Fallout 3 bir yıl sürdü ilk oynayışımda. Sonra iki kere daha bitirdim.
Half Life 2 en etkilendiğim oyunlardan biridir.
GTA ise eğlence için 3-4 ayda bir kurup tekrar tekrar oynamama sebep bir oyundur. Hikaye bir yerden sonra tırt gelse de oyun dinamiği ve harleyci tipine bürünüp johnny cash eşliğinde günbatımına karşı chopperla yolları karışlamak arada rahatlatıyor insanı
cod 4 metro 2033 medal of honor 2010
Protoype Gta IV L.A. Noire ..
Mafia 1-2 Cs 1.6 cod mw2
Portal 1 - 2 Driver BattleField 3
Anket açılmış, katılmadan geçmemek gerek
1. Heroes Might and Magic 3 2. Max Payne Serisi 3. Assassin's Creed Serisi
1- S.T.A.L.K.E.R. serisi 2- Legacy of Kain [Soul Reaver] serisi 3- The Elder Scrolls V: Skyrim
Bunlar da bonus:
- Blade of Darkness - Silent Hill Serisi - Hitman Serisi - The Chronicles of Riddick - Half Life Serisi - Assassin's Creed Serisi - Prince of Persia [Cell Shade olanı hariç] Serisi - Mass Effect Serisi - Rome Total War
Anlaşılacağı üzere 3 oyun çok yetersiz kalıyor seçim yapmakta zorlanıyorum.
commandos "behind the enemy lines" c&c generals assasins creed 1
fifa 11 bf3 bf2
fifa 05 pes 10 cod 5
1.Gta IV 2.Battlefield 3(multiplayer) 3.Ac revelations(hikaye) Bonus Killzone 3 Dirt 3 Ac brotherhood Nfs:MostWanted
Dikkate alın bunu:
Battlefield: Bad Company 2'nin multiplayerı call of duty serisi ve kesinlikle fallout: new vegas, 3 üde ayrıdır bambaşkadır
1-Counter Strike 1.5
2- Gta Vice City
3- Rome: Total War: Barbarian Invasion
Casual gamer lar basmış konuyu Yalnız 3 oyun az kalır her türden bir oyun yazsan en aşağı 5 oyun eder.
1-) Half Life ( tüm half life serisi ve modları dahil) 2-) Diablo (1,2, LoD dahil) 3-) Gta (2,3) 4-) Midtown Madness
ve tabiki Fifa 99
cs 1.6 başkada yok
crysisi bile full detay oynadığım halde cs 1.6 diyorum.
Red Dead Redemption Assassin's Creed serisi GTA San Andreas ve öncekileri, 4 değil
Hadi bende yazıyım;
1. Populous: The Beginning 2. STALKER serisi 3. Medieval Total War (1. oyun)
1: GTA vice city (sırf müzikleri yeter) 2: modern warfare 2 3:gran tourismo 5