Şimdi Ara

Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
366
Cevap
4
Favori
68.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rüzgar senin yüzünden ofisin içinde gündüz vakti garip gölgeler görüyormuşum giibi hissetmeye başladım ne adamsın ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vişne-Limon

quote:

Orijinalden alıntı: awaonnet

Bu inanmayan Kişiler geceleyin yatacığı yere ekmek kırıntıları koysun bi...

fare mi bunlar emek kırıntılarına geliyor

yok yani şimdi niye onları ezik gibi düşünüyosunuzki ekmek kırıntısı ne bari tatlı bişeyler koyalım , baklava - tulumba- kazandibi , tatlı yer tatlı konuşuruz
  • mustafa topaloğlu olmasın !
    quote:

Orijinalden alıntı: ozzyouz

ben uzaylılarla seviştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vişne-Limon

quote:

Orijinalden alıntı: awaonnet

Bu inanmayan Kişiler geceleyin yatacığı yere ekmek kırıntıları koysun bi...

fare mi bunlar emek kırıntılarına geliyor

O anlamda söylememiş sanırsam. Nimeti ezmek gibi bir durum...

Benim de yatağımın altı tarihi eser müzesi gibidir. Geçen yıl, bir hafta boyunca geceleri, şu anlatılan karabasan olayları gibi şeyler yaşadım, hareket edememe, kitlenme, gülme sesleri... vb. Sonra yatağın altında bir kitap buldum, dini bir kitaptı. Nereden geldiyse ordaymış ve o kitabı kaldırdığımda bu olaylar geçmişti.
  • Herneyse, susmak her zaman iyidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 26 Eylül 2009; 15:03:50 >
  • Ben askerdeyken Kenzül Havas tı galiba kitabın ismi böyle bir kitap getirip gizli gizli okuyan arkadaşım vardı Bayburtluydu kendisi ismi Orhandı .Ne zaman bu nöbete gitse bundan sonra nöbete giden kişiler garip garip sesler ışıklar cisimler görürdü.Hep anlatılırdı en sonunda şikayetler çoğalınca nöbet yasaklandı Orhana.Artık gece gece nöbet yerinde ne yapıyorsa Bende gördüm birşeyler ama inanmayacağınız için hiç anlatıp kendimi rezil etmeyeyim
  • bende lojmanda oturduğumuz yıllarda balkondan sofra bezi silkeliyordum arka bahçeye

uzun boylu siyah pardesülü ve uzun sakallı bi adamın arka bahçede yürüdüğünü gördüm o kadar korktum ki gecenin bi yarısıydı

bid e numune hastanesinin morguna bakıyordu bizim lojman

• cin diye bir sey yok.. ama cinci dersen o cok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

cin yoktur demiyorum aslında ben de varlığına inanıyorum ama dikkatinizi başka bir yöne çekmek istiyorum ki

bu cin olayları sadece müslüman ülkeler ve ortadoğu ülkelerinde oluyor diğer batı ülkelerinde ya hiç olmuyor ya da bizdekinin 1000de biri oranında oluyor

bilmem dikkatinizi çekti mi

Onlar bu tarz şeylere inanmadığı için bu tür olayları yaşayan insanları genelde hastaneye atıyolar.Ya da başka bi olaydan dolayı psikolojisinin bozulduğunu söylüyolar.

Bi olay anlatayım hatta bikaç olay.İnanmayanlar alıntı yapıp dalga geçmesin, görmezden gelsin olayı çıksın istemiyorum.

Babanemin kardeşi Almanyadan gelmiş yıllar önce onları ziyarete.Kalabalıklar babamlar amcamlar falan sohbet ediyolar.Sonra babanem bakmış kardeşi yok.Demiş ahıra bakmaya gitti herhalde.Gitmiş ahıra evlerinin hemen altında zaten.Biri oturmuş sırtı dönük.Sanmış kız kardeşi gitmiş yanında o sırada arkasını dönmüş ordaki şey.Kendi yüzünü görmüş babanem.O kilolu haliyle nası eve girdiğini söylüyo herkes.Koşmuş resmen hızlı hızlı.Dua falan okumuş o zamanlarda 40-45 yaşlarında falan.Şimdi 65-70 vardır yakın zaman önce anlattı böyle bi şeyi uyduracak bi insan değil.Yaşını başını almış zaten zihnide gayet yerinde maşallah diyeyim.

Bu olayıda babam yaşamıştır.Çocukken Almanyada yaşamışlar bikaç yıl.Issız bi villa tarzı köy evinde yaşıyomuş çevrede fazla insan yokmuş yaşlılar falan varmış çok az.13 yaşındayken durumlar yüzünden tek kalıyomuş bazen evde.Babanem gecede çalışıyomuş ara sıra.Dedem ve amcamlar Türkiyedeymiş o sıralar.Neyse bu tek başına duruyo yatmaya hazırlanıyomuş.Rüzgar sesi gibi bişey duymuş demiş cam açık herhalde.Bakmış cam kapalı.Sonra 3-4 tane farklı kalın ses duymuş konuşuyolar ama garip bi dilde.Çok korkmuş hemen yorganın altına girmiş.Yorgan havalanmaya başlamış dua falan okumuş.Sabah uyanmış rüya falan olamaz çok iyi hatırlıyorum diyo.

Son bi olay söyleyecem.Babamın bi arkadaşı var dinine yakın biri babamda öyledir.Hanefi meshebinden olanlar Mahmud Efendiyi bilirler.Çok büyük Alimdir.Neyse babamın arkadaşı mezarlıkta çalışıomuş.Gece mezarlıkta önünü kesiyolarmış cinler.Geçemezsin burdan falan diyolarmış.Bu da ben kimin talebesiyim biliyo musunuz deyince kim falan yapıyolarmış.Mahmud Efendi deyince direk gidiyolarmış.

İnanmayanlar yine tekrarlıyorum lütfen polemik yapmayın.Ben inanırım bu tarz şeylere ki gerçekten var.Neyse yorumlamam bu kadar, hadi iyi işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menor.Loco -- 26 Eylül 2009; 14:51:59 >

• dikkat ettimde cin'e peri'ye inanmıyorsunuz ama var bakın bi olay anlatıyım diyenlerin ,neredeyse hepsinin ya abisinin ya da başka birinin başına gelmiş rüzgar arkadaşıda tebrik ediyorum hoşana gidiyor sanırım öyle yapma ışığı açık bırak ayağını sarkıtma iyi güldüm yani ...

sonuç olarak bende ne cinler gördüm SS'li

Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü?
  • quote:

ben uzaylılarla seviştim

Yalancı ne olsun?
  • dedim ya mustafa topaloğlu o diye inanmıyorsunuz ! :D
    quote:

Orijinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

ben uzaylılarla seviştim

Yalancı ne olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: My_CaRizMa

Gerçekten bu topici çok beğendim ve etkilendim.Bende yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.Bu arada metafizik varlıklar kesinlikle vardır

Ben küçükken felçli dedem(6 yıl felçli yattı altını bezledi ailem çok zordu) ben babannem babam ankaradan bodruma gidiyorduk.Bodruma vardık.Bilirsiniz bodrum gündoğan da gima vardır.oraya gittik alışveriş için bende küçüktüm dedenle arabada bekle dediler.dışarıdaki hava 40 dereceye yakın.arabada felçli dedemle bekledim bekledim canım sıkıldı ve çocuk aklı işte camları sonuna kadar kapatıp alışveriş merkezine gittim.20-30 dakika sonra arabaya neşe içinde torbalarla giderken dedemi arabada ölmüş bulduk.tabi o an bi şok olduk babam beni orda bi tokatladı üstüme yürüdü anlatamam o günü babam bana zindan etmişti.o sıralar bende çocuk aklı intihar etmeyi düşünüyordum çok kötü bir insan oldugumu düşünüyordum.neyse dedemi toprağa gömdük o gece uyku hapı verdiler bana öyle uyudum çünkü psikolojim bozuktu.derin bir uykuya girdim gözümü hiç bir şekilde açamıyordum derken aniden bi tokat yedim.ama öyle bir tokatki 70 km hızla kamyon çarpsa öyle sarsılmam ama suratımda hiç bir şey yok çok enteresandı.gözlerimi hafifçe açtım dedemi gördüm yanı başımda.gözlerini dikmiş bana bakıyordu.o an anlamıştım dedemin ruhu yada başka bir şey oldugunu.onun korkusuyla dedeciğim özür dilerim nolur beni affet dedim çocuk bedenimle haykırıyordum.dedem hiç bir şey yapmadı elini uzattı bana (ama ben uyandım kesin eminim) tuttum elini beni balkona çıkardı yazlıgımızdaki.yüzüme bi tebessüm etti dişleri görünmedi başımı okşadı ama kafamı hiç bir yere çeviremiyordum diğer hayattan bağlantım kopmuştu.başımı okşadı ve "beni kurtardın" dedi.yanağımı öptü ve öptüğü an kayboldu.o andan sonra ben dedeme kötülük değil iyilik yaptığımı düşündüm çocuk kafası işte.1-2 hafta sonra bu olayın etkisinden kurtuldum.bu olayı anlattım aileme onlarda çok etkilendi ve babam bana vurduğu için özür diledi.

okudugunuz için tşkler arkadaşlar

Yüksek ihtimalle psikolojinin etkisiyle gördüğün çok gerçekçi bir rüyaydı.Çok rastlanıyor böyle olaylara.

• gece 4 te uyandim wc ye gittim işiği açinca gozlerim kısık bi şekildeydi kırmızı bişey gordum actim gozlerimi bi baktim!!!!

POŞETMİŞ
  • cine inanmayanlara sadece şunu söylüyorum.müslümansanız kuran-ı kerim'i açıp baksınlar.cinlerle ilgili neler yazıyor orada.bunlar saçma şeyler değil arkadaşlar gerçek.benim ablama ve de 2 kuzenime de geliyordu.ama hata onların.bunlar bazen biraraya gelip cin çağırmaya çalışıyordular.ben de tekinde izledim.tahta üstüne harfler ve de bir fincan koymuştular.hepsi de parmağını fincanın üstüne koyuyordu.fincanı koymadan önce besmelesiz fatiha falan okumuştular.ilk başta birşeyler olmamıştı.sonra odadaki kuranı kerimi çıkarttılar.bu sefer gelmişti.arkadaşlar öyle birşey ki anlatamam size.tüylerim diken diken olmuştu.içimize huzursuzluk gelmişti git diyorduk fakat hayır gitmeyeceğim diyordu.bir gelince gitmesi zor oluyormuş bunların.biz korktuk ve de içerideki kuzenimin babasına haber verdik.adam gördüklerine şok oldu.fincan sayesinde harflerin üzerinde gezinip resmen konuşuyordu.adam kuranı kerimi getirdi okumaya başladı.cin yapmayın falan demeye başladı.kuranı kerimin ona acı verdiğini söyledi.sonunda da 20 kere nas suresini okuyun gidicem demişti.biz okuduktan sonra normale dönmüştü.bana hiçbirşey olmadı fakat onlara her gece gelmişler.gece karanlıkta garip garip gölgeler görmüşler.ve de boğazlarına çökmüşler.kimseyi çağıramamışlar yani.daha sonra olayı babam da duydu.yakın bir hoca arkadaşı varmış gitti ona muska yazdırdı.şimdi olmuyormuş artık.ama psikolojileri çok bozuldu.sabah ezan vaktine kadar uyumuyorlar.
    arkadaşlar bu yazdıklarım kesinlikle yalan değil.dinim ve kitabım ü üzerine yemin ederim doğruyu söylüyorum

•  Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü?

Resmin açılmasını bekledim acaba ne koydun diye, o kadar korkmuşum ki MJ'yi görünce bile sıçradım yerimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

cine inanmayanlara sadece şunu söylüyorum.müslümansanız kuran-ı kerim'i açıp baksınlar.cinlerle ilgili neler yazıyor orada.bunlar saçma şeyler değil arkadaşlar gerçek.benim ablama ve de 2 kuzenime de geliyordu.ama hata onların.bunlar bazen biraraya gelip cin çağırmaya çalışıyordular.ben de tekinde izledim.tahta üstüne harfler ve de bir fincan koymuştular.hepsi de parmağını fincanın üstüne koyuyordu.fincanı koymadan önce besmelesiz fatiha falan okumuştular.ilk başta birşeyler olmamıştı.sonra odadaki kuranı kerimi çıkarttılar.bu sefer gelmişti.arkadaşlar öyle birşey ki anlatamam size.tüylerim diken diken olmuştu.içimize huzursuzluk gelmişti git diyorduk fakat hayır gitmeyeceğim diyordu.bir gelince gitmesi zor oluyormuş bunların.biz korktuk ve de içerideki kuzenimin babasına haber verdik.adam gördüklerine şok oldu.fincan sayesinde harflerin üzerinde gezinip resmen konuşuyordu.adam kuranı kerimi getirdi okumaya başladı.cin yapmayın falan demeye başladı.kuranı kerimin ona acı verdiğini söyledi.sonunda da 20 kere nas suresini okuyun gidicem demişti.biz okuduktan sonra normale dönmüştü.bana hiçbirşey olmadı fakat onlara her gece gelmişler.gece karanlıkta garip garip gölgeler görmüşler.ve de boğazlarına çökmüşler.kimseyi çağıramamışlar yani.daha sonra olayı babam da duydu.yakın bir hoca arkadaşı varmış gitti ona muska yazdırdı.şimdi olmuyormuş artık.ama psikolojileri çok bozuldu.sabah ezan vaktine kadar uyumuyorlar.
    arkadaşlar bu yazdıklarım kesinlikle yalan değil.dinim ve kitabım ü üzerine yemin ederim doğruyu söylüyorum

kedidir kedi.
    (hep bunu yapmak istemiştim)

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaN15

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

cine inanmayanlara sadece şunu söylüyorum.müslümansanız kuran-ı kerim'i açıp baksınlar.cinlerle ilgili neler yazıyor orada.bunlar saçma şeyler değil arkadaşlar gerçek.benim ablama ve de 2 kuzenime de geliyordu.ama hata onların.bunlar bazen biraraya gelip cin çağırmaya çalışıyordular.ben de tekinde izledim.tahta üstüne harfler ve de bir fincan koymuştular.hepsi de parmağını fincanın üstüne koyuyordu.fincanı koymadan önce besmelesiz fatiha falan okumuştular.ilk başta birşeyler olmamıştı.sonra odadaki kuranı kerimi çıkarttılar.bu sefer gelmişti.arkadaşlar öyle birşey ki anlatamam size.tüylerim diken diken olmuştu.içimize huzursuzluk gelmişti git diyorduk fakat hayır gitmeyeceğim diyordu.bir gelince gitmesi zor oluyormuş bunların.biz korktuk ve de içerideki kuzenimin babasına haber verdik.adam gördüklerine şok oldu.fincan sayesinde harflerin üzerinde gezinip resmen konuşuyordu.adam kuranı kerimi getirdi okumaya başladı.cin yapmayın falan demeye başladı.kuranı kerimin ona acı verdiğini söyledi.sonunda da 20 kere nas suresini okuyun gidicem demişti.biz okuduktan sonra normale dönmüştü.bana hiçbirşey olmadı fakat onlara her gece gelmişler.gece karanlıkta garip garip gölgeler görmüşler.ve de boğazlarına çökmüşler.kimseyi çağıramamışlar yani.daha sonra olayı babam da duydu.yakın bir hoca arkadaşı varmış gitti ona muska yazdırdı.şimdi olmuyormuş artık.ama psikolojileri çok bozuldu.sabah ezan vaktine kadar uyumuyorlar.

kedidir kedi.
    (hep bunu yapmak istemiştim)

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

quote:

Orijinalden alıntı: preacion

Yatmadan önce yatağınızın altında ekmek gibi nimet varsa uyurken çok sıkıntı çekersiniz büyük ihtimal cinler gelir aynı şekilde Kuranı Kerim varsa da.
    Bunu din hocamız söylemişti okulda.

Rüyamda bir kere cin görmüştüm inanılmaz korkmuştum şimdi de tüylerim diken diken oldu yaw :))

bu gece aşırı derecede bu kelimeyi söylediniz,banyoda çıtırdı sesleri geliyormu,yada odanızda hemen arkanızda bi şey size fısıldıyormu

felaket tellalımısın sen yürü git len

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.