Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
384.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blue24

Kisa ve Oz:
    Iki kadin birlikte sessizce konusmadan oturuyolarmis...

• quote:

Orijinalden alıntı: SNOW_LEOPARD

Bizim bir arkadaş anlattı aynen şöyle:

Bu bizim arkadaş bir zaman kuş almış bir yerden.Poşete koymuş deli.Tam eve gidecek,yolda babasını görmüş.O da eve gidiyormuş."Baba sen bunu al götür eve" demiş.Babası da eve gelince annesine pazardan getirdiği poşetleri vermiş,yanında da bizim arkadaşınkini.Ne bilsin annesi hepsini buzdolabına koymuş.Neyse bizim deli arkadaş eve gelmiş,babasına poşeti sorunca "buzdolabında" demiş babası.Hemen kuşu poşetten çıkarmış ama hayvan kaskatı kesilmiş.Babası benzin damlatmış ağzına biraz.Kuş 2 dakika sonra havalanmış ama pencereye varmadan küt diye yere yapışmış.

Babası: "Benzini bitti"

hahahahaha bu çok ıyımıs +
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRKMKZN

bizim cok güzel bir biyoloji hocamız vardı lise 2de...ama biraz saftı ve aramız da bozuktu kendisiyle..birgün girdi sınıfa aniden;;;;

hoca:"şimdi önünüzdeki herşeyi kaldırın test yapcam size"
    BEN:"hocam siz sölemesiniz bile kendiliginden kalkıo zaten"

sınıf yarıldı..hoca şokta...vay be hatırladım da..az p.ç degilmişim:)

süper :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiranyagarbha

quote:

Orijinalden alıntı: GRKMKZN

bizim cok güzel bir biyoloji hocamız vardı lise 2de...ama biraz saftı ve aramız da bozuktu kendisiyle..birgün girdi sınıfa aniden;;;;

hoca:"şimdi önünüzdeki herşeyi kaldırın test yapcam size"
    BEN:"hocam siz sölemesiniz bile kendiliginden kalkıo zaten"

sınıf yarıldı..hoca şokta...vay be hatırladım da..az p.ç degilmişim:)

yuhhh..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize Gelin damat
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNOW_LEOPARD

Bizim bir arkadaş anlattı aynen şöyle:

Bu bizim arkadaş bir zaman kuş almış bir yerden.Poşete koymuş deli.Tam eve gidecek,yolda babasını görmüş.O da eve gidiyormuş."Baba sen bunu al götür eve" demiş.Babası da eve gelince annesine pazardan getirdiği poşetleri vermiş,yanında da bizim arkadaşınkini.Ne bilsin annesi hepsini buzdolabına koymuş.Neyse bizim deli arkadaş eve gelmiş,babasına poşeti sorunca "buzdolabında" demiş babası.Hemen kuşu poşetten çıkarmış ama hayvan kaskatı kesilmiş.Babası benzin damlatmış ağzına biraz.Kuş 2 dakika sonra havalanmış ama pencereye varmadan küt diye yere yapışmış.

Babası: "Benzini bitti"

hahahahhaha :D :D :D: D

• quote:

Orijinalden alıntı: Real®

Askerdeyiz malum cuma günleri bakım günü arama ve kıl kontrolu olan bir cumaydı hakkaride dağın tepesindeyiz millet tek sıra dizilmiş arama yapılıyor bizim bölükten istanbullu bir arkadaşın üstünden bir kutu prezarvatif çıktı herkes şaşkın çünkü dağın tepesinde dişi bir kuş bile uçmazken bir kutu prezarvatif olayına anlam veremedik neyse bölük komutanı olaya el koyup çocuğa bunlar ne lan bizimi mikecen dağın başında deyince millet koptu askerlik felan unutuldu bir anda hatırlayıp çok güldüğüm bir olaydır

Abi çok komik yaa öldüm vallaha sesli güldüm
  • fizikci iceri girer, ve arka siranin bacagina boynundan bagllanmis iki buklum olmus arkadasi gorur(zorbalik tarzi bisey degildi) ciddi bi sekilde - olum çozun su cocugu yardim edin.!! der. 2 3 gun sonra ayni hoca yoklama alirken sira bizim madur arkadasa gelir, nerde arkadasiniz der.
    arkadan bir ses -hocam o arkadasin psik. sorunlari var kendini tuvalete kitlemis der, hocanin hic ciddiyetini bozmadan - olum gidin alin su cocugu!! demesiyle 18 yaslarinda 30 genc iptal olmustur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizce dersindeyiz bi kere arkadaşın biri çok konuşuyordu bütün sınıf rahatsız oluyordu ama hoca ses çıkarmıyrodu..en sonunda hoca ders anlatırken ..hocanın lafını kestim ve şunu dedim: hocam allah aşkına konuşan arkadaşı çıkarın beni yok yazın :) :) :) ondan sonra tenneffüse kadar kimse kendine gelemedi gülmekten :D :D :D :
  • Yarıldım ya onun niyeti başka dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: kara-kara

ingilizce dersindeyiz bi kere arkadaşın biri çok konuşuyordu bütün sınıf rahatsız oluyordu ama hoca ses çıkarmıyrodu..en sonunda hoca ders anlatırken ..hocanın lafını kestim ve şunu dedim: hocam allah aşkına konuşan arkadaşı çıkarın beni yok yazın :) :) :) ondan sonra tenneffüse kadar kimse kendine gelemedi gülmekten :D :D :D :

Kıvrak zeka işte dostum

• ahahaha yarıldım
  • torun2 T kullanıcısına yanıt
    :D :D: D öyle dostum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINEBACKER

işte en guzel espiri:

adamın birisi warmış
    ikisi yokmuş

• ben de birkeresinde okulda son ders nöbetçi kız sınıfa girdi sınıf defterini alabilirmiyim dedi bende alabilir misin dedim yanımdaki arkadaş bence alır dedikızın o anki durumu boş boş bakıyodu anlamamıştı galiba
  • geçen arkadaşlarla fırında patates yiyorduk......fırın çok sıcak geldi dışarda yedik
  • off baya bir okudum çok güldüm bazı yazıları okuyunca intihar etmek istedim o cinsden di :)))

http://youtu.be/3NbxDrgA2TE
  • Gerçekten süper konu valla
  • Benimde başımdan geçen bir anımı anlatmak isterim. Lise zamanlarından kalma.

Lise 2 veya 3teyiz ders Coğrafya idi. Hoca ders anlatırken bizde arka sıradaki kankamla dersi bölüyoruz makara kukara yapıyoruz. Sınıfta sadece ben konuşuyorum kankam olan Ahmet'i de yanıma çekmeye çalışıyorum. :D Her neyse hoca bizim dibimize geldi. Bu arada dipnot; Hocanın gözle şaşı.
    Neden konuşuyorsun bana sövüp sayıyor. Tam bana vuracakken Ahmet'e vurdu. Nedeni ise sövüp sayması bana değilmiş Ahmet'ymiş 2 3 tokat yapıştırdı. Ben gülme krizine girmemek için kendimi zor tutuyorum. Şimdik iş sahibi olduk ve hala o anımızı birbirimize anlatırız. :) :) :)
  • Bir anımı daha anlatmak isterim.

Üniversite'de ingilizce dersindeyiz. Hoca bir soru sordu biz onu ingilizce olarak telaffuz edeceğiz. Hoca 2 3 kişiyi kaldırdı. Ve sıra bana geldi. Bende ogün baya hastaydım gelmek zorunda olduğum için malesef okuldaydım. Hoca sorusunu sordu. İngilizce'de "I am" tellafuzu vardır. Bende yazıldığı gibi söyledim. Ama farkında değilim. Hoca dur dedi yeniden başla(hatamı düzeltmemi bekledi) Bende aynı hatayı yine yaptım ve anfi gülme krizine girdi. Bende güldüm napayım la :D :D :D
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.