Şimdi Ara

Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
4
Favori
68.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizin karsi komsu osmanlarin kucuk oglu maho olmasin o ?

quote:

Orijinalden alıntı: musandia

Ben küçükken nenemlerin köyünde gece tek başıma kaldığımda görmüştüm, kara kuru birşeydi, dişleri beyaz beyaz parlıyordu
  • bizde evde bitane orc besliyoruz adıda ali babam kardeşim oldugunu idda etsede acayip sesler çıkartıyor :D 15 yıllık bi hayvan diyebiliriz ama türü belli olmadı ben orc diye hitap ediyorum
  • çok yakın bir tanıdığım gördü, abim gördü, ablam gördü diyenler yazmasın. uzaylıyla birebir sevişen üyeler mesaj yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

Çok fazla adlarını anmayın musallat olmuş arkadaşlarım var.Korkudan sokağa çıkamayan tanıdıklarım var.Fazla aklınıza getirmeyin.

Gece uyumadan öncede 3 kere nas suresini 3 kere fatiha suresini okuyun öyle uyuyun.Ne zaman bu sureleri okumasam geceleri kabus görerek uyanıyorum

Selena mı lan bu 3 kere cin diyince yanında bitecek?
  • 'ruzgar2442' tırstım be o nsl yorum :D valla kyunca bi ürperme gedli boydan gece sabahlimicam isigi kapatiom düsündüm bi yemio
  •  Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü?

cinden çok ufo görüyor insanlar...
  • gördüm

ramazan ayındaydı brikaç yıl öncesi;
    şekli şemali bir garipti,tarif edemem ama o an aklımda yatağımın altında kolunu uzatmış boğazımı sıkıyordu gördüm ama konuşamadım,korkum sadece o an olmuştu
    güçlükle dua ettikten sonra yataktan doğruldum, sonra uyumaya devam ettim.

rüya değildi, ondan sonrada bir daha görmedim
  • Arkadaşlar bazılarınız inanmıyor ama yaşanabiliyor böyle şeyler, ki çok yakın bir akrabamız yaşadı ve annem bu olaylara şahit oldu. Neyse ben onu anlatmak istemiyorum da kendi olayımı anlatayım.

Geçen sene finaller zamanında proje yetiştirmeye çalışıyordum. (mimarlık projesi) Çok uzun süre çalıştım yani şöyle söyleyeyim; öğleden sonra 3'te maket yapmaya başladım, 9.5 saat sonra maket bitti çizime başladım o da sabah 7'de bitti. Yaklaşık olarak 16 saat çalışmışım yani.

Gece havanın aydınlanmasına yakın ışıklar sönük cam masada çizim yapıyorum (alttan ışık verip çizim yapmak gerekiyor) bir an dalmışım. Ama uyku değil böyle boş boş kağıda bakarak. Birden böyle etrafımda hafif fısıltılar duydum önce çok hafifti ama sonra giderek fazlalaştı sesler. En son kulağımın dibine kadar girdi yani ses çok yükseldi ve birden hani böyle filmlerde olur ya kahkaha, aynen öyle bir kahkaha duydum çok yüksek sesle. Tam sağ kulağımın yanında böyle. Birden sıçradım sandalyeden, hemen ışıkları falan açtım Evde herkes uyuyor tabii 1-2 dk etrafa bakındım odada öyle mal mal sonra eeeh diyip ışığı kapattım devam ettim

Gerçi büyük ihtimalle çok fazla yorgun olduğum için gördüğüm bir halüsinasyondu ama esrarengiz bi olaydı anlatayım dedim

Not: Sabah okula gittiğimde de arkadaşlara anlattım, biri ben çığlık duydum dedi diğeri de oda kapısı aralıktı, ordan bakan küçük japon bi kız gördüm dedi. Noluyo lan?!

• Şu karıyı alıntı yapıp durmayın her koyduğunuzda tırsıyorum,her gördüğümde tırsıyorum.Çekik gözlülerden zaten korkarım karı mal mal bakıyor tırtım nalet olsun.Her alıntı gördüğümde aşşağı inerken kalbim küt küt...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

ayrıca karanlık odadaysanız ayağınızı yataktan assagı sarkıtmayın

• Hep bi arkadaşınıza ve güvendiğiniz yakınınıza olur nedense. He bi de memlekette veya köyde de çok rastlanıyor hiç normal evinde rastlayana görmedim sonuçta hikaye sıradan olmamalı di mi ya :)
  • lisedeyken arkadaşın evinde kalıyoduk dört kişiydik.salonda oturup geyik muhabbeti yapıoduk sonra muhabbet cin ve şeytan olaylarına kaydı.hesapta kimse korkmuyo ya bunlara küfür etmeye başladık.yok onun a.q. yok cin ne skimdr gelse nolur gülüyoruz bi yandan.neyse içerden garip gürültüler gelmeye başladı.nerden geldiğini anlamıyoruz yataktanmı mutfaktanmı belli değil ama baya gürültü geliyor yani kesin bişeyler oluyo içerde.altımıza sıctık tabi gidip bakamıyoruz.ev sahibini öne koyduk dort kişi odaları dolasmaya basladık.elimizde de tenis raketleri var.önce yatak odalarına aktık hiç kimse yok.kaldı mutfak,mutfağa bir girdik ki bütün mutfak dolaplarının kapakları açık tabi ellen bile zor açılan ağır ahşap kapaklar bunlar.başladık hemen fatihaları okumaya.sonra başka bişey olmadı ışıklar açık yatmıştık
  • bence tam tersine sıradan günlük yaşamdan bi hikaye olursa daha ürkütücü olur. düşünsene, bilgisayarda otururken monitörde arkandaki mahluğun yansımasını görüyosun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 22 Eylül 2009; 18:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -murti-

quote:

-murti- hikayelerin veya anektodların güzel devam et lüfen

tamam :) hemen bi tane daha anlatim. Kuzen anlatıyo. Şimdi, benim kuzenin lise yılları, bu babasına söylüyo, beni gece kaldır ders çalışcam diye. Neyse gecenin tahminen 3 ü felan bu kalkıyo ders çalışıyo(ertesi gün sınavı var) yarım saat-bi saat tekrar yaptıktan sonra, yatağa yatıyo. Fakat ışık açık.(Işığın düğmesi, yuvarlak, yani ışığın şiddetini ayarlayabiliyosun.) neyse ışık hafif açık, loş yani. Kuzende yatakta son kez çalıştığı şeyleri aklından geçiyor.(ken) birden ışık kapanıyo. Kuzen sırt üstü yatıyo tabi, daha ne olduğunu anlamadan, dizlerinin üstüne bişey çöküyor, ve kuzenin gövdesine elleriyle bişeyler yazmaya çalışıyo. Tabi kuzen korkudan ne yapacağını şaşırıyor. Besmele çekiyo, bişeyler okuyo, ne gitmiyo bu. En sonunda Ahlak Sure'si(Kulfuallahu ehad.....) okuyo, ve varlık kayboluyor. Bu olaydan sonrada kuzen hiç faldan anlamadığı halde, okulda tanımadığı birinin falına bakıyor. ve falına baktığı kişi masadan ağlayarak kalkıyor. Falda söylediği herşey çıkıyor. ( bu iki kişinin birbirini tanımadığı ve, fal bakılan kızın masadan ağlayarak kalktığını bilen çok şahit var) ve kuzen arada bir başkalarınada fal bakıyo :)
    (bu arada gördüğü varlığı betimlersek '' masmavi gözbebekli, gözbebeğinn dışı bembeyaz, uzun simsiyah saçlı, uzun parmaklı, ağzının içi bembeyaz ışıklı, çirkin bişey)
    bu olayı yine o ateist abiye, sordum, dediki, rüyada 3 evre vardır. 1-2-3, sırayla geçersin, 1'den 3 e geçtinmi bu tür beyin oalyları yaşanabilir felan. Işık kapanma durumu, beyin o anda ışığa yoğunlaşmış, ve kapatmış olabilir vs.....vs... diyor tabi bizde buna tabi tabi..... diyoruz. Tamam beyinin bu tür şeyleri yapabileceğini biliyorum, ama bu durum çok daha farklı

anlattığının aynısının tıpkısını yengem anlattı bize..3 harfliler bu..

• Tamamen saçmalık. İnanmayın böyle şeylere. Hepsinin bilimsel bir açıklaması var. Okuduklarımın çoğu da uyku felciyle alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Şu karıyı alıntı yapıp durmayın her koyduğunuzda tırsıyorum,her gördüğümde tırsıyorum.Çekik gözlülerden zaten korkarım karı mal mal bakıyor tırtım nalet olsun.Her alıntı gördüğümde aşşağı inerken kalbim küt küt...

Aynen Ya.
  • Bi keresinde yatarken biraz uyanır gibi oldum tekrar kafayı koydum çok kısa bi süre sonra bacağıma bi dokunma hissettim ama gözümü açıp bakamadım korkudan! aileden biri olması imkansızdı çünkü odamın kapısı kapalıydı açılsa duyulurdu çünkü gıcırtı yapıyo ve de 3. kattayız! hırsız vs. olamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: act48

Bi keresinde yatarken biraz uyanır gibi oldum tekrar kafayı koydum çok kısa bi süre sonra bacağıma bi dokunma hissettim ama gözümü açıp bakamadım korkudan! aileden biri olması imkansızdı çünkü odamın kapısı kapalıydı açılsa duyulurdu çünkü gıcırtı yapıyo ve de 3. kattayız! hırsız vs. olamaz...

anlatmıyım dedim ama buna benzer bişey benım başıma geldi , kimse yok beyin felci bilmem ne demesin uyanıktım ve kalbımin atışını yastıktan duyuyodum. kardeşim gece çalışıyo 01 de işe gitmek için kalktıgını ve sokak kapısını kapattıgını duydum uyandım . genelde duvara dönüp uyurum, odanın içini görmem,uyumaya çalışıyorum sanki halıda biri sürünüyo şıışıııışıı ,saniye geçti tam dönücem yatağa oturdunu hissettim dönüp bakamıyorum neyle karşılaşıcağımı bilmiyorum, hırsız olmadıgından eminim , cesaretimi topladım görmemle bağırıcam tam dönerken oda kalktı kayboldu, anlatırken bile tuylerım diken diken oldu bu hafta gececi oldugum için rahatım 22:00 de işe gidicem cumrtesiye kadar konu gider unutulur bence fazla kurcalamayın

• quote:

Orijinalden alıntı: MA Lin

quote:

Çok fazla adlarını anmayın musallat olmuş arkadaşlarım var.Korkudan sokağa çıkamayan tanıdıklarım var.Fazla aklınıza getirmeyin.

Gece uyumadan öncede 3 kere nas suresini 3 kere fatiha suresini okuyun öyle uyuyun.Ne zaman bu sureleri okumasam geceleri kabus görerek uyanıyorum

Sen geceleyin çağırda selenayı görürsün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MA Lin

quote:

Sen geceleyin çağırda selenayı görürsün

Siz bu aptal şeylerle büyümeye devam edin.
    3 kere söyle gelsin, adını bile söyleyemiyorsunuz.
    millet aldı bilimde yürüdü bizimkiler olmayan varlıktan korkuyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.