Şimdi Ara

Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
366
Cevap
4
Favori
68.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

quote:

Orijinalden alıntı: MA Lin

quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

Çok fazla adlarını anmayın musallat olmuş arkadaşlarım var.Korkudan sokağa çıkamayan tanıdıklarım var.Fazla aklınıza getirmeyin.

Gece uyumadan öncede 3 kere nas suresini 3 kere fatiha suresini okuyun öyle uyuyun.Ne zaman bu sureleri okumasam geceleri kabus görerek uyanıyorum

Selena mı lan bu 3 kere cin diyince yanında bitecek?

Sen geceleyin çağırda selenayı görürsün

soyledim bişi olmadi eee ne oldu hani 1 yıldır ilgilniyorum valla her turlu şeyi denedim sonuc 0 dalga gecmiorum

• Gerçekten bu topici çok beğendim ve etkilendim.Bende yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.Bu arada metafizik varlıklar kesinlikle vardır

Ben küçükken felçli dedem(6 yıl felçli yattı altını bezledi ailem çok zordu) ben babannem babam ankaradan bodruma gidiyorduk.Bodruma vardık.Bilirsiniz bodrum gündoğan da gima vardır.oraya gittik alışveriş için bende küçüktüm dedenle arabada bekle dediler.dışarıdaki hava 40 dereceye yakın.arabada felçli dedemle bekledim bekledim canım sıkıldı ve çocuk aklı işte camları sonuna kadar kapatıp alışveriş merkezine gittim.20-30 dakika sonra arabaya neşe içinde torbalarla giderken dedemi arabada ölmüş bulduk.tabi o an bi şok olduk babam beni orda bi tokatladı üstüme yürüdü anlatamam o günü babam bana zindan etmişti.o sıralar bende çocuk aklı intihar etmeyi düşünüyordum çok kötü bir insan oldugumu düşünüyordum.neyse dedemi toprağa gömdük o gece uyku hapı verdiler bana öyle uyudum çünkü psikolojim bozuktu.derin bir uykuya girdim gözümü hiç bir şekilde açamıyordum derken aniden bi tokat yedim.ama öyle bir tokatki 70 km hızla kamyon çarpsa öyle sarsılmam ama suratımda hiç bir şey yok çok enteresandı.gözlerimi hafifçe açtım dedemi gördüm yanı başımda.gözlerini dikmiş bana bakıyordu.o an anlamıştım dedemin ruhu yada başka bir şey oldugunu.onun korkusuyla dedeciğim özür dilerim nolur beni affet dedim çocuk bedenimle haykırıyordum.dedem hiç bir şey yapmadı elini uzattı bana (ama ben uyandım kesin eminim) tuttum elini beni balkona çıkardı yazlıgımızdaki.yüzüme bi tebessüm etti dişleri görünmedi başımı okşadı ama kafamı hiç bir yere çeviremiyordum diğer hayattan bağlantım kopmuştu.başımı okşadı ve "beni kurtardın" dedi.yanağımı öptü ve öptüğü an kayboldu.o andan sonra ben dedeme kötülük değil iyilik yaptığımı düşündüm çocuk kafası işte.1-2 hafta sonra bu olayın etkisinden kurtuldum.bu olayı anlattım aileme onlarda çok etkilendi ve babam bana vurduğu için özür diledi.

okudugunuz için tşkler arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: My_CaRizMa

Gerçekten bu topici çok beğendim ve etkilendim.Bende yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.Bu arada metafizik varlıklar kesinlikle vardır

Ben küçükken felçli dedem(6 yıl felçli yattı altını bezledi ailem çok zordu) ben babannem babam ankaradan bodruma gidiyorduk.Bodruma vardık.Bilirsiniz bodrum gündoğan da gima vardır.oraya gittik alışveriş için bende küçüktüm dedenle arabada bekle dediler.dışarıdaki hava 40 dereceye yakın.arabada felçli dedemle bekledim bekledim canım sıkıldı ve çocuk aklı işte camları sonuna kadar kapatıp alışveriş merkezine gittim.20-30 dakika sonra arabaya neşe içinde torbalarla giderken dedemi arabada ölmüş bulduk.tabi o an bi şok olduk babam beni orda bi tokatladı üstüme yürüdü anlatamam o günü babam bana zindan etmişti.o sıralar bende çocuk aklı intihar etmeyi düşünüyordum çok kötü bir insan oldugumu düşünüyordum.neyse dedemi toprağa gömdük o gece uyku hapı verdiler bana öyle uyudum çünkü psikolojim bozuktu.derin bir uykuya girdim gözümü hiç bir şekilde açamıyordum derken aniden bi tokat yedim.ama öyle bir tokatki 70 km hızla kamyon çarpsa öyle sarsılmam ama suratımda hiç bir şey yok çok enteresandı.gözlerimi hafifçe açtım dedemi gördüm yanı başımda.gözlerini dikmiş bana bakıyordu.o an anlamıştım dedemin ruhu yada başka bir şey oldugunu.onun korkusuyla dedeciğim özür dilerim nolur beni affet dedim çocuk bedenimle haykırıyordum.dedem hiç bir şey yapmadı elini uzattı bana (ama ben uyandım kesin eminim) tuttum elini beni balkona çıkardı yazlıgımızdaki.yüzüme bi tebessüm etti dişleri görünmedi başımı okşadı ama kafamı hiç bir yere çeviremiyordum diğer hayattan bağlantım kopmuştu.başımı okşadı ve "beni kurtardın" dedi.yanağımı öptü ve öptüğü an kayboldu.o andan sonra ben dedeme kötülük değil iyilik yaptığımı düşündüm çocuk kafası işte.1-2 hafta sonra bu olayın etkisinden kurtuldum.bu olayı anlattım aileme onlarda çok etkilendi ve babam bana vurduğu için özür diledi.

okudugunuz için tşkler arkadaşlar

Kardeş öncelikle durumuna gerçekten çok üzüldüm, başın sağolsun. Sakın kendini bu olay için sorumlu tutma, çünkü çocukluk aklı işte, neyin nasıl olacağını hesaplayamıyorsun. Kendine en büyük tesellide dedenin o eziyetten kurtulmuş olmasıdır. Allah Rahmet eylesin...

• sanırım konunun başlama vakti geldi????
  •  Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü?

her gün düzenli olarak CİN yerim
  • o pörtlek gözlü kocakarı ne öyle ya sayfayı aşsagı suruklerken gördüm haliya patir patir sciyodum az kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: musandia

Ben küçükken nenemlerin köyünde gece tek başıma kaldığımda görmüştüm, kara kuru birşeydi, dişleri beyaz beyaz parlıyordu

Zencidir zenci
  • quote:

Orijinalden alıntı: -murti-

ben anlatim. Yakın bir abim anlatıyor(kendisi ateisttir) Birgün bu üniversiteden servisle eve dönüyor.(2.öğretim, gecenin bi yarısı) Serviste 18 kişi var. Minübüs 100le felan gidiyomuş. Yol bomboş. Yolun ortasında siyah pardesulu, kavanoz dibi gözlüklü, şapkalı biri duruyomuş. Neyse bunlar adama delidir deyip geçmişler. Aradan 30sn ( 500 metre felan) geçer. Adamın koşarak yanlarından geçip önlerinde durduğunu görürler.
    Servisin en önünde oturan kişi(yüzü bembeyaz) arkaya dönüp ''-sadece ben mi gördüm?'' der. Ve herkez tip tip korku dolu gözlerle birbirine bakmaya başlar. Bu varlığın ne olduğu hakkında kimsenin bi bilgisi yok.

Abiye söyledim, bak sen ateistsin hadi bunuda maddeye bağlayarak açıkla, HADİ !!! dedim.
    Oda '' buna fizikte bilinmeyen'' bişeymi ne varmış, onu söyledi. Başladı yok beyinlerimiz, şöle böyle, aynı anda aynı şeye odaklanmış olabilriz, işte yok şöyle böyle dedi.
    Bende ''-abi sen akıllanmazsın ! '' dedim.

Cinler insanlardan kat kat daha hızlı koşabilirler

• Eşimin anlattığı bi olayı paylaşayım.

Eşimin amcası İstanbulun en zenginlerindendir, ne kadar zenginlikde olsa adam beynindeki bi hastalıkdan dolayı beyin ölümü gerçekleşmiş bir şekilde evinde yatıyo ama cihazlarla yaşıyo 1 senedir filan neyse konuyu dağıtmayayım, eşim ve ailesi geçen aylarda 1 günlüğüne o yalıda kalmışlar, Eşime bi odayı vermişler yatması için, Eşim şunları anlattı bana ; gece 3 gibi filan yatmak için odalara dağıldık, ben yatağa yattıkdan 15dk sonra tam uykuya dalma safhasında yüzüme 1 bardak civarı su serpildi, ben tabi irkildim gözlerimi açtığımda karşımda 2 adet kısa boylu uzun kulaklı çok keskin dişli garip yaratıkların bana bakarak garip seslerle güldüklerini hatta kahkaha attıklarını görüyodum, şok olmuştum, çığlık attım sesim kısılırcasına, fırladım yatakdan odadan kaçtım annemin odasına daldım ağlıyarak, sakinleştirmeye çalışırken beni evin erkekleride odaya bakmışlar bişey bulamamışlar ama yorgan bayaa ıslakmış. Annemle aynı yatakda yattım o gece. Benden size bir tavsiye arkadaşlar, evde fazla çıplak dolaşmayın vede çıplak yatmayın, sizin görmediğiniz canlılar dolaşıyor o sırada yanınızda haberiniz bile olmuyo

• cin yoktur demiyorum aslında ben de varlığına inanıyorum ama dikkatinizi başka bir yöne çekmek istiyorum ki

bu cin olayları sadece müslüman ülkeler ve ortadoğu ülkelerinde oluyor diğer batı ülkelerinde ya hiç olmuyor ya da bizdekinin 1000de biri oranında oluyor

bilmem dikkatinizi çekti mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

cin yoktur demiyorum aslında ben de varlığına inanıyorum ama dikkatinizi başka bir yöne çekmek istiyorum ki

bu cin olayları sadece müslüman ülkeler ve ortadoğu ülkelerinde oluyor diğer batı ülkelerinde ya hiç olmuyor ya da bizdekinin 1000de biri oranında oluyor

bilmem dikkatinizi çekti mi

Onlar bu varlıklara şeytan diyolar, Constantin filmini izlersen ne dediğimi anlarsın.
  • Küçükken misafirliğe gitmiştik oyun oynarken komşunun divanının altına girmiştim 2 tane göz vardı.
    Fazla korkmamıştım sanırım çizgifilmlerden etkilendiğim için olmuştu
  • Bizim bir abimize 3 harfli musallat olmuştu..
    Öncelikle olayımda baş rol oynuyan kişiyi tanıtıyım size..

Adam 20 yasından bu yana yattığı kızlar istanbuldan ankaraya yol alır.Hep çok ilişkiye giren insandı oda bizde bundan dolayı musallat oldu sanıyoruz cunku 3harfli abimize aşık olmuş bir şekilde .. Ama şuan namazında niyazinda evli ama daha cocuğu yok :)

Adama her gece gelip ilişkiye girmek istiyormuş.Bir kadın kılığında yada bir başka varlık zorla istiyormuş.Bazı geceler karabasan basıyormuş.Mesela adam uyuyorken uykudan uyanıyor etraftaki karıncanın sesini bile duyuyor herkesi görüyor ama hiçbir şekilde bir hareket gösteremiyor.Adam artık her gece bir olay yaşamaktan intiharı göze aldığını söylüyor.Neyse birgün 3harlisi olan bir hocaya gidiyor bunu benden kurtar falan diye.Hoca diyor cıkartırım ama onu bana vericeksin ben sahibi olucam diyor.Bunun üzerine kabul diyor.O gece yatıcakken o abiyi musallat olan 3 harfli tekrar ziyaret ediyor ve abime yalvarmaya başlıyor " lütfen beni ona verme o kötü beni kötü işlerine alet edicek yalvarırım beni ona verme falan filan .." Sonra Abimiz vaz geciyor o 3 harflisi olan hocadan bir şekilde o 3 harfliden kurtuluyor(nasıl kurtulduğunu hatırlamıyorum kusura bakmayın).

• ben tarlaya veya ıssız bi yere işediğim zaman o gece rüyama giriyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

ayrıca karanlık odadaysanız ayağınızı yataktan assagı sarkıtmayın

niye

köpekbalıkları ısırabilir
  • Konu süper,akşam olana kadar bütün hikayeleri okumam lazım.
  • supernatural de çok gördüm adamlar her bölümde 2 3 tane cin peri vs. avlıyolar:)
  • Bu inanmayan Kişiler geceleyin yatacığı yere ekmek kırıntıları koysun bi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: awaonnet

Bu inanmayan Kişiler geceleyin yatacığı yere ekmek kırıntıları koysun bi...

fare mi bunlar emek kırıntılarına geliyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.