Şimdi Ara

Hayatınızdan veya geleceğinizden memnun musunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sanki değiştiremicekmişim korkusu var içimde.

Çıktıkça çıkıyorum ama ileride patronumu baya zengin edecek ve de patronun başını okşadığı bir köle olucam galiba. Şöyle ki, bundan önce bir bölümde okuyordum, orayla uğraşmak istemediğim için bıraktım, sevmiyordum. Şimdi ise sevdiğim bölümü okuyorum, kafam da basıyor bölümüme. Ama girişimcilik lazım galiba. Nasıl yapsam bilmiyorum, kafamda tonla şey var.

Kız arkadaş edinmem lazım acilen, acilen para kazanmam lazım, kilo vermem lazım, sosyalleşmem lazım, hobi bulmam lazım, ev-araba almam lazım. Kredi borcunu ödemem lazım vsvs.
    Bunlardan henüz 1 tanesini yapamadım ve 24 yaşındayım. Artık çok geçmeye başlıyor sanki.

Kafayı yiyecem.

(çocukluk gitti, gençlik gidiyor, gençlik bitti bile sayılabilir zaten.)

• Hocam bu ülkede yaşamaya devam ederseniz korkarım sokağa bile düşebilirsiniz benden söylemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes ayni durumdayim.Bi de olaya su acidan bak.Tum bunlarin planlarini yaparken ansizin gelen bi olay sonucu oluyorsun.

Biraz rahatlaman icin soyledim.Yani dunya hayatini fazla onemseme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memnunum.Tek yasiyorum parami kazaniyorum evlenmeyi de hic mi hic dusunmuyorum.

• saydıklarına bak. sana dayatılan şeyleri yapınca görevlerini tamamlayacağını düşünüyorsun. sen bence planladıklarına ulaşma o şekilde daha mutlu olursun.
  • Benim gelecekteki potansiyel sorunlarım.
    Şu girişimcilik olayını nasıl halledicez hiç fikrim yok.

• Size cok sikinti cekmis kardesiniz veya abiniz olarak 3 tavsiye vereyim.
    1.AŞIK OLMAYIN EVLENMEYIN.
    2.CALIŞIN EV ALACAK PARANIZ OLSUN SAHILI OLAN BIR YERE YERLESIN BODRUM ANTALYA MERSIN OLABILIR GEZIN TOZUN DOGAYLA IC ICE OLUN EVLENIP HAYATINIZI KARINIZIN AILESINE TRSLIM ETMEYIN.
    3.KESINLIKLE YALNIZ YAŞAYIN HER IHTIYACINIZI KENDINIZ YAPIN BOŞ OTURMAYIN ASOSYAL OLUP PC TELEFON BASINDAN AYRILIN

• Allah'a şükür derdimiz yok lakin bugünün ve yarının daha iyi olması içün daha fazla efor sarfetmem lazım şuan 1.viteste en sağ şeritten ilerliyorum hızlanmam lazım Allah yardımı eksik etmesin

• Deistim , ahiret inancıma gelince dinlerdeki ahiret inancı gibi olmasa da ölüm sonrası devam eden bir şeylerin varlığını umuyorum. Düşünsene bir çocukluk geçiriyorsun , şanslı ve akıllıysan güzel bir gençlik geçiriyorsun orta yaş geliyor meslek falan , sonra çalışarak hizmet ederek geçen yıllar , yaşlılık geliyor korku ve tatminsizlik tavan yapıyor hayatının önceki dönemlerinde hep önünde zamanın olduğunu bilerek yaşamışsın ama artık o zaman yok bir anda dehşete kapılıyorsun. Düşünsene okuduğun kitaplar izlediğin filmler öğrendiğin kelimeler, bildiğin yabancı diller , tanıştığın ,tanıdığın , iletişimde bulunduğun insanlar sevdiklerin , nefret ettiklerin , hep gittiğin mekan , çocukluğunun geçtiği mahalle , yaşadığın ev , dinlediğin müzikler seni sen yapan her şey ama her şey sadece 1 günde yok oluyor.. Düşününce çok korkunç ve düşününce tarihi kişilikler olmadığımız müddetçe gelip geçen ve 1-2 jenerasyon sonra varlığımızdan eser kalmayacak insanlarız.. Hepimiz bir tarihiz o yasadığımız bir ömür boyunca bir tarih yaşıyoruz ve ölümümüzle bir tarih uçup gidiyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.