Şimdi Ara

Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
4
Favori
68.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

lan bebemisiniz cin mn yok

Katiliyorum
  • bence bu konularla fazla uğraşmayın.aynı yerde bulunduğumuz halde birbirimizi kolay kolay göremiyorsan bunun bir sebebi vardır.sakın onlarla uğraşmayın.kötü amaçlar için onlarla işbirliği(özellikle fal konusunda) yapanların ağı şekilde cezalandırılacağı Kur'an'da belirtiliyor.
    son olarak.lütfen bu gibi dini konularda inançsız kişilerin dediklerini dikkate almayın.cevap bile yazmayın.bırakın kendi kendilerini yiyip bitirsinler
  • ulan ne korkak adamlarsınız kendinizi küçümseyip insaları yerin dibine sokuyosun insan bu dünyada en akkılı varlık aklıyla herşeyi yapar.Yok cin deyince cin musalat oluyomuş cinlerin işi yok sana musalat olcak yok çok güçlüdür ona bakarsan bir fili 50 kişi üstüne atlasa zapt edemez ama aklımız sayesinde fil nerdeyse secde edcek bize kendinizi korkutmayın arkadaşlar
  • Çok fazla adlarını anmayın musallat olmuş arkadaşlarım var.Korkudan sokağa çıkamayan tanıdıklarım var.Fazla aklınıza getirmeyin.

Gece uyumadan öncede 3 kere nas suresini 3 kere fatiha suresini okuyun öyle uyuyun.Ne zaman bu sureleri okumasam geceleri kabus görerek uyanıyorum
  • küçükken banyo dolabında tuz ruhu görmüştüm çok korktum . o gün bugündür banyo yapmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoKoKo®

küçükken banyo dolabında tuz ruhu görmüştüm çok korktum . o gün bugündür banyo yapmıyorum

• 3 e giderken asla annemin odasına girmezdim çünkü orda bir kere elince bıçak gibi bişey tutan simsiyah bir adam görmüştüm
  • gece nerdeydi yau bu cengaverler , herkez burda tırım tırım tırsarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

eğer odanız karanlıksa ve odada bir ışık kaynağınız varsa,o ışık kaynağına geliyorlarmış,ışık çekiyormuş,bire odada karanlık yerlere bakmayın bir anda görebilirsiniz,odanızın ışığı açık olsun
    ayrıca wc ye giderseniz karanlık kolidorda yürümeyin ,bir anda görürseniz kilitlenip haraketsiz kalıp kaçamazsınız sizi çeker,ayrıca aklınıza cin kelimesini 1 kerede getirseniz ismini anmış olduğunuz için geliyormuş,hele bu kelimeyi tekrar ederseniz o zaman dah açok çağırmış olursunuz,öyle derler

yok artık. sallamış onlar =)

odamda hep loş ışıkta otururum, bu güne kadar ışığa gelen tek şey camdan giren kelebekler oldu.
    koridor meselesini hiç açmıyorum, lamba bile yakmıyorum.

son konuya gelince, insan aranmadıkça (odasını ve kendisini pis tutmadıkça) o varlıklar da gelmez. öyle keyfe keder olmaz o iş.

• Yandım Gece ışık kapalı sadice PC de ışık war ve hergun neredeyse gece 5 kere wc gidiyorum
  • Arada bir azrail tarafından yoklanıyorum.. Bunda daha metafizik bir olay ne olabilir ki?
  • Böyle şeylere cidden inanan var mı ?
  • Küçükken evin koridorunda ilerlerken (geceydi ve işığı açmamıştım) içimden bir şey geçer gibi olmuştu. Tırsmıştım açıkçası
  • 17 ağustos depremi sırasında duvarda kötü bi surat gördüm bana bakıodu ne zaman hatırlasam ağlama krizine girerim gözlerim dolu dolu oldu şimdi
  • quote:

bu kadında sizi çeken etkileyen bir şey varmı sanki baktıkça bakasınız geliyor,uzun uzun bakmayın
     Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü?

Beni Bişey Etkilemedi
  • Bütün yazılanları okudum da dün gece uyuyamayanlar olmuş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

lan bebemisiniz cin mn yok

Müslüman isen eğer Kelime-i Şehadet getirip gusül abdesti al. Eğer değilsen mesajımı görmezden gel.
  • ya bu tür şeylerden çok korkarım ama süreklide okurum tam konudan çıkayım uyuyamayacağım diyorum sonra geri geliyorum

Ayrıca cin min yok diyen kişiler gelirlerse s.çtığınız b.kun resmini yollarsınız
  • quote:

bu kadında sizi çeken etkileyen bir şey varmı sanki baktıkça bakasınız geliyor,uzun uzun bakmayın
     Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü?

Bu intihar ettiren kadın değilmi yav önceki postta buda bişi yok diye baya bi baktım. Anneeeee ölmek istemiyom beeeeen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 22 Eylül 2009; 15:26:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

ya bu tür şeylerden çok korkarım ama süreklide okurum tam konudan çıkayım uyuyamayacağım diyorum sonra geri geliyorum

Ayrıca cin min yok diyen kişiler gelirlerse s.çtığınız b.kun resmini yollarsınız

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.