Şimdi Ara

Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
366
Cevap
4
Favori
68.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sukubi1907

quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

quote:

Orijinalden alıntı: MA Lin

quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

Çok fazla adlarını anmayın musallat olmuş arkadaşlarım var.Korkudan sokağa çıkamayan tanıdıklarım var.Fazla aklınıza getirmeyin.

Gece uyumadan öncede 3 kere nas suresini 3 kere fatiha suresini okuyun öyle uyuyun.Ne zaman bu sureleri okumasam geceleri kabus görerek uyanıyorum

Selena mı lan bu 3 kere cin diyince yanında bitecek?

Sen geceleyin çağırda selenayı görürsün

Siz bu aptal şeylerle büyümeye devam edin.
    3 kere söyle gelsin, adını bile söyleyemiyorsunuz.
    millet aldı bilimde yürüdü bizimkiler olmayan varlıktan korkuyor.

Adamın söylediği şeye bak.Neden çarpıtyosunuz bütün konuları böyle ? Şuanda bilimden teknolojiden mi bahsediyoruz ? Din deyince nedense bu forumun aklına teknoloji gelio.Madem çok biliyosun o zaman bi buluş yapta görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Muchiro

senin bu kuzen bi defalığına mı medyumluk yaptı yoksa hala devam mı yani o gün bi dönüm noktası mı oldu onun için?

uyumak istiyorum ama başından kalkamıyorum. nedense bu tür olayları dinlemek çok keyif veriyor

ya benim kuzen aslında medyum felan değil, o olay yaşandıktan sonra şansa okulda tanımadığı birisiyle muhabbet amacıyla bi fal bakim demiş(fal konusunda tecrübesi yok, az uz sallarım demiş ama hissettiklerini söylemiş)
    Ve söylediğ herşey doğru çıkınca, fal baktığı kızda masadan ağlayarak kalktıktan sonra, buda hayırdır felan demiş bana ne oluyo ve fal durumunuda başından geçen oalya bağlıyo, ama başından geçen olayla bence ilgisi var.

•  Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü?

öcüüü
    bu kadının torunları yoktur inş. korkup kaçarlar yanından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 23 Eylül 2009; 2:00:40 >
  • bu konu nie hep geceleri hortluyo yaaa :D
  • geçen frodoyu gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wild Child

Ben sayayım, Elf, Wisp, Felbeast, ....

Felguard,Felhunter,voidwalker, ve en korkuncu dreadlord
  • İnsan açıklayamadığı şeylerden korkar.Tarihe bakarsak bilimin ulaşabildiği noktada korku yoktur.Çünki nedenini bildiğin ve çözüm yolunuda bildiğin birşeyden korkmazsın.
    Ben inanıyorum ki şu an metafizik dediğimiz; cin şeytan melek gibi varlıklarıda bilim açıklayacaktır.
    Ama açıklayacak kadar ileriye daha gidememiştir.
    Onlarıda tanrı yarattıysa ve tanrı yarattığı hiçbirşeyi birden varetmediyse yani herşey düzen içinde belirli süreçlerle neden sonuç ilişkisine dayanarak oluştuysa, onlarında bir açıklaması olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü?

öcüüü

korktum nan sayfayı aşağı sürüklerken bi anda

• BENİM GÖRDÜKLERİMİ GÖRSEYDİNİZ MUHTEMELEN ÖLMÜŞ OLURDUNUZ
  • ashtray o resim ne nan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kertemeyenkele

quote:

Orijinalden alıntı: Wild Child

Ben sayayım, Elf, Wisp, Felbeast, ....

Felguard,Felhunter,voidwalker, ve en korkuncu dreadlord

illidan,keltuzad,benim char

• quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

öcüüü

ilk gördüğümde tüylerim ürperdi ha Adrenalin salgıladığımı hissettim anında.

konuya gelirsek,
    en manyak hikayelerde bile bu cinler bir saniye ya görülmüş ya görülmemiş ama hakkında bir ton şey yazılıp çizilmiş. yok iyisi varmış kötüsü varmış 6 çeşitmiş fln.

kafayı çalştırıp yürüyün gidin lan demeniz lazım aslında bunlara ama insan korkusuna yeniliyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

ayrıca karanlık odadaysanız ayağınızı yataktan assagı sarkıtmayın

niye? gıdıklar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew

@ruzgar2442
    Lan pislik ne yaptın altıma sıçıyodum lan az kalsın.

Bu ne ya, gece gece iyi güldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

kafayı çalştırıp yürüyün gidin lan demeniz lazım aslında bunlara ama insan korkusuna yeniliyor işte.

kavga çıkar o zaman
  • Selenayı gördüm sadece
  • Celal bayar universitesinde öğrenciykene yan sınıftan inşaat öğrencisi bi arkadaşimla konuşurken kedisinin hamile oldugunu soledi, bende siyah ve erkek bir kedi doğarsa ben bakarım demiştim.VE şansıma istediğim gibi bi kedi domuştu. Sütten kesilince kediyi aldım, okulda bi kaç derse soktum( bilgisayar, statik) bilgi düzeyi yüksek bikedidir yani
    Tek yaşiyorum ailemden ayrı, isminide KORSAN koyduk. çok akıllı bi kediydi, bi keresinde beni sabah uyandırdı. beraber uyuyorduk.saati kurmayi unutmusum korsan benı saat tam 7 gibi her sabah kalkacagım saatte patileriyle yanaklarıma vurarak uyandırmıştı.Bi kersinde 2 arkadaşim gelmişti midye yedik ona vermedik odadan cıkarttım rahatsız edıyordu. 1 tane balkonda verdım yedi. sonra odaya aldık. arkadaşim ohh sana vermedik hepsini biz yedik gibisinden korsanı kızdırıyodu.Korsan da ne hikmetse birden anlamış gibi üzerine atladi. hepimiz saşirdık.
    Her ne ise korsanda bi değişiklik olduğunu sezıyordum. gecelerı odada sanki birileriyle kavga eder gibi bi o yana bi bu yana koşuyordu. garip garip sesler cıkarıyordu. tırsarak ısıgı actım ve baktıgı yere adımımı attım bısey yoktu. bisey yok yatalım dedım. beraber uyuduk..yazın balkonda yatarkene sureklı bıseylerı kosturuyordu. tırsıyordum ama bısey elden gelmıyordu. SÜREKLİ İYİLİKTE KÖTÜLÜKTE ALLAHTAN GELİR ALLAH İSTEMEDİKÇE BİŞEY OLMAZ. OLURSADA ALLAH TAN GELMİŞTİR DEYİP içimi rahatlatıyordum. en son gunduzlerı ısım dolayısıyla ewde olamıyordum, korsanda sureklı yanlızdı ve psıkolojısı bozulmaya baslamıstı en son arka bagcedekı kedılere alıstırdım ve saldım. eminim su an gununu gun edıyordu.tahmını 1ay kadar arka bahcede yemını ve suyunu verdım en son gelmedı zaten gerı yenge yapmıştır bı tane kesın.

SONUÇ OLARAK BENIM BILGIGIM KEDI VE KOPEK GIBI HAYVANLARIN GOZLERINDE INSANLAR GIBI PERDE YOKMuŞ , BIZIM GOREMEDIKLERIMIZI GOREBILIYORLARMIŞ, VE OYLE KOTU VARLIKLARI INSANLARDAN KORUYOLARMIS. SAHIPLERINE YAKLASTIRMIYORLARMIŞ.

BU KONU HAKKINDA BILGISI OLAN PAYLASABILIR MI ?

gece gece bunları okudum uyku kalmadı konuyu acan arkadasın ellerınden operım.

• paronayak oldum sureklı arkama bakıyorum hava aydınlanınca uyucam bu konuya da gırmıcem bı daha
  • birde bu cinler, cinselliğe çok meraklıdır. Mesela benim yakın b iarkadaşım anlatıyo, arkadaşımın sınıfından kız arkadaşına olmuş bi olay. Bu kızı hiç rahat bırakmıyolarmış, hep geceleri gelip beraber olmak istiyolarmış, tabi kız ne kadar reddetsede, zorla yapıyolarmış. Önce kızın gözüne yakışıklı güzel görünümlü bir insan olarak görünüp, iş bittikten sonrada, eski haline(çirkin, pis) dönüp gidiyolarmış. Ama bu ilişki olayı farklı bir boyutta olduğu için, kızın bekareti bozulmuyomuş. Sonra kız psikoloğa, ve hocaya gitmişde düzelmiş durum.
  • rüyamda 3 harfli görmüştüm onunda sebebi vardı..malum bi sebep
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.