Bildirim
Hayatınızda Böyle Yetenek Görmediniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sayende gördüm saol -
quote:
Orijinalden alıntı: Eddrick
Sayende gördüm saol
rica ederim dostum -
1.17 deki ağzından kart çıkartma hareketinde diğer eline kartların bir kısmını alıyor o şekilde yapıyor ama geri kalanlara bir tahmin yürütemedim açıkcası. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pkmn
1.17 deki ağzından kart çıkartma hareketinde diğer eline kartların bir kısmını alıyor o şekilde yapıyor ama geri kalanlara bir tahmin yürütemedim açıkcası.
aynen ilk izlerken sol eline dikkat ettim bariz ordata kartları aldığı.. bu arada o sarışın juriye hasta oldum
Edit : heidi klum muş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SahiNN1 -- 16 Haziran 2014; 17:50:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SahiNN1
quote:
Orijinalden alıntı: Pkmn
1.17 deki ağzından kart çıkartma hareketinde diğer eline kartların bir kısmını alıyor o şekilde yapıyor ama geri kalanlara bir tahmin yürütemedim açıkcası.
aynen ilk izlerken sol eline dikkat ettim bariz ordata kartları aldığı.. bu arada o satışın juriye hasta oldum
yavaş izleyince zaten belli oluyor çoğu fakat el çabukluğu adı üstünde -
ilk hareketinde elinde kart var sol elinde.
en son hareketinde de tabii ki burnuna sokmuyor kalemi el çabukluğuyla yapıyor
gerisini anlamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X