Şimdi Ara

Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
4
Favori
68.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

quote:

Orijinalden alıntı: preacion

Yatmadan önce yatağınızın altında ekmek gibi nimet varsa uyurken çok sıkıntı çekersiniz büyük ihtimal cinler gelir aynı şekilde Kuranı Kerim varsa da.
    Bunu din hocamız söylemişti okulda.

Rüyamda bir kere cin görmüştüm inanılmaz korkmuştum şimdi de tüylerim diken diken oldu yaw :))

bu gece aşırı derecede bu kelimeyi söylediniz,banyoda çıtırdı sesleri geliyormu,yada odanızda hemen arkanızda bi şey size fısıldıyormu

hahaha sende olmasan şu korku dolu atmosfer bitmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -murti-

quote:

hoca ne yaptın sen ya? üstüne biri(bişey) oturmuş felan tamam da fal ne alaka

Şimdi bu durumu internetten araştırdım, ve şunları elde ettim. Bu adını anmak istemediğim varlıklar, meleklerden(yalan olmasın ama) geleceğe dair, kaderde yazan bilgileri çalıyolarmış. Ve falcılara, medyum gibi kişilerede, o haberleri his olarak veriyolarmış, tabi onlar bunu anlamazlar, sadece hissettiklerini söylerler. Tabi benim kuzenlede bunların tanışmışlığı olduğu için.

Alıntıları Göster
    bu resimlere odanız karanlıksa bakmayın,ışıklar yanık olsun,ayrıca hava aydınlanmadan uyumayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgar2442 -- 22 Eylül 2009; 4:31:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -murti-

quote:

hoca ne yaptın sen ya? üstüne biri(bişey) oturmuş felan tamam da fal ne alaka

Şimdi bu durumu internetten araştırdım, ve şunları elde ettim. Bu adını anmak istemediğim varlıklar, meleklerden(yalan olmasın ama) geleceğe dair, kaderde yazan bilgileri çalıyolarmış. Ve falcılara, medyum gibi kişilerede, o haberleri his olarak veriyolarmış, tabi onlar bunu anlamazlar, sadece hissettiklerini söylerler. Tabi benim kuzenlede bunların tanışmışlığı olduğu için.

Alıntıları Göster
    bu kadında sizi çeken etkileyen bir şey varmı sanki baktıkça bakasınız geliyor,uzun uzun bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

sıçayım azına

Aynen abartınız lan korkmuyoz ama harbi sıztınız yeter
  • quote:

sıçayım azına

• quote:

bu kadında sizi çeken etkileyen bir şey varmı sanki baktıkça bakasınız geliyor,uzun uzun bakmayın

Alıntıları Göster
    ruzgar.
    abi napıyosun sen oda karanlık , ev karanlık . lan bu aralar bu konular hakkında hassaslaştım . kaldır lan resimleri lütfen.

• quote:

sıçayım azına

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark Renton

ruzgar.
    abi napıyosun sen oda karanlık , ev karanlık . lan bu aralar bu konular hakkında hassaslaştım . kaldır lan resimleri lütfen.

Alıntıları Göster
    ya ruzgar ana avrat kaycam ya şimdi var tamam var ne üsteliyosun sil ya

• quote:

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar ben konyadayım zaten burda ikiye bi deprem oluyor üstüne bide bu.. nerden bulaştıysam. az önce bi deprem daha oldu sanırım. bilgisayar masası bi takırdadı. ne uyku kaldı ne bişey. malum bayram peder sabah yatmayada kızıyor. yarın zor olacak. rüzgar bu arada gerçekten iyisin bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: Şebboy

ya arkadaşlar ben konyadayım zaten burda ikiye bi deprem oluyor üstüne bide bu.. nerden bulaştıysam. az önce bi deprem daha oldu sanırım. bilgisayar masası bi takırdadı. ne uyku kaldı ne bişey. malum bayram peder sabah yatmayada kızıyor. yarın zor olacak. rüzgar bu arada gerçekten iyisin bu konuda

Alıntıları Göster
    @ruzgar2442
    Lan pislik ne yaptın altıma sıçıyodum lan az kalsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: F.SuperTramp

@ruzgar2442
    Lan pislik ne yaptın altıma sıçıyodum lan az kalsın.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar inanırım ben bu tür şeylere şimdi korkuyorum yerimden kalmaya.Bide demiş hava aydınlanmadan uyumayın beynine sıçayım uyku mu bıraktın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.SuperTramp

Arkadaşlar inanırım ben bu tür şeylere şimdi korkuyorum yerimden kalmaya.Bide demiş hava aydınlanmadan uyumayın beynine sıçayım uyku mu bıraktın.

Alıntıları Göster
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew

Korkmayın yatın lan valla normalde korkmam hatta hiç korkmam ama adam öyle resimler koydu ki şerefsizim ben bile tırstım. Demek ki gerçekte görsek sıcar kalırık altımıza
  • quote:

Alıntıları Göster
    şunları söylemekte fayda var...

etrafımızda sadece cinler yok.. Allah ın melekleri de herzaman yanımızdadır.. o yüzden korkulacak bişey yok ][

bendede eskiden ufak olaylar oluyordu..mesela banyoda duş alırken musluk kendi kendine yere akar kafamı musluğa çevirdiğimde hemen kesilirdi.. doğal olarak ödüm b*kuma karışırdı
    bide uyurken hanii biri ayaklarınızın dibine oturunca yatakta bi baskı hissedersiniz yaa.. işte oyle bişey oluyordu.. belkide bunlar beynimizin bizle oynadığı oyunlar..
    ama bi olay varki.. gerçekten tüyler ürpertici.. HACI BURHAN KASAVİ .... diye bi adama musallat olmuşş adamı eşini ona yardım edenleri falan hepsini çarpmış.. filmini bile cekmişler.. MUSALLAT.. gayet güzel bi film bu konulara aşikarsanız izlemenizi öneririm.. tırsıyorsanız kesinlikle izlemeyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: woddy

etrafımızda sadece cinler yok.. Allah ın melekleri de herzaman yanımızdadır.. o yüzden korkulacak bişey yok ][

bendede eskiden ufak olaylar oluyordu..mesela banyoda duş alırken musluk kendi kendine yere akar kafamı musluğa çevirdiğimde hemen kesilirdi.. doğal olarak ödüm b*kuma karışırdı
    bide uyurken hanii biri ayaklarınızın dibine oturunca yatakta bi baskı hissedersiniz yaa.. işte oyle bişey oluyordu.. belkide bunlar beynimizin bizle oynadığı oyunlar..
    ama bi olay varki.. gerçekten tüyler ürpertici.. HACI BURHAN KASAVİ .... diye bi adama musallat olmuşş adamı eşini ona yardım edenleri falan hepsini çarpmış.. filmini bile cekmişler.. MUSALLAT.. gayet güzel bi film bu konulara aşikarsanız izlemenizi öneririm.. tırsıyorsanız kesinlikle izlemeyin...

Alıntıları Göster
    Oha lan .
    Şimdi arkadaşla bu konuları konuşuyoruz tuhaf sesler duydum gibime geldi açtım ışığı gittim ss yok tuvalete giriyim dedim kapı açık işte tam o sırada sağda mutfak var beyaz bir şey gördüm gibi oldu ama kafamı saniyeden daha kısa bir sürede çevirdiğimee eminim. bir şey yoktu ışığı açtım baktım mutfağa . ulan yapılır mı bu altıma sıçıcam tüylerim diken diken oldu

• quote:

o dediğini biliyorum
    yatağa sırt üstü yatınca bir anda yatağın altından bir şey sanki döşeği aşşağı çekip bırkıyor gibi oluyor dimi ama anlık olay

• quote:

quote:

o dediğini biliyorum
    yatağa sırt üstü yatınca bir anda yatağın altından bir şey sanki döşeği aşşağı çekip bırkıyor gibi oluyor dimi ama anlık olay

Alıntıları Göster
    iyi bir çocuk olursan şirinleri görebilirsin.. ama gargiye dikkat het. bi de ormanda ayagın kaymasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

iyi bir çocuk olursan şirinleri görebilirsin.. ama gargiye dikkat het. bi de ormanda ayagın kaymasın..

Alıntıları Göster
    ruzgar2442 aga sen ne piskopat bi eleman cıktn ya konuyu acıp sırf senin post ları okumak yeter beaa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

ruzgar2442 aga sen ne piskopat bi eleman cıktn ya konuyu acıp sırf senin post ları okumak yeter beaa :D

aslında yukarda olanları özetlersek...
    arkadaş bir ara anlatmıştı,dedesi köyde görmüş falan,yanı duyumları yazdım,ayrıca odadayken kapı kapanması ve sese daha duyarlı olunuyor onları yazdım,bıre daha once acılan konulardakı resımlerden toplama yaptım,odanın ısıklarını bende actım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

aslında yukarda olanları özetlersek...
    arkadaş bir ara anlatmıştı,dedesi köyde görmüş falan,yanı duyumları yazdım,ayrıca odadayken kapı kapanması ve sese daha duyarlı olunuyor onları yazdım,bıre daha once acılan konulardakı resımlerden toplama yaptım,odanın ısıklarını bende actım

Alıntıları Göster
    bakadaım ama konuda Zoaken varmıydı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.