Şimdi Ara

Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
4
Favori
68.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • depremin olduğu gece(17 ağustos) annemlerle dışarı çıkmıştık.tekrar deprem olu korkusu ile.yolda yürürken gözümün önünden soldan sağa doğru sürekli bişiler geçiyordu.bazi insanların suratları bi garip gözüküyordu.deprem korkusunun etkisinde kalmış olmamdan da kaynaklanıyor olabilir.
  • eğer odanız karanlıksa ve odada bir ışık kaynağınız varsa,o ışık kaynağına geliyorlarmış,ışık çekiyormuş,bire odada karanlık yerlere bakmayın bir anda görebilirsiniz,odanızın ışığı açık olsun
    ayrıca wc ye giderseniz karanlık kolidorda yürümeyin ,bir anda görürseniz kilitlenip haraketsiz kalıp kaçamazsınız sizi çeker,ayrıca aklınıza cin kelimesini 1 kerede getirseniz ismini anmış olduğunuz için geliyormuş,hele bu kelimeyi tekrar ederseniz o zaman dah açok çağırmış olursunuz,öyle derler
  • Devam korku hikayelerine gaza gelirsem halka 1080p bluray izlicem
  • Hocam ben bu tür şeylerde Allah'a sığınıyorum içimden hep derim ''- ulan Allah'tan büyük ne var ki? Allah'ın istemeyeceği şey nasıl olabilir ki? Allah'a sığın O mutlaka korur, herşey O'nun kontrolündedir.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: w0lky

quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

quote:

Orijinalden alıntı: w0lky

Öyle birşey olmadığındnan göremedim tabiki.Göremeyeceğim de.

çok emin konuşuyorsun

Evet farkındayım dostum.

sebebini öğrenebilirmiyiz mahsuru yoksa :D
    çünkü gördüğün bişeye gördüm dersinde görmediğin bişeye görmeyeceğim diyip kestirip atmak saçma geldi
    bu kadar kesin konuşmanın varsa bi sebebi bilelim öğrenelim
  • -murti- hikayelerin veya anektodların güzel devam et lüfen
  • ayrıca karanlık odadaysanız ayağınızı yataktan assagı sarkıtmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Devam korku hikayelerine gaza gelirsem halka 1080p bluray izlicem

• quote:

Orijinalden alıntı: -murti-

ben anlatim. Yakın bir abim anlatıyor(kendisi ateisttir) Birgün bu üniversiteden servisle eve dönüyor.(2.öğretim, gecenin bi yarısı) Serviste 18 kişi var. Minübüs 100le felan gidiyomuş. Yol bomboş. Yolun ortasında siyah pardesulu, kavanoz dibi gözlüklü, şapkalı biri duruyomuş. Neyse bunlar adama delidir deyip geçmişler. Aradan 30sn ( 500 metre felan) geçer. Adamın koşarak yanlarından geçip önlerinde durduğunu görürler.
    Servisin en önünde oturan kişi(yüzü bembeyaz) arkaya dönüp ''-sadece ben mi gördüm?'' der. Ve herkez tip tip korku dolu gözlerle birbirine bakmaya başlar. Bu varlığın ne olduğu hakkında kimsenin bi bilgisi yok.

Abiye söyledim, bak sen ateistsin hadi bunuda maddeye bağlayarak açıkla, HADİ !!! dedim.
    Oda '' buna fizikte bilinmeyen'' bişeymi ne varmış, onu söyledi. Başladı yok beyinlerimiz, şöle böyle, aynı anda aynı şeye odaklanmış olabilriz, işte yok şöyle böyle dedi.
    Bende ''-abi sen akıllanmazsın ! '' dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AristokraT_

metafizik varlık demişsin

5 tane örnek ver

1- Pokemon
    2- Digimon
    3- Şirinler
    4- yu-gi-Oh
    5-Beylade

var mı itirazı olan .
  • quote:

-murti- hikayelerin veya anektodların güzel devam et lüfen

tamam :) hemen bi tane daha anlatim. Kuzen anlatıyo. Şimdi, benim kuzenin lise yılları, bu babasına söylüyo, beni gece kaldır ders çalışcam diye. Neyse gecenin tahminen 3 ü felan bu kalkıyo ders çalışıyo(ertesi gün sınavı var) yarım saat-bi saat tekrar yaptıktan sonra, yatağa yatıyo. Fakat ışık açık.(Işığın düğmesi, yuvarlak, yani ışığın şiddetini ayarlayabiliyosun.) neyse ışık hafif açık, loş yani. Kuzende yatakta son kez çalıştığı şeyleri aklından geçiyor.(ken) birden ışık kapanıyo. Kuzen sırt üstü yatıyo tabi, daha ne olduğunu anlamadan, dizlerinin üstüne bişey çöküyor, ve kuzenin gövdesine elleriyle bişeyler yazmaya çalışıyo. Tabi kuzen korkudan ne yapacağını şaşırıyor. Besmele çekiyo, bişeyler okuyo, ne gitmiyo bu. En sonunda Ahlak Sure'si(Kulfuallahu ehad.....) okuyo, ve varlık kayboluyor. Bu olaydan sonrada kuzen hiç faldan anlamadığı halde, okulda tanımadığı birinin falına bakıyor. ve falına baktığı kişi masadan ağlayarak kalkıyor. Falda söylediği herşey çıkıyor. ( bu iki kişinin birbirini tanımadığı ve, fal bakılan kızın masadan ağlayarak kalktığını bilen çok şahit var) ve kuzen arada bir başkalarınada fal bakıyo :)
    (bu arada gördüğü varlığı betimlersek '' masmavi gözbebekli, gözbebeğinn dışı bembeyaz, uzun simsiyah saçlı, uzun parmaklı, ağzının içi bembeyaz ışıklı, çirkin bişey)
    bu olayı yine o ateist abiye, sordum, dediki, rüyada 3 evre vardır. 1-2-3, sırayla geçersin, 1'den 3 e geçtinmi bu tür beyin oalyları yaşanabilir felan. Işık kapanma durumu, beyin o anda ışığa yoğunlaşmış, ve kapatmış olabilir vs.....vs... diyor tabi bizde buna tabi tabi..... diyoruz. Tamam beyinin bu tür şeyleri yapabileceğini biliyorum, ama bu durum çok daha farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -murti- -- 22 Eylül 2009; 3:50:12 >

• Anneannemin annesinin köydeki evi yatırın üstüne inşaa edilmiş. Kuzenim ve birkaç kişi gece tuvalette veya başka bir yere girdiklerinde bembeyaz parlayan birşey gördüklerini söylüyor.Çığlıklarla tuvaletten kaçmış.Kuzenim (30 yaşında yani haytalık yaşını geçmiş) defalarca yemin etti. (ki dinine sadıktır boş yere de yemin edecek biri değildir) Şu an o ev boş. O evin ne zaman yanından geçsem titreye titreye geçerim. Aşırı korkuyorum. Zaten birkaç olaydan sonra ev terkedildi, kapısına kilit falan vurduk, başka ev yaptırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 22 Eylül 2009; 3:53:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -murti-

quote:

-murti- hikayelerin veya anektodların güzel devam et lüfen

tamam :) hemen bi tane daha anlatim. Kuzen anlatıyo. Şimdi, benim kuzenin lise yılları, bu babasına söylüyo, beni gece kaldır ders çalışcam diye. Neyse gecenin tahminen 3 ü felan bu kalkıyo ders çalışıyo(ertesi gün sınavı var) yarım saat-bi saat tekrar yaptıktan sonra, yatağa yatıyo. Fakat ışık açık.(Işığın düğmesi, yuvarlak, yani ışığın şiddetini ayarlayabiliyosun.) neyse ışık hafif açık, loş yani. Kuzende yatakta son kez çalıştığı şeyleri aklından geçiyor.(ken) birden ışık kapanıyo. Kuzen sırt üstü yatıyo tabi, daha ne olduğunu anlamadan, dizlerinin üstüne bişey çöküyor, ve kuzenin gövdesine elleriyle bişeyler yazmaya çalışıyo. Tabi kuzen korkudan ne yapacağını şaşırıyor. Besmele çekiyo, bişeyler okuyo, ne gitmiyo bu. En sonunda Ahlak Sure'si(Kulfuallahu ehad.....) okuyo, ve varlık kayboluyor. Bu olaydan sonrada kuzen hiç faldan anlamadığı halde, okulda tanımadığı birinin falına bakıyor. ve falına baktığı kişi masadan ağlayarak kalkıyor. Falda söylediği herşey çıkıyor. ( bu iki kişinin birbirini tanımadığı ve, fal bakılan kızın masadan ağlayarak kalktığını bilen çok şahit var) ve kuzen arada bir başkalarınada fal bakıyo :)

bu olayı yine o ateist abiye, sordum, dediki, rüyada 3 evre vardır. 1-2-3, sırayla geçersin, 1'den 3 e geçtinmi bu tür beyin oalyları yaşanabilir felan. Işık kapanma durumu, beyin o anda ışığa yoğunlaşmış, ve kapatmış olabilir vs.....vs... diyor tabi bizde buna tabi tabi..... diyoruz. Tamam beyinin bu tür şeyleri yapabileceğini biliyorum, ama bu durum9 çok daha farklı

hoca ne yaptın sen ya? üstüne biri(bişey) oturmuş felan tamam da fal ne alaka

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

ayrıca karanlık odadaysanız ayağınızı yataktan assagı sarkıtmayın

niye
  • falla ne alaka_?
  • nasip olmadı daha , bekliyoruz.
  • Tutup çekerler dicek bence
  • Ben görmedim ama yaşadığım olaylar var valla yazmaya eriniyorum. Bir ara çok meraklıydım bu konulara hiçte korkmam çok şükür.

Mahallede takıldığımız bir parkta beden eğitimi öğretmeni var adam epey bilgili birisi manevi yönden. Sohbetimiz konusu cinlerdi. Bir arkadaşını anlattı adamın cinleri varmış tabi cinler ikiye ayrılır iyi kötü diye bunun ki iyiymiş yani. Neyse bir gün bunlar pikniğe gitmişler bizim hoca yani Zamir abi bi kıza gözünü dikmiş cinli abimizde çakmış mevzuyu buraya getirtireyim mi bu kızı demiş bizim zamir abi gülmüş ya nasıl olacak falan 10 dakika sonra kız masalarına gelmiş oturmuş ama kızın ağzını bıcak açmıyormuş sadece oturuyormuş. Sonra hiç birşey demeden kalkmış gitmiş kız. Zamir hoca nasıl oldu falan derken adam '' Ben kimin cininin olduğunu kimin normal insan olduğu renklerinden anlıyorum'' demiş '' Cini olan insanı mavi görüyorum normal insanı kırmızı görüyorum '' demiş renkler terste olabilir tam hatırlamıyorum. Doğru mu yalan mı bilmiyorum ama böyle bir anısını anlatmıştı aklıma takılmıştı. Doğru yalan Allah bilir.

Yazım hatalarıyla dolu idare edin hızlı yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFarez -- 22 Eylül 2009; 3:56:08 >

• quote:

hoca ne yaptın sen ya? üstüne biri(bişey) oturmuş felan tamam da fal ne alaka

Şimdi bu durumu internetten araştırdım, ve şunları elde ettim. Bu adını anmak istemediğim varlıklar, meleklerden(yalan olmasın ama) geleceğe dair, kaderde yazan bilgileri çalıyolarmış. Ve falcılara, medyum gibi kişilerede, o haberleri his olarak veriyolarmış, tabi onlar bunu anlamazlar, sadece hissettiklerini söylerler. Tabi benim kuzenlede bunların tanışmışlığı olduğu için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.