Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de son yıllardaki 'bilinçli' motor sürücülüğünü aşılayan en önemli isimdi. Haberi duyduğumda içimden bir parça koptu. Allah rahmet eylesin.
  • Tüm motorcu camiasının başı sağolsun. Bu adamın videoları sayesinde tek ders almadan motor ehliyeti aldım. Motorla hiç trafiğe çıkmafım o ayrı mesele. Bir çok kişiyi motoru sevdiren adamdır. Tv programlarından beri takipçisiyin. Mekanın cennet olsun Barkın Abimmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bogaz koprusunde yayanin ne isi var. Kadina iyi olmus boyle kafasizlara hic uzulmuyorum. Olan motorcu adama olmus, yazik olmus. Bu ulkede motor surulmez, kimsenin kimseye saygisi yok. Barzo bir millet iste.

• Eğer doğruysa Allah rahmet eylesin.
  • kazayla ilgili neden hiç fotoğraf yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre_z3

Motosikletim olmasa da her videosunu çıktığı gibi izlediğim, tavrıyla, samimiyetiyle kendisine bağlayan güzel insan artık aramızda değil... Tanışıklığı olmasa da insanları böylesine derinden üzebiliyorsa, yüz binlerin kalbinde böylesine yer bulmuşsa helal olsun sana altın kalpli adam. Mekanın cennet olsun Barkın abi...

Tanışmadan bile tanımış kadar olabiliyorsunuz, emin olun videoda neyse gerçekte de aynı samimiyette güzel bir insandı...

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

kazayla ilgili neden hiç fotoğraf yok?

Ben de bulamadım sadece bir sitede rc390 boğazda çekilmiş fotoğrafı bulunuyor. Umarım kayıt etmiştir görüntüyü.

Çok sevdiği insanı kaybedenlerin yakınını görme istediğini anlamış oldum ilk defa..

• quote:

Orijinalden alıntı: Colouse

Türkiye'de son yıllardaki 'bilinçli' motor sürücülüğünü aşılayan en önemli isimdi. Haberi duyduğumda içimden bir parça koptu. Allah rahmet eylesin.

Hem de ne parça.. Motosiklet görmek istemiyorum 😟

• Bu ülkede yaşanmaz,bü ülkede insan olmak çok zor. Bu ülkede motor kullanılmaz...
  • arkadaşlar bilmeyenler için barkın bayoğlu çok iyi bir üniversite mezunu ve ülkemizin büyük operatörlerinden birinde üst düzeyde görev yapmış ntv de program yapmış birden çok dili anadil gibi konuşan çok iyi yetişmiş ülkemizin değeri gelecek vaat eden bir insandı, kendisi alçak gönüllü kimseyi kırmayan, serserilik ile filozofluk arasında bir abimizdi, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, bu coğrafyada dünyaya gelmiş olması ne acıdır, adam dünyayı gezdi heryerde gazladı geldi küfür etmek istemiyorum ama bilmem ne Temmuz köprüsünde rahmetli oldu nasıl bir ülke nasıl bir millet bilmiyorum, hayatta kalmak mesele hayatta kalırsan sinir stres yaşam beton İstanbul'a da ülkeye de neyse içim yanıyor içim

• insanın içi parçalanıyor içi. ilk defa yüzyüze görüşmediğim biri için böyle üzüldüm, ağladım.
    rabbim günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun.

bana bu iki teker sevdasını aşılayandır. tüm videolarını 2 şer 3 er kez izlemişimdir.

çok içtendi...
  • adam çok zeki konusmasından belli

ölümü çok konusmaması lazımdı.cunku ölüm msj yazan unlulerın basına iş gelıyor.yok mok demeyın

uzay gıbı sonsuz boslukta varlıgımız bıle mantıgı zorlayan durum..yanı hersey olabilir.o yuzden ölümü çağırmamak lazım

kader olayı cok ılgınc.adam kusursuz motor kullansada ayyaşa çarptı

cenazesıne motor akını olursa iyi olur
  • Videoları çok kaliteliydi , motosiklet kullanmayı düşünmediğim halde (tehlikeli olduğu için , özellikle Türkiye şartlarında ) severek izlerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Yahu bogaz koprusunde yayanin ne isi var. Kadina iyi olmus boyle kafasizlara hic uzulmuyorum. Olan motorcu adama olmus, yazik olmus. Bu ulkede motor surulmez, kimsenin kimseye saygisi yok. Barzo bir millet iste.

adam o kadın değil

ısmı kadın ısmı gıbı ınsan kadın sanıyor.ama adam.ayyaş tı dıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

arkadaşlar bilmeyenler için barkın bayoğlu çok iyi bir üniversite mezunu ve ülkemizin büyük operatörlerinden birinde üst düzeyde görev yapmış ntv de program yapmış birden çok dili anadil gibi konuşan çok iyi yetişmiş ülkemizin değeri gelecek vaat eden bir insandı, kendisi alçak gönüllü kimseyi kırmayan, serserilik ile filozofluk arasında bir abimizdi, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, bu coğrafyada dünyaya gelmiş olması ne acıdır, adam dünyayı gezdi heryerde gazladı geldi küfür etmek istemiyorum ama bilmem ne Temmuz köprüsünde rahmetli oldu nasıl bir ülke nasıl bir millet bilmiyorum, hayatta kalmak mesele hayatta kalırsan sinir stres yaşam beton İstanbul'a da ülkeye de neyse içim yanıyor içim

Duygularımıza tercüman olmuşsun gerçekten ne desek boş Barkın abi geri gelmicek kelimeler kifayetsiz kalıyor böyle güzel bi insana ölümü yakıştırabilmek mümkün değil. Allah kahretsin köprülerini de temmuzlarını da...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

Eğer doğruysa Allah rahmet eylesin.

Malesef doğru, kullandığı motosikletin çıkabileceği maximum hız 130 kilometre civarı, üstündeki ekipmandan yana bir problemi yok.. ölüm sebebi boyun kırılmasıymış.. herhangi bir yerinde bir hasar yok..

Araçtan inip tartışıyor adam eşiyle, sonra karşı şeride geçip beşiktaş sapağına doğru yürürken malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LampdaLamp -- 25 Temmuz 2017; 15:54:40 >

• http://www.hurriyet.com.tr/altin-elbiseli-adam-barkin-bayoglu-hayatini-kaybetti-40530047

Kazada, Bayoğlu'nun çarptığı emlak danışmanı ve broker Buğra Erdem de can verdi.

yol tek şeride düşmüş,buğra yol ortasında durup arabasından inmiş

Saat 02.00 sıralarında meydana gelen kazada emlak danışmanı ve broker Buğra Erdem, eşiyle birlikte 34 FV 8512 plakalı otomobiliyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Anadolu yönüne giderken köprü girişine gelmeden otomobilini durdurdu.

İddiaya göre; otomobili durdurup, dörtlüleri yaktı eşiyle tartışmaya başladı. Daha sonra öfkeli bir şekilde aşağı indi. Karşı şeride geçti.

Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybettiBu sırada Avrupa çıkışı istikametine ilerleyen Barkın Bayoğlu, kullandığı 34 UR 8430 plakalı motosiklet ile hızla Erdem'e çarptı. Erdem olay yerinde öldü. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve ağır yaralanan Bayoğlu hemen Haydarpaşa Numune Hastanesine kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

• Altın Elbiseli Adam'ın hayatını kaybettiği kazada broker Buğra Erdem de can verdi

http://www.iha.com.tr/haber-altin-elbiseli-adamin-hayatini-kaybettigi-kazada-broker-bugra-erdem-de-can-verdi-660369/

• Aha adamin gitmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

quote:

Orijinalden alıntı: siyahlee97

quote:

Orijinalden alıntı: keskintv

takdir'i ilahi allahın kaderi geçmiş olsun ailesine sonuçta kaza istemeden olmuş bişey 2 tarafta suçsuz allahın takdiri. burda tartışıcanıza merhuma fatiha okuyun gençler.

2 tarafta suçsuz mu adam köprü de iniyor karşıdan karşıya geçiyor suçsuz mu oluyor nasıl bir kafa bu

https://www.facebook.com/bugra.erdem.7505/photos

face ınde rakı resmi var.gece alköllü ise.kan testınde cıkar.ama basın o kadar acıklama yapmıyor

Yav arkadaşim sen psikopat misin?

Abimiz eger normal yolda seyrinde kaza yapsa,evet dersin alkolluydu o yüzden kaza meydana geldi

Yayanin olmamasi gereken bir yerde köprü de yaya karşıdan karşıya geçiyor ona çarpıyor

Alkolü gec cin gibi olsan bile çarparsın sonucta orda aklina gelecek en son sey karşıdan karşıya geçen yaya dir

Zaten üzüntülüyüz saçma sapan konuşup sinir etme insanları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.