Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
385.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Merkürlü Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Shen

Bi tane de benden, sabırla okuyun;

Geçenlerde üniversitede Matematik Öğretimi 2 dersindeyiz. Kadın o gün "Dörtgenlerin Öğretimini" anlatıyor. Tabii sınıf hır, gür, şamata. Koskoca profesörü salladığımız yok. Laf arasında kadın bir soru sordu;
    -Her kare bir eşkenardörtgen midir yoksa her eşkenardörtgen bir kare midir? diye. Ben de hemen atladım tabii;
    -Hocam bu biraz "Tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan?" tarzı oldu, dedim. (Aslında fena sayılmazdı ama o an tüm sınıf üzerinde soğuk duş etkisi yaptı) Bunun üzerine kadın bana bi "Gözümden düştün, rezil! Defol karşımdan!" bakışı fırlatmaz mı? Harbiden mahfoldum. Neyse bir-iki yorumdan sonra kadın cevabı verdi;
    -Her kare eşkenardörtgendir ama her eşkenardörgen bir kare değildir, dedi ve bana bir bakış fırlattı. Cevap hakkımın doğduğunu anladım ve yapıştırdım kapağı;
    -Her tavuk yumurtadan çıkar ama her yumurta tavuktan çıkmaz!

Yok böyle şey

Cesaretli bir cevap ama iyi kapak olmuş
  • eyi bakalım :)
  • bizim bi sınıf öğretmeni var butun heryeri kılları beyaz albino muymuş neymiş 11-d bizim sınıf anadolu lisesinde
    TENEFÜSTE HOCA GELDİ GENÇLER NAPIYONUZ DİYE BİZİM BİR ARKADAŞTA SIRADA YATIYORDU ARKADAŞ DEDİKİ HOCAYA: ''BABA HAYIRDIR'' DEDİ
    HOCA BUNU DUYDU HOCA DEDİKİ ''BABAYIN GELMİŞİNİ GEÇMİŞİNİ '' DEDİ....
  • Temel ata binmeye bayılıyormuş
    Ata binmiş bayılmış
  • "Yabancı bir şarkı gibiyim, dinleyenim çok anlayanım az"
  • Çekemeyen anten taksın
  • Burdaki espiriler gün geçtikçe daha aşağıya inmeye başladı. Büyük baca küçük bacaya ne demiş tarzı olacak yakında.
  • en guzel espiriyi patlatyorum. anlayana "iki kadin sessizce oturuyormus".

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde bi otobüse bindim . Metrekareye 15 adam düşüyo. Otobüste arkadasımla irtibat kesildi .Araya adamlar girdi. Ne yapcamı bilemedim .Zaten ayakta zor duruyom . telefonla fln aricaktim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BozKang

Geçenlerde bi otobüse bindim . Metrekareye 15 adam düşüyo. Otobüste arkadasımla irtibat kesildi .Araya adamlar girdi. Ne yapcamı bilemedim .Zaten ayakta zor duruyom . telefonla fln aricaktim

o sıkışıklıkta telefonu nasıl çıkaracan yanlışlıkla adamın şeyni elleyebilirsin
  • DesertFox kullanıcısına yanıt
    yav gülmekten şuurumu kaybettim nerdeyse doğru düzgn yazamıyom gülmkten
  • şimdi bizim sınıfın kızları biraz çirkindir. Birgün okula girişte sakal kontrolü vardı, bazı arkadaşlarımı çekmişler, sınıftayız biz, sonra teker teker girmeye başladılar 10 saniye aralıklarla, herkes bunlara bakıyo, neyse arkadan bizim kız girdi, kıza ayıp olmasın diyede sessizce hiç gülmeden şunu dedim :D
    "senide mi sakaldan çektiler" diye, duyanlar bayağı gülmüştü :D (bütün kızlardan özür dilerim :D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

benim hayatımda yaşadığım olayları anlatsam yeryüzünün en mukemmel komedi filmi olurdu herhalde
    en güzellerinden birkaçı..

arkadaşın babası Rusyada çalışıyor ve benimle birlikte birkaç arkadaş Rusya ya tatile gittik (biraz yüzeysel anlatıyorum fazla sıkılmayasınız diye) neyse bir gezip tozuyoruz bir akşam disko lardan birine gittik sabaha doğru disko dan çıktık 4arkadaşız tam merkezde bir çeşme gördük çeşmeden su akıyordu bizde ellerimizi yüzlerimizi yıkadık arkadaşlardan biride burnunu sildi fakat su çok beyazdı birde yağlıydı sanki neyse biz eve gidip zıbardık sabah kalktığımızda tesadufen aynı caddeden geçtik birde ne görelim o çeşme dediğimiz ayrana benzeyen kutsal bir içecekmiş polisler falan toplanmış birkaç insandan bilgi alıyorlar insanlar kenarlardaki tasları bizim elimizi yüzümüzü yıkayıp burnumuzu sildiğimiz suya sokup içiyorlarmış tabi biz ilk gemiyle istanbula uçağa binecektik fakat okadar korktukki kesin bu RUS lar bizi keser falan demiştik

komikmiş ama ilk gemiyle uçağa binme kısmını pek anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende anlatıyım iddia ediyorum EN KOMiK OLANI:
    bi gün bi elimde yoğurt öbür elimde tas göle gidiyorum. Sonra göle yoğurt mayalamaya başladım. Köylünün biri geldi dediki "ya sen gerizekalımısın göle yoğurt mayalanır mı?" dedi, şimdi iyi okuyun geliyo bende dedim ki "YA TUTARSA :D" :D ilk başta anlamadı sonra gitti :D :D çok komik :D :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ayakkabıcıyım.. bayan müşterime ayakkabı denetiyordum kadın bana döndü ve dediki bir numara büyüğünü alabilirmiyim bu bana ( hem önden hem arkadan vurdu ) dedi bizde tüm mağaza kop.. kop..
  • yerin kulağı varsa benim de var ben yer miyim yemem
  • Arkadaşın ''Kolaysa bacak güneştir'' lafını hiç unutmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdg52

yer karadeniz teknik üniversitesi tıp fakültesi.

anatomi dersinde hoca tahtaya kocaman bir p...s çiziyor.. arkadan kızın birisi hemen atlayıp hocam biraz büyük olmadımı diyor.. hoca da kızım bu afrikalı p...si diyor. kız biraz utanıyor sıkılıyor ve dışarı çıkmak için izin istiyor..

hoca saatine bakıyor ve

afrika uçağı az önce kalktı kızım diyor... tabi sınıf yerlerde..

• Dh nin en köklü Topiği budur bence hala yazan varsa

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.