Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
385.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vdemir12

Benimde başımdan geçen bir anımı anlatmak isterim. Lise zamanlarından kalma.

Lise 2 veya 3teyiz ders Coğrafya idi. Hoca ders anlatırken bizde arka sıradaki kankamla dersi bölüyoruz makara kukara yapıyoruz. Sınıfta sadece ben konuşuyorum kankam olan Ahmet'i de yanıma çekmeye çalışıyorum. :D Her neyse hoca bizim dibimize geldi. Bu arada dipnot; Hocanın gözle şaşı.
    Neden konuşuyorsun bana sövüp sayıyor. Tam bana vuracakken Ahmet'e vurdu. Nedeni ise sövüp sayması bana değilmiş Ahmet'ymiş 2 3 tokat yapıştırdı. Ben gülme krizine girmemek için kendimi zor tutuyorum. Şimdik iş sahibi olduk ve hala o anımızı birbirimize anlatırız. :) :) :)

Bir an gözümde canlandı da... komedi dizilerinde kullanılabilecek bir sahne
  • TRT2'de Kuklagiller'de zeki ve orjinal espriler var tavsiye ederim. Elimden geldiğince bakmaya çalışırım.
    En çok güldüğüm esprilerden biri de, spikerin programına "Bugünde bize ayrılan sürenin başına geldik" diye başlaması'.
  • Abi sene 1999 arkadaşla Mc Donalds a gittik. O zaman da Mc olayları yeni, yani millet pek gitmez bilmez.. Neyse kasada kız sordu "Ne alırsınız?" diye.. ben dedim ki "milkshake alalım." Arkadaşım da " Abi alalımda yanına içecek ne alıcaz?" dedi.. yerin dibine girdim. Bittiğim andı.
  • İDDAA EDİYORUM FORUMUN EN KOMİĞİ!!!!!!

Askerlik yapanlar bilir. Tüfekle ateş etmeden önce "İstinat boşluğu" alınır, yani tetik direkt çekilmez, yavaş yavaş ezilerek çekilir, boşluk alınır. böylece daha istikrarlı atış yaparsınız namlu fazla oynamadığı için. Bu işleme "İstinat boşluğu alma" derler.... neyse.. Askerde ertesi gün atış var. Komutan akşam içtimasında ikaz ediyo vs.. "mutlaka istinat boşluğunu alın!" bi eleman gündüz revire kaçmış, mekanik nişancılık eğitimi almamış. tabi içtimada "istinat boşluğunu alın " lafı geçince panik yapıyo.. hemen arkadaşlarına "Olm istinat boşluğu ne, nerden alcaz?"diyo. fırsat kaçar mı arkadaşları hemen "Kantinde satılıyo oradan al." diyolar. sonra kantinci askeri de önceden gidip ayarlıyolar. Neyse çocuk kantine gidiyo" İstinat boşluğu alcam." diyo. Kantinci askerde "Kardeş elimizde kalmadı. Haftaya gelir" diyo. Çocukta "Abi yarın atış varmış mutlaka almam lazım istinat boşluğunu" diyo. Kantinci asker tekrar " KArdeş yapcak bişey yok komutana yarın söylersin." diyo... bizimki çaresiz umudu kesiyo. Ertesi gün atış alanında komutan atış talimatını filan okuyo, sonra "Sorunu olan var mı?" diye soruyo.. Bizim asker el kaldırıp "Komutanım ben istinat boşluğu alamadım." diyo.. tabi o anda komutan dahil herkes pert
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanluke

İDDAA EDİYORUM FORUMUN EN KOMİĞİ!!!!!!

Askerlik yapanlar bilir. Tüfekle ateş etmeden önce "İstinat boşluğu" alınır, yani tetik direkt çekilmez, yavaş yavaş ezilerek çekilir, boşluk alınır. böylece daha istikrarlı atış yaparsınız namlu fazla oynamadığı için. Bu işleme "İstinat boşluğu alma" derler.... neyse.. Askerde ertesi gün atış var. Komutan akşam içtimasında ikaz ediyo vs.. "mutlaka istinat boşluğunu alın!" bi eleman gündüz revire kaçmış, mekanik nişancılık eğitimi almamış. tabi içtimada "istinat boşluğunu alın " lafı geçince panik yapıyo.. hemen arkadaşlarına "Olm istinat boşluğu ne, nerden alcaz?"diyo. fırsat kaçar mı arkadaşları hemen "Kantinde satılıyo oradan al." diyolar. sonra kantinci askeri de önceden gidip ayarlıyolar. Neyse çocuk kantine gidiyo" İstinat boşluğu alcam." diyo. Kantinci askerde "Kardeş elimizde kalmadı. Haftaya gelir" diyo. Çocukta "Abi yarın atış varmış mutlaka almam lazım istinat boşluğunu" diyo. Kantinci asker tekrar " KArdeş yapcak bişey yok komutana yarın söylersin." diyo... bizimki çaresiz umudu kesiyo. Ertesi gün atış alanında komutan atış talimatını filan okuyo, sonra "Sorunu olan var mı?" diye soruyo.. Bizim asker el kaldırıp "Komutanım ben istinat boşluğu alamadım." diyo.. tabi o anda komutan dahil herkes pert

Çok güzelmiş ama işin sonunda askerin de pert olma durumu gözden kaçırılmış
  • - Temel 60 katlı bir gökdelenden aşağıya düşmüş. 50-40-20-10-5-4-3-2 derken 1.kata geldiğinde aklından şu geçmiş : – Allahım sana şükürler olsun. Bu kata kadar ölmeden geldiysem zaten 1.kattan düşsemde ölmem :)
  • Adamın biri Temel’ e sormuş :
    - Siz Karadenizliler, niye her soruya soruyla karşılık veriyorsunuz? Temel cevap vermiş :
    - Ula, Niye soraysun? :)
  • - Temel bir gün Fadimeye Bu gece evinde kimse olmayacağını söylemiş..Fadime Gece gitmiş zili çalmış çalmış kimse kapıyı açmamış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SShngl

+:Erkek
    -Kız

+Bugün fotograf çekinmiştik onun linkini atsana bana
    -tamam 1 dk bekle .ss
    +Hadi bekliyom
    -Al C:\Documents and Settings\USER\Desktop\Resimlerim\adsa.jpg
    +AHUAHAHAHAHAHAH KASAYI FIRLATSAYDIN ANUHA GYUUUM ::d

hehehehehe :D bu çok iyiydi yaaa
  • Bi adamla güzel bir bayan oto yıkamacının önünden geçiyorlar adam durup içerdekilerden birine ustam motor da yıkıyomusunuz diyo evet cevabını alınca kıza dönüp hadi güzelim bi gusül al da gel diyo 😄😄
    Gülmekten gözlerim yaşardı orda 😄😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Kara. kullanıcısına yanıt
    evet komikmiş
  • Dante kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalkirca

en iyi bot james bot :) james bondun filmini izledikten sonra yaptı arkadaş bu espriyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlexDeGuiza

biz bi gün hayvanat bahçesine gitmişttik gezdik tozduk kaplanlara bakmaya geldik bitene zerefsiz kükredi ödüm okuma garıştı bide hayvanat bahçesi haritasını nerden bulduğumu sordu bi kadın bende yerde bulmuştum dedim yerden buldum etraaf koptu ne var ank

Hiç komik değilmiş
  • aşağıya kadar okudum bütün espirileri hiç gülmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

işte koptugumuz an

Otobusteyız.arkadaslarla gıdıyoruz.Bırısı dısarı bakarken bırden ''uf goguslere bak'' dedı.bizde sazanızya atladık hanı hanı orda olm tam sekız tane dedı.bızde 4 tane kız arıyoruz tabı..olm hanı dedık.cocuk onune dondu dedıkı '' kopegı gormuyomusunuz lem''

bız yarıldık otobus bıze baktı.sonrada bır sonrakı otobuse bınmek zorunda kaldık.

burda hosuma gıden soforun espırısı.bızı otobusten attıda

bide ıngılızce dersındeyız..Hoca bıze ''ıcınde of gecen bi cumle soyleyın'' dedı..

Bende sessızce ''cumle degıl ama trabzon '' dedım..sınıf sustu.10 dakka sonra kahkaha seslerı geldı

anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shen

Bi tane de benden, sabırla okuyun;

Geçenlerde üniversitede Matematik Öğretimi 2 dersindeyiz. Kadın o gün "Dörtgenlerin Öğretimini" anlatıyor. Tabii sınıf hır, gür, şamata. Koskoca profesörü salladığımız yok. Laf arasında kadın bir soru sordu;
    -Her kare bir eşkenardörtgen midir yoksa her eşkenardörtgen bir kare midir? diye. Ben de hemen atladım tabii;
    -Hocam bu biraz "Tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan?" tarzı oldu, dedim. (Aslında fena sayılmazdı ama o an tüm sınıf üzerinde soğuk duş etkisi yaptı) Bunun üzerine kadın bana bi "Gözümden düştün, rezil! Defol karşımdan!" bakışı fırlatmaz mı? Harbiden mahfoldum. Neyse bir-iki yorumdan sonra kadın cevabı verdi;
    -Her kare eşkenardörtgendir ama her eşkenardörgen bir kare değildir, dedi ve bana bir bakış fırlattı. Cevap hakkımın doğduğunu anladım ve yapıştırdım kapağı;
    -Her tavuk yumurtadan çıkar ama her yumurta tavuktan çıkmaz!

Yok böyle şey
  • 3 tane var
    1)hoca dedi bu soruyu çözene deniz kenarında daire çözdük adam deniz çizdi yanına çember çizdi
    2)arkadaş dedi 5tl ver kafamı sıfıra vurdurayım dedi. sonra sıraya 0 çizip vurdu
    3)bi arkadaşın arkadaşı eline "açlık" yazıp kafasına vurdu sonra açlık başıma vurdu dedi
    itiraf ediyorum 3.yü ben yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.LawLess

3 tane var
    1)hoca dedi bu soruyu çözene deniz kenarında daire çözdük adam deniz çizdi yanına çember çizdi
    2)arkadaş dedi 5tl ver kafamı sıfıra vurdurayım dedi. sonra sıraya 0 çizip vurdu
    3)bi arkadaşın arkadaşı eline "açlık" yazıp kafasına vurdu sonra açlık başıma vurdu dedi
    itiraf ediyorum 3.yü ben yaptım

çok mu komik la :)
  • Düşünemeyenadam kullanıcısına yanıt
    evet komik

hayır hiç de komik değil zaten kimse gülmedi bunlara komik olduğu için yazmadım bu iğrenç esprilerden daha çok var
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.