Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0MG90

Yayaya çarpmış ölmüş kimsenin umurunda değil. Konuya bak

Lütfen evden çıkarken beyninizi de yanınıza alınız.

Orası yaya yolu değil. KÖPRÜ VE ARAÇ YOLU!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARE, videoları ile insanlara ışık tutmaya devam edecek.

Motosikletliler, Bisikletliler hatta araba sürücüleri için işe yarayabilecek şu güzel videosunu paylaşmış olayım.
    Böyle eserleriyle anılmak isterdi diye tahmin ediyorum.

Ölürken de bir ders verdi bence.

"HER NE ŞARTTA OLURSA OLSUN" hızlı gitmemeliyiz.
    Çünkü her an aşırı anormal bir durum olabilir.
    (Örn: Yayaya kapalı alanda önüne yaya atlaması!)

HAKLI DA OLSAK, ÖLEBİLİR veya SAKAT KALABİLİRİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 25 Temmuz 2017; 12:30:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

motor kullanmasaydı

üzülmedim

O kadar allah alah diyorsun da akıl dagıtırken nedn kaçtın o allahın bi anlatsana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl önce başladım videolarını izlemeye, hemen her videosunu izlemişimdir, motoru AEA sevdirdi bana. Bugün motor almaya gidecektim, canım sıkıldı hadi gidip alayım diyemedim... Mekanı cennet olsun.
  • kazanin nasil oldugunu bilmeden kimseyi suclamamak gerekir. Sonucta kim hangi seritten nasil gitmis, kiz nasil yola atlamis, motorsiklet hangi hizla bicmis bilmiyoruz.

yayanin da hatasi olabilir, motorsikletlinin de. Bilmiyoruz.
    Ancak tek gercek var , o da Türkiye'de motorsiklet kullanmak icin herseyi hesaba katmalisiniz. Yola atlayanini da , trafik kuralina uymayan araclari da.
  • Enerjik hayat dolu insanlara bi sey ogretmeye çalışan işini severek yapan, adam gibi adamlardandi. Aileden birini kaybetsem bu kadar üzülürdüm heralde. Mekani cennet olsun.

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Bizi bırakıp gittin güzel insan. Motor süren ölsün zihniyetindeki beyinsizler siz nasıl bir mahluksunuz?

• Allah mekanını cennet etsin güzel insan.

• motosiklet sürmeyi bırakmayın arkadaşlar. Barkın abi burda olsa motosiklete daha fazla bağlanmamızı isterdi. Eğer bırakırsanız bu adamın bu güne kadar yapmış olduğu işleri boşa çıkartırsınız. ekipmanınızı giyin, insanları bilinçlendirin ve daha fazla motosiklet sürün. Bugün tanıdığım 10larca insan işine, okuluna motoruyla gitmek yerine otobüs,taksi vs. kullandı yapmayın etmeyin. Bu adam boşa ölmedi emanetine sahip çıkın. Görüyorsunuz yorumlardan iyi olmuş motor tehlikeli kullanmasaydı yavaş gitseydi emniyet şeridine giriyosunuz kaldırımda sürüyosunuz diye zırvalayan çok bilinçsiz insan var. farkında mısınız hiç kimse de çıkıp ulan köprüde yürüyen insanın işi ne demiyor motorcuya basıyor damgayı yüklüyor suçu. lütfen arkadaşlar motosiklet kültürüne daha çok sahip çıkın elden bırakmayın bu işi. motora küsmeyin. hepimizin başı sağolsun.

• Çarptığı mahlukatın facebooku:https://www.facebook.com/bugra.erdem.7505/photos?lst=542537252%3A100008369804966%3A1500975386&source_ref=pb_friends_tl

• quote:

Orijinalden alıntı: qqwe55

Çarptığı mahlukatın facebooku:https://www.facebook.com/bugra.erdem.7505/photos?lst=542537252%3A100008369804966%3A1500975386&source_ref=pb_friends_tl

adam olmuş hala ne diosun saçmalama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi inanılmaz üzüldüm, Expo'da görüşüp fotoğraf çektirmiştim, çok güler yüzlü ve müthiş bir insandı. Videoları zaten efsane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 25 Temmuz 2017; 13:3:55 >
  • Severek izlediğim bi abimizdi. Bu abimiz sayesinde sene sağlam bi motorla giriş yapmayı düşünüyordum. Bu haberi okuyunca içim ciddi burkuldu. Motor işinden de vaz geçiyorum bu adam bittiyse biz de bittik demektir.

• takdir'i ilahi allahın kaderi geçmiş olsun ailesine sonuçta kaza istemeden olmuş bişey 2 tarafta suçsuz allahın takdiri. burda tartışıcanıza merhuma fatiha okuyun gençler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 25 Temmuz 2017; 13:4:59 >
  • 2 saat önce öğrendim hala kendime gelemedim.Şaka PR çalışması falan olmalı

• Çok üzüldüm ya sabah sabah haberi görünce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzuldun bee

Panigale 1299 ile yedigi o makarna cok iyiydi

• haberi gorunce migdeme tas oturdu, motoru bize sevdiren abimizdi mekani cennet olsun. Motosiklete hakim nerde nasil surmesi gerektigini hepimizden iyi bilen bir insan bile bu isten hayatini kaybediyorsa bu ulkede motosiklete binilmez.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.