Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
385.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lise stajyeri olarak bi firmada çalışıyordum, genelde kimse bana karışmazdı ama yan ofisteki sekreter kendi stajyerleri olmasına rağmen gelip bana bunu getir götür yaptırıyor, bilgisayardan bişeyler yazdırıyordu, neyse 3 sayfa yazı verdi yaz bana mail at dedi, içimden küfrediyom ama, neyse yazdım attım mail olarak. sonra da yanına gidip "aldınız mı ? " dedim, O da "evet aldım" dedi HAHAHA KÖTÜLÜK :D
  • Dante kullanıcısına yanıt
  • Bir adam televişına çıkmış karısı indiremem dimiş.
    Adamın biri varmış ikinci dönem düzeltmiş.
    Eyyy yükselen nesil! İn ulan aşşa.
    Bide fen dersindeyiz 7. sınıf. Hoca yayları anlatıyor. Evet çektikçe büyüyor ve gerginleşiyor dedi. Sınıf falan koptu. Kızlar anlamıyo tabi
    Bir gün adam sordu:''Aşağı mahallede misin?'' ben de dedim ki yok abi bizimki 1.katta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaptopunKırılanTuşu -- 7 Şubat 2014; 22:39:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Otobuse binicez teyzenin biri genc bir oglana takti kafayi.
    -oglum bana bir kere bas.
    -teyze basamam.
    -niye oglum bak cok muskulum. Bir kere bas bana baska bir sey istemem.
    -teyze bende sey yok basamam.

Uzun bir mucadeleden sonra bir kiz cikip kalin bir sesle (sonradan travesti oldugunu anladik)

-tamam teyzecigim bende var basayim ben...

Demesi sonucu tum otobusun kaptan dahil patlamasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SNOW_LEOPARD kullanıcısına yanıt
    benzini bitti ahdahwhahahhaha :D :D :D :D fena :D
  • hadi devam edin beyler
    yaw daha demin forumda bişye gülüyom annemde ne gülüyon gıdıklada ben güleyim dedi acaip güldüm ha
  • helal olsun konuyu açana arklara anlatacağım çok fazla espiri oldu :D:D
  • ''Gökyüzünde bir yıldız olsam ilk sana kayardım'' anlayana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

şimdi biz biyoloji dersindeyiz konu kan grupları.hoca anlatıyo işte AB hepsinden alır kendi grubuna verir.0 her gruba verir sadece kendi grubundan alır böööyle anlatıyo işte.neyse önümde oturan kızda dedi hocam ben 0 grubundanım herkese veriyorum dimi dedi hoca evet dedi bende arkasından BELLİ dedim sınf gülmekten yarıldı kızda döndü kötü kötü bakıyo bana

• lisede bir gün bahçede top oynadık tenefüste, çok sardı oyun birkaç arkadaş sınıfa geçince de hoca gelene kadar sınıfta paslaşıyoruz falan. tam o sırada biyolojici kapıdan içeri girdi. "sınıfta top mu oynuyosunuz, keserim topunuzu" dedi, peşine bende:
    "hocam şimdi topumuzu disipline mi verceksiniz" demiştim. Hocanın 32 dişine de gördük
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisiko__

espri değilde şöyle bi olay geçti

3 arkadaş geziyoz 1 inin iki kaşının ortasında ben var diğer arkadaş gitti arkadaşın benine basarak "2 çay bi tost dedi" ben önce bi afalladım sonra olay bayabi hoşuma gitmişti gülmüştük bayaa

• Ortaokuldan beri arkadasim olan biriyle serviste eve gidiyoruz.(Lise) Giderken bizim orta okulun yanindan geçtik.
    Neyse arkadasa dedim ki; Bak, bizim eski okul

Arkadas; Potasina ziplamadan smaç basabilirim lan baksana, ya****ım kadar potasi var.

Ben(diger arkadasa); Lan Emir ya***ım kadar dedi lan ahahha

Arkadas; Ne var olm iste y***ım kadar pota görmüyor musun Çok Kısa

Emirle ben gulmeye basladik. Arkadas ne dedigin farkina bi 7-8 sn sonra varinca bize kufretmeye basladi.

• quote:

Orijinalden alıntı: brklcm

bu sene hazırlıktaydım 40 dersten 30 u ingilizce çok da haşarı sınıfız hoca tahtaya birşey yazıyo bütün sınıf konuşuyo bi anda bize döndü tebeşirişaret parmağıyla baş parmağı arasında orta parmağı havada parmak kaldırarak konuşun demeye getiriyo ''USE YOUR FİNGER'' diye bağırdı bizde o malum hareketi bilmeden yaptığını görünce koptuk

Bak bu çok iyi. :)
  • Bizim bi arkadas fizik hocasina derste hocam yazili klasik mi olacak test mi demisti. Hocanin cevap efsane : Size bi klasik sinav yapacam kla'si bende kalacak gerisi sizde demisti sinif nasil yarilmisti :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A sınıfına afiyet olsun
    B sınıfına bfiyet olsun
    Bunu yapan hocadan ne beklersin

Yine aynı hoca labaratuardaydık arkadan bağırdı "Bakanlar çekilsin başbakan geliyor"

• quote:

Orijinalden alıntı: ogencer

okuyun manyaktı ya:

şimdi biz arkla en arka sırada oturuyoz. 6.sınıftı.Uyuz bi matematikci karı vardı.sınıfın manzarası da çok iyidir onu açık dağ-deniz falan.bi gün bu kadın dersi anlatırken böle birden bire durdu dikkatle dışarda bi yere bakmaya başladı.ama ders anlatırken birdenbire oldu.ben de şaşırdım ark'a döndüm''abi nereye bakıyo bu kadın dedim'' ark da gayet sakin ''bi tren görmüştür'' dedi.
    valla kopmuştum yaaa

• Lisede sağlık bilgisi dersindeydik.
    Hoca anlatıyo ayaklarımızı temiz tutmalıyız rahat ve geniş tabanlı ayakkabılar giymeliyiz.
    Halbuki kendi ayağında sivri burun topuklu ayakkabı var o sırada birisi evet hocam haklısınız deyince sınıfta hafif gülüşme oldu sonra kadın başka konuya geçti.

• '' Düğün dernek'' filminde tüpçü Fikret'in otel sahibinin açık kalan fermuarını gösterip '' Bizde ölü evinin kapısı açık bırakılılır derler ...'' repliğini hatırlacıkça gülerim.

benim yaşadığımın olayise birgün üniversite 4 te 2. sınıfın dersi histoloji sınavına girdim .Tabi tam bi fiyaskoydu benim için , tam kapıdan çıktım hocanın dersinde not tutuğum föyü sınıfta unuttuğumu hatırlayıp geri dönüp föyü aldım cıkarken asistana '' seneye lazım olucakta ''dedim, bütün sınıf gülmüştü.

Birgün işyerinde milliyetçi bir abimiz osmanlı ordusundan güçlülüğünden filan bahsederken '' İstanbulun fethi öyle 53 gün filan sürmedi onlar hazırlık kuşatma aşaması filan yoksa fetih yarım saatte surlar indiğinde bitmiştir'', dedi

bende '' abi yapma gözünü seveyim filmi bile 2 saat sürdü '' demiştim ,bi sessizlik oldu sonra hep beraber gülmüştük.
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.