Şimdi Ara

Hayatınız boyunca en güldüğünüz anlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayatınız boyunca sizin en çok neyin güldürdüğünü merak ediyorum :D

• ama buraya yazarsak o kadarda komik olmadıgını anlarız ve o anılardan soguruz bence yazmayalım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatsumaki!

ama buraya yazarsak o kadarda komik olmadıgını anlarız ve o anılardan soguruz bence yazmayalım ..

Herkes anısının sonuna "şimdi böyle anlatınca komik olmuyor ama" da yazarsa tam olur.
  • geçen yıldı sanırım tabi vize zamanı parayı abur cubura yatırınca zaten epey bir süre birikmiş olan su faturası yine kaldı.Tabi biz bir gün su kesilcek diye bekliyoruz diken üstündeyiz parayı denkleştirmeye çalışıyoruz.. Ertesi gün okuldan eve bi geldik hoppaa su gitmiş.. ahanda dedik ne yapcaz şimdi..neyse arkadaşta baya sıkıştı tuvalete gitmesi lazım yalnız su yok sifonu çekemicez üst katta bi öğrenci evi daha vardı dedik ki ziyaret ayagıyla gidelim sırasıyla önce sen git tuvalete sonra ben neyse gittik hoşbeş derken arkadasım kalktı lavaboya gitti neyse laflamaya devam tabi çaktırmıyoruz içerden arkadaş seslendi bi dk bakar mısın diye gittim yanına yaptın mı tişini cabuk gidelim dedim kötü bi haberim var sanırım binanın suyu toptan kesilmiş dedi yaa varya o an yerlere yatmıştımm bizim arkadaş yine sifonu çekemedi elalemin evine işediğide yanına kar kaldı

Not: şimdi böyle anlatınca komik olmadı ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgana' -- 13 Ağustos 2011; 1:06:18 >

• önlerden yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgana'

geçen yıldı sanırım tabi vize zamanı parayı abur cubura yatırınca zaten epey bir süre birikmiş olan su faturası yine kaldı.Tabi biz bir gün su kesilcek diye bekliyoruz diken üstündeyiz parayı denkleştirmeye çalışıyoruz.. Ertesi gün okuldan eve bi geldik hoppaa su gitmiş.. ahanda dedik ne yapcaz şimdi..neyse arkadaşta baya sıkıştı tuvalete gitmesi lazım yalnız su yok sifonu çekemicez üst katta bi öğrenci evi daha vardı dedik ki ziyaret ayagıyla gidelim sırasıyla önce sen git tuvalete sonra ben neyse gittik hoşbeş derken arkadasım kalktı lavaboya gitti neyse laflamaya devam tabi çaktırmıyoruz içerden arkadaş seslendi bi dk bakar mısın diye gittim yanına yaptın mı tişini cabuk gidelim dedim kötü bi haberim var sanırım binanın suyu toptan kesilmiş dedi yaa varya o an yerlere yatmıştımm bizim arkadaş yine sifonu çekemedi elalemin evine işediğide yanına kar kaldı

Not: şimdi böyle anlatınca komik olmadı ama

anırarak güldüm ya naptın sen

• Devamı gelsin..

@Morgana' ; Gerçekten iyidi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene final maçı vardı. Bizim okulda finale çıktı. Spor salonunda belki 600 700 kişi var. Neyse maç bitti bizim takım kaybetti. Bizim de bir arkadaş var smaç basmaya filan çalışıyor . Bu maç bitti indi sahaya aldı topu 1-2 atış yapıyor. O sırada da salon boşalıyor, maç bitti tabi. Bunu gaza getirdik smaç basmaya. Bu baya koştu sonra tam zıpladı, asılmaya çalıştı. Eli kaydı baya bir ses çıktı. Bu sırtüstü yere düştü. 100 kişi salondan çıkmıştı. 500 kişi filan vardı. Herkes birden dönüp buna bir baktı . Onun o anki surat ifadesini unutamıyorum. Yarım saat aralıksız gülmüştük.

Şimdi böyle anlatınca komik olmadı.

• Bi gün abimde kalıyorum dedik hadi odayı taşıyalım herşeyi yan odaya can sıkıntısından kocaman masası, yatagı fln vardı pc fln da tabi dolaplar fln bir sürü şey önce kücükleri cıkardık sonra sıra geldi masaya masa dev gibi abim dediki adamlar bu masayı gelip bu odada kurdular hani oluoya geçmeli masalar fln onlardandı ama dedi bende alyan yok bu vidalarını sökmeye yarayan alet ne yapalım ne edelim bi zorlayalım dedik yok cıkmadı baktık masaya ya ucundan az kessek cıkarmı dedik kestik ucunda azıcık cıkmadı abim dedi kapıyı sökelim kesin cıkar okey verdik kapıyı söktük masayı cıkardık diger odaya sokarkende kapıyı söktük masa oldu herşey tamam ama kapılar sökük holde 2 tane kapı duruyo hadi takalım sunları dedik sevgili arkadasım aykut menteşeleri önce kapının kasasına taktı bizde o delikleri yerine getirip oturtmaya ugrasıyoruz ama saat oldu 10 11 öglenden beri ugrasıyoruz bu işlerle alt tarafı yerleştirioz üst olmuo üstü yerleştirioz olmuo sonra dedik bi mola verelim kapıda agır kaldırıon takmaya calısıon söle bi oturduk soguk bira fln içtik sonra abim birden gülmeye başladı dioz noldu olum iyimsn fln yok cevap yok katıldı ama aykut gitti su aldı geldi döküo üstüne sussun artıkta ne varmıs ögrenek diye uzun zahmetler sonunda susturmayı başardık dedi ne gerizekalı adamlarız kapıyı menteşeye oturtmaya çalışıyoruz önce menteşeleri kapıya geçirsekte ordan duvara monte etmeyi bile akıl edemioz o anda öle bir gülmeye basladıkki aralıksız yarım saat güldük sonra kafayı toparlayıp kapıyı taktık

Not : Böle anlatınca hiç komik olmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.