi ama kullanmadığı tarzda motosiklet yoktu.

Çok çok üzüldüm Allah rahmet eylesin koca yürekli insan ben dahil pek çok motosiklet sürücüsünü üzdün.Şimdi ben nasıl motosikletimin kontağını çevirip keyifle gazlıycam nasıl trafikte araçlar beklerken ben aralardan geçe geçe araç içinde saatlerce bekleyenlere güleceğim.Öylesine soğudum ki şu an içimdeki duyguyu kimseye anlatamam.

Sabah 8 de öğrendim vefatını... Uyanır uyanmaz pc ye oturur haberlere bakarım... İnanamadım boş boş bakındım bende nasıl , kim , yok , ne oldu , neden vs binbir türlü soru döndü kafamda yok ya uyuyorum ben heralde rüya bu dedim.Sonra ağlamaya başladım cocuk gibi.Ben spor araba kullanan biriyim arabalara aşığım ama hep motorum olsun istedim içimde hep bir ses sen motorcusun diyordu ama fobim var inanılmaz korkuyorum.Sağolsun kuzenim ben 15 yaşındayken zzr1100 ile beni korkudan altıma yaptırmıştı arkasına binince o zamandan beri alamadım motor.Ölüm korkusu veya sakat kalma korkusu yüzünden.Zaten kaçtane arkadaşı öldü kuzenim , bir o kadar da sakat kalan oldu...

3 yıl evvel arkadaşımla cafede otururken bilen bilir göztepe de ducati korlas var yanında kahve dünyası var orada otururken hadi gidelim şu ducatiye gaza geldim cesaretimi topladım motor alıcam kendime dedim.Monster istiyordum gittik çok beğendim bitane kırmızı vardı fiyatıda güzel idi oturdum üstüne elim ayağım uyuştu tansiyonum düştü yok dedim binemem ben motora geri çıktık... Ondan sonra Barkının videolarını izlemeye başladım resmen motora binmeden kullanmayı öğrendim ondan.Bütün videolarını 2 şer kez izlemişimdir.Canlı yayınlarını vs.. Önümüzdeki bahara kesin alıcaktım motor onunla beraber ölüm korkumu yenmiştim ama bugun onun vefatından sonra birdaha bedava dünyanın en iyi motorunu verseler binmem.Asla asla.. Benim için motorsiklet hikayesi bugun son bulmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 25 Temmuz 2017; 14:58:21 >

• Motorsikletle alakası olmayan insanlar bile bu adamı en az bir kere izlemiştir. Işıklar içinde yat bize motorsikleti sevdiren insan.
  • Türkiye gibi bir ülkede motorsiklet sürülemeyeceğini bu acı kayıpla anladık, lütfen kullananlar artık daha dikkatli olsun ve mümkünse dört tekere geçsinler, hayat ucuz bir şey değil
  • umarım doğru değildir bu adamın çok videosunu izledim ve anlatım şekli okadar akıcı ve sevdirici ki insan aynı videoyu defalarca izleyesi geliyor bu adamın hali hazırda 7 defa ameliyat olduğunu ve yaklaşık 30-40 defa motor kazası yaptığını kendi videosunda duymuştum umarım yaşıyordur.
  • Allah rahmet eylesin, etrafta ölüm gibi gezen çok motorcu var inşallah onlardan değildir.
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    Akp'li değilim boşuna o laf sokmalar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.