Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adam sayesinde motora başladım, bu adam sayesinde hala kullanıyorum. Umarım doğru değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Türkiye'de olabilecek kazalar...

Dengesizin biri motorun önüne atlamış..

• Yolun ortasında arabadan inmiş diyorlar. Yahu be birader yapılacak iş mi. Bi sağına soluna bak. 2 aile perişan oldu şimdi.

• Yayaya çarptı ise çarpılanın ölmesi lazım nasıl motorcu ölmüş aydınlatabilecek var mı?

• TITAN kullanıcısına yanıt
    quote:

Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu kaza haberi sosyal medyada hızla yayıldı…

Sosyal medyada hızla yayılan kaza haberine dair bilgi kirliliğinin önleyen o kesin ve üzücü bilgiler…

GÜNCELLEME -1-

1. Görgü Tanığı: Ulaştığımız bir görgü tanığı Barkın Bayoğlu’nun 1. Boğaz köprüsü çıkışında yürümekte olan bir kişiye çarptığı ve bu kişinin olay yerinde vefat ettiği bilgisini doğruladı…

GÜNCELLEME -2-

2. Görgü Tanığı: 2. görgü tanığının ifadesi: “Köprü çıkışında otomobilde bir çift kavga ediyor. Aracı durdurup araçtan iniyorlar. Araçtan inip 1. köprüde Beşiktaş sapağı civarında yürümeye başlayan kişiye o sırada motosikletle oradan geçmekte olan Barkın Bayoğlu çarpıyor.

Bayoğlu’nun çarptığı kişi olay yerinde hayatını kaybediyor. Barkın Bayoğlu ise bilinci kapalı bir şekilde ambulansa alınıyor. Bu sırada köprüde trafik kesiliyor ancak arka tarafta farklı kazalar da meydana geliyor.”

GÜNCELLEME -3-

MotoEtkinlik.com Hastanede

Hastaneye ulaşan MotoEtkinlik.com ekibinden Barkın Bayoğlu’na dair kötü haber geldi..

Başımız sağolsun: Barkın Bayoğlu vefat etti…

Çok ama çok üzgünüz.. Ne yazık ki kötü haber BURADA doğrulandı..

Motoetkinlikten gelen aciklama

• Allah rahmet eylesın, ınsanın ınanası gelmıyor
  • Gece zor uyuduğumu söylemeliyim. Doğru haber olduğu artık kesin gözüyle bakabiliriz. Türkiye'de motor kullanılmayacağını anlamış olduk.

• İlk videolarından bu yana takip ettiğim. Motosiklet alma konusunda hazırladığı videolar ile bana cesaret veren adamdı. Çok üzgünüm Allah rahmet eylesin Babuş :(

• Motorla hic alakam yoktur. Ama bu adamın videolarini izlemekten zevk alirdim en az 100 tane videosunu izlemisimdir, umarim yalan haberdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH rahmet eylesin sadece türkiye’de olabilecek bir kaza, üzüldüm video larini sürekli izlerdim

• Facebook sayfasından haber doğrulandı:

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti.

Motorları hiç sevmem ama bu adamın videolarını izlemek keyif veriyordu. Akıcılığı ve uzun boş konuşmalar yerine detaylı anlatımlar yaptığı için severdim kendinisini. Mekanı cennet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 25 Temmuz 2017; 8:9:43 >
  • Çok sevdiğim örnek aldığım bir insandı.
    Allah Rahmet Eylesin.... Üzüldüm ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

Yayaya çarptı ise çarpılanın ölmesi lazım nasıl motorcu ölmüş aydınlatabilecek var mı?

100 150 ile giderken bir insana bile carpsan duvar etkisi yapar ve motor düser.

• Sabah uyanip bu haberi gordum. Çok şaşkınım...

Galiba motorumu satacagım..

• Yalnız motor güvenliği değil otomobil güvenliğine de çok önem verirdi.Çok severek takip ederdim. Sadece ülkemizde olabilecek başkasının hatası yüzünden malesef hayatını kaybetti. Bu ülkede motor kullanmak hala yüksekte ip üzerinde cambazlık. Önümüze ne çıkacağı belli değil yolda. Yoldaki bozukluklar, eğitimsiz insan faktörü, başı boş köpek bolluğu vs vs. Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.

• motoru sevdiren adamdı gerçekten öldüyse Allah rahmet eylesin

bu camianın en büyük kayıplarından biri
  • Motorla aram yoktur ama bu kadar seveni olmasını sevdim. Allah rahmet etsin

• motor=ölüm türkiye gibi gelişmişliğin - den takip edildiği bir ülkede motor kullanmak iyi cesaret gerçekten ha benimde arkadaşım öldü bu alet yüzünden düzenli olarak binenlerin 5de 3ü ölüyor galiba dedem 42 yıl bindi ama türkiyenin türkiye olduğu zamanlarda binmiş trafik magandaları gibi şeyler olmadan

tanımazdım izlemezdim sevenleri için üzüldüm motoruda bırakın ne zaman gelişmiş bir ülkeye yerleşirseniz ozaman denersiniz trafik kuralları ile doğru orantılıdır gelişmişlik.
  • Yapmayın lan yalan diyin motoru o adam sayesinde sevdim ben

• Allah rahmet eylesin Allah tahsiratini affetsin geride kalanlara sabir versin boylesine usta motorcu aklim almiyor nasil kaza yaparda ölebilir hersey bahane yiyecek lokmasi kalmamis demekki zor gercekden kelimelere sigmaz sabah kendi motoruma baktim korktum resmen binmedim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.