Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
384.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackeaqle97

Bi arkadasim durup dururken hepiniz seyime merdivenle tirmanirsiniz lan diye bagirdi sinifta hepimiz yarldık :D

çok doğru çok doğru.....
  • geçen yolda gidiyoz iki arkadaş bi tane de bebek bebeği gezdririyoruz etrafa bakıyoruz park arıyoruz yok orda bi tabela gözüme ilişti park yapmak yasak bende yapıştırdım burda park yapmak yasakmış diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veiny Arm

geçen yolda gidiyoz iki arkadaş bi tane de bebek bebeği gezdririyoruz etrafa bakıyoruz park arıyoruz yok orda bi tabela gözüme ilişti park yapmak yasak bende yapıştırdım burda park yapmak yasakmış diye

• quote:

Orijinalden alıntı: GRKMKZN

bizim cok güzel bir biyoloji hocamız vardı lise 2de...ama biraz saftı ve aramız da bozuktu kendisiyle..birgün girdi sınıfa aniden;;;;

hoca:"şimdi önünüzdeki herşeyi kaldırın test yapcam size"
    BEN:"hocam siz sölemesiniz bile kendiliginden kalkıo zaten"

sınıf yarıldı..hoca şokta...vay be hatırladım da..az p.ç degilmişim:)

yuhhh..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 25 Mayıs 2013; 15:36:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cray_mx

lise 2. sınıftayken müzik dersine sınıf hocamız giriyordu müzik dersinden sözlü yapacaktı ilk piyango bana vurdu neyse hoca kitaptan bi kaside okudu
    bana sordu bu kaside kime aiittir diye bnde bilmiyom hocam TARKAN mı dedim sınıf koptu o zaman MİNİK SERÇEdir dedim sınıf iicene koptu ve sonunda dersten kaldım

bayatttt
  • quote:

Orijinalden alıntı: elessar42

bende anlatayım bir tane bir gün uçakla izmire gidiyoruz uçak kalkarken kaptan konuştu falan işte şu güzergahı izlicez şu kadar sürcek falan 1 saat sonra megafondan ses geldi boş boş oturuyoruz ya bir esmer kız yanındada bir şise viski olcaktı şimdi (megafonu açık unutmuşlar snrm) o anda hostes kokpite koştu pilotları uyarmak için şans ya hosteste esmer yolculardan biride viskiyi unutma dedi bütün uçak kopmuştu

ahahahahha
  • Lisede arka bahçede sigara içmek gidilen agaclik bölgede bir grup kiz arkadasimiza sigara ictiklerini bilen beden öğretmeni kızlar yakalamayım kiz miz dinlemem bozarım [:(

Beden dersindeyiz hoca geldi arkadaş atladı makara yapcak ya hocam haydar dumeni okuyomusunuz? hoca "sus gelirsem dumeni eline haydari ağzına veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birgun iett otobüsüyle okula gidiyorum laz yaşlı bir amcanın durakda inerken yerde kibrit kutusu buldu ve ;

Sonra habu kibrut kimindur ?

kimseden ses çıkmadı

Tekrar söyledi habu kibrut kimindur ?

kimseden tekrar ses çıkmadı

birkere daha söyledi ha bu kibrutt kimindur diyorum daa?

Şöför de sinirlendi amca hadi ineceksen in otobüsü mesgul etme senin olsun kibrit ded,

Amca da hemen lafı yapıştırdı "zaten içu boş idu" Ulan koptum bir anda çene kaslarım ağrıdı şöförde dahil herkes gülmeye basladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando Sucre -- 7 Haziran 2013; 10:36:20 >
  • Bitane daha anlatayım Birgün Ağ sistemleri ve yönlendirme dersinde LAN , WAN , SAN,PAN, MAN gibi ağ topolojileri konuları işliyoruz her Alanın nereye ait olduğunu anlatıyor hoca

Neyse işte hoca kafanıza takılan birşey varsa sorabilirsin dedi . Kendini derse baya bir kaptırmış arkadaşımızda Hocam Metropollerdeki ağlar PAN'amı giriyordu SAN'amı dedi

Sonra bir anda herkes kahkaha atdı . cocuk hala farkında değil sonradan oda anladı hocam pardon valla farkında olmadan böyle bırsey sordum dedi hocada hiç istifini bozmadan Sana giriyor evladım dedi Nasıl gülüyoruz varya bütün günümüz harab oldu gülmekten derse konsantre olamadık
  • 3-4 saattir okuyorum saat 4 olacak farkında bile değilim 23. Sayfadayım tabi mobilde.bitirmeye çalışacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar okuduk bende yazayım bir şeyler....

Hoca sınıfta bir soru sordu.Test değil sözlü olarak,anlatım olarak sordu.Sonra arkada konuşan birini kaldırdı. Arkadaş bilmediği için susuyor ve hiçbir şey diyemiyor. Diğer yanında oturan arkadaşta hafif yere eğilerek yanındakine doğru '' oğlum aaaa desene bir şeyler söyle ses çıkar,aaa de aa '' dedi,kopmuştum o zaman...
  • +:Erkek
    -Kız

+Bugün fotograf çekinmiştik onun linkini atsana bana
    -tamam 1 dk bekle .ss
    +Hadi bekliyom
    -Al C:\Documents and Settings\USER\Desktop\Resimlerim\adsa.jpg
    +AHUAHAHAHAHAHAH KASAYI FIRLATSAYDIN ANUHA GYUUUM ::d
  • Ortaokuldayken cografya dersini kaynatiyorduk,bi konu acildi hoca dedi ki bir cocuk ya anasina yada babasina benzer diye. Sinifta kendini akilli sanan bi cocuk ''hocam ben annemede-babamada benzemiyorum'' dedi. Hoca bozuntuya vermeden muhabbete devam etti. Cocuk oturdugu gerden homurdaniyorken hoca dayanamadi '' oglum o zaman sen picsin'' dedi.
  • biz bi gün hayvanat bahçesine gitmişttik gezdik tozduk kaplanlara bakmaya geldik bitene zerefsiz kükredi ödüm okuma garıştı bide hayvanat bahçesi haritasını nerden bulduğumu sordu bi kadın bende yerde bulmuştum dedim yerden buldum etraaf koptu ne var ank
  • arkadaşın biri sınıfta elini kaldırdı hocada kime söz vericem diye baya
    arkadaş:hocam elim hareket etmiyo dedi
    hoca:neden
    arkadaş:hocam kalbimden yukarıda ya kan gitmiyo (bir kaç kişi güldü)
    ben:bende diyorum senin beynin neden çalışmıyo kalbinden yukarda ya
  • Dershanede Türkçe dersindeydik hoca sırasında 2 kitabı olan varsa versin dedi arkada tek oturan çocukda hocam ben veririm dedi.Hocada sen neye bakıcaksın dedi.Bende yapıştırdım TRENE hocam
  • -Osmanlı Tarihi dersinde hoca coşkun bir şekilde dersi anlatmaktadır "Fatih Sultan Mehmet savaşta atını neden denize sürmüştür?" der

arkadan bir ses

-at deniz atıymış hocam.
  • -sen git ben 3 ü bir arada içicem.
    - bakıyorum da hep bir aradasınız.
  • Kisa ve Oz:
    Iki kadin birlikte sessizce konusmadan oturuyolarmis...
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.