Şimdi Ara

Hayatınızı etkileyen hastalığınız var mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
282
Cevap
3
Favori
5.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dream-Lord

quote:

Orijinalden alıntı: kalyonus61

quote:

Orijinalden alıntı: Dream-Lord

quote:

Tinnitus. 7/24 çınlayan bir kulak, tedavisi yok ne kadar süreceği belli değil.

Yabanci forumlara bakarsan birkaç tedavi yontemi bulabilirsin ayrica damar acici ilaclar ile kulak damarlarindaki kan akimini hizlandirarak azaltildigini okumuştum bende de hafif tinnitus var.
    Ama çok takmiyorum yuksek sesli ortamlardan uzak durunuz.

Hocam benimki akustik travma sonucu oluştu sinir hücreleri tahribat gördü. Kan akışını düzenleyen ilaçlar akustik travmalarda etkili olmuyorlar. Benim tinnitusun tedavisi malesef bugünün biliminde yok.

Nasil oluştu peki travmayi anlatabilirmisin ?
    Aşiri şiddetli ani sesmi ?

Korunmasız olarak Vadide mavzer tüfeğiyle 20 30 kovan tüfek atışı sonucu oldu. İşitme testleri normal çıktı, evde de yaptığım işitme testleride normal çıkıyor. tahminim işitme kaybım yüksek frekanslarda yüksek frekans odyo testi yaptırmadım. Vasoserc ve vastaral kutuları bitirdim. Şuan B vitamini kullanıyorum. 40. Gübümdeyim ve sadece sol kulağımda kristal sinyal sesi olarak tahnimce orta düzeyde bazen ise yüksek olarak duyuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsue

empati bozuklugu , gece uyurken birden kendimi savaşın ortasındaki biri zannedip yataktan fırlıyorum, aglıyorum geri uyuyorum.

Bu bendede oluyor bazen, herzaman ve ağır olması mı hastalık oluyor?

• İlginç bi durummuş sizinkide hocam, iyileşiyor olduğunuza sevindim, tez şifalar :)

• Şugır...
  • İbs

• quote:

quote:

İlginç bi durummuş sizinkide hocam, iyileşiyor olduğunuza sevindim, tez şifalar :)

Pek iyileşmek istemiyorum , bu dünyada yeterince anlayışsız , düşüncesiz ve ben merkezli yaşayan insan var , onları gördükçe bunu ödül olarak görmeye başladım . Kulaginiz'daki problemi simdi okudum kulak problemleri insanın psikolojini gerçekten etkiliyor , kulagim tikadiginda kendimi yaşamiyor gibi hissediyordum umarim iyice düzelir.:)

Haklısınız empati kurmayı unuttuk kısacası, bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında gidiyoruz, umarım bu gidişat düzelir. Empatiyi uç noktalarda yaşama sizin özelliğiniz, sizi mutsuz ediyorsa iyileşmesini dileyin :)

Evet kulak çınlaması, hele helede ne kadar süreceği belli olmayan ömür boyuda sürebilecek olan bu durumla karşı karşıyayım. İlk haftalar depresyona sokmuştu beni öyleki sinir krizi geçirecek kadar olmuştum. Şuan hala aynı derecede dııııııııııt diye bi ses duyuyorum kulağımda ama hüzne sevk etmiyor beni. Orda olduğunuda unutturmuyor. :) Allah bi dert vermişse ona katlanma gücüde verir, alışacağız yada zamanla iyileşek, buna aylar yıllar karar verecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galleo -- 6 Ekim 2015; 1:21:01 >

• icim karardi allah acil sifalar versin herkese bendede kronik astim bronsit var ve sigara icmeye devam ediyorum atin olumu arpadan misali

• Cool Storm kullanıcısına yanıt
    El titremelerime psikolojik deyip geçiştirdi doktor ,antidepresan tarzi biseyler verdi,3 hafta kullandim,hicbir faydasini gormedigim icinde biraktim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: memo84

El titremelerime psikolojik deyip geçiştirdi doktor ,antidepresan tarzi biseyler verdi,3 hafta kullandim,hicbir faydasini gormedigim icinde biraktim ...

3 Hafta antidepresan etkisini beklemek için kısa bir süre en az 6 ay devamlı kullanıldığında etki ettiğini biliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlginç bi durummuş sizinkide hocam, iyileşiyor olduğunuza sevindim, tez şifalar :)

Pek iyileşmek istemiyorum , bu dünyada yeterince anlayışsız , düşüncesiz ve ben merkezli yaşayan insan var , onları gördükçe bunu ödül olarak görmeye başladım . Kulaginiz'daki problemi simdi okudum kulak problemleri insanın psikolojini gerçekten etkiliyor , kulagim tikadiginda kendimi yaşamiyor gibi hissediyordum umarim iyice düzelir.:)

Haklısınız empati kurmayı unuttuk kısacası, bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında gidiyoruz, umarım bu gidişat düzelir. Empatiyi uç noktalarda yaşama sizin özelliğiniz, sizi mutsuz ediyorsa iyileşmesini dileyin :)

Evet kulak çınlaması, hele helede ne kadar süreceği belli olmayan ömür boyuda sürebilecek olan bu durumla karşı karşıyayım. İlk haftalar depresyona sokmuştu beni öyleki sinir krizi geçirecek kadar olmuştum. Şuan hala aynı derecede dııııııııııt diye bi ses duyuyorum kulağımda ama hüzne sevk etmiyor beni. Orda olduğunuda unutturmuyor. :) Allah bi dert vermişse ona katlanma gücüde verir, alışacağız yada zamanla iyileşek, buna aylar yıllar karar verecek :)

Hep derim :) bu hayatta hersey insanlar icin , kendimizi dipsiz kuyulara atmak ne Kadar'da yersiz. Bakin insanlar kendi hayatlarin'da ne kadar degisik ve agir problemlerle karsi karsiya:) siz sinir krizi geçirirken, yanınızda olup teselli edemedigimi dusunup üzülmekte benim hastaligim iste:)

Çok doğru.. Olgun düşünceleriniz için sizin tebrik ederim hocam. Tanımadığım kişiyle çevremdekilerden daha olumlu destek alıp iki kelam etmek bana en büyük teselli. Teşekkür ederim.. :)

• memo84 kullanıcısına yanıt
    Bana da bu kalıtsal bir şey, tedavi edilemez,bununla yaşamayı öğreneceksin dedi.

• Dream-Lord kullanıcısına yanıt
    Sigara ve kafein gibi uyarıcılar bu mereti arttırıyor.İlaçların çoğu hastada faydasız olduğunu biliyorum kendim dahil.
  • goz kurulugu ve burun eti-devilasyonu buna bagli alerji(kbb)

• Astim.
    Astim yuzunden cocukken top oyanayamazdim.belki de futbolcu olabilirdim.
    Haraketsiz buyumenin yuzunden hayatimin en iyi donemlerini obez olarak gecirdim.ayrica bu donemler 8-18 yas araligi oldugu icin cok dalga konusu oluyordum.bu nedenle ozguvensiz buyudum.su an vücudum iyi olsa da kaptik bi kere özgüvensizlik illetini...

• quote:

Orijinalden alıntı: Acetylcholine

quote:

Orijinalden alıntı: ATarlı ADam

Grand Malafatus Sendromu....

Muhteşem ya ne zaman izlersem gülerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Scourgeofgod28

Astim.
    Astim yuzunden cocukken top oyanayamazdim.belki de futbolcu olabilirdim.
    Haraketsiz buyumenin yuzunden hayatimin en iyi donemlerini obez olarak gecirdim.ayrica bu donemler 8-18 yas araligi oldugu icin cok dalga konusu oluyordum.bu nedenle ozguvensiz buyudum.su an vücudum iyi olsa da kaptik bi kere özgüvensizlik illetini...

çok berbat derecede doğuştan ağır astım hastasıyım alerjik aynı zamanda benimki. yani tetikleyen birçok unsur var. çocukken hiç oyun oynayamadım hatta çok kiloluydumda fakat bunların vurulduğum aşılardan dolayı olduğunun farkındaydım o yüzden hayata küsmedim evde devamlı spor yaptım hiç oturmadım boş boş mekik şınavla büyüdüm hayatım boyunca. atladım zıpladım barfiks çektim şu an omuzlarımda çok geniş kilomdada düzene oturdum vücut geliştirme sayesinde gayet fit ve hoş fiziğe sahibim. özgüveni zaten çoktan aştım üni yıllarımda topluluk başkanlığından tut her türlü sorumluluk aldım konferanslar verdim. herşey kararlılıkta azimde bitiyor kardeşim. ama işin aslı astım berbat bir hastalık arabamda cebimde dolabımda heryerde illa ki bir foster taşımak zorundayım en ufak bi kondisyon düşüklüğünde merdiven çıkarken nefes nefeseyim basık havada duramıyorum. en kötüsüde hiç bir duyguyu tam olarak yaşayamıyorum. sevinç üzüntü heyecan hiç birini fazla yaşamıyorum öksürü kriziyle nefesim gidiyor..

• Hodgkin Lenfoma atlattım. Hayatımın 2-3 yılı hastanelerde geçti diyebilirim. Şükürler olsun ki şuan atlattım ve rutin kontrollerim devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Play Hard

Ankilozan spondilit. 7 saatten fazla uyursam bel ağrısı ile uyanıyorum, yok öyle uyku keyfi falan yapmak lanet olsun. Kalıcı bir tedavisi de yok şimdilik. İleride ilerlerse kamburluğa kadar gidebilirmiş falan filan..

Bende de sabah uyanmaya yakin bel agrisi var. Saga yada sola donerek(yan) yatmazsam agri devam ediyor. Vay anasini demek bumuymus hastaligin ismi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktora gitmedim henüz ama esansiyel tremor(titreme) olduğunu düşünüyorum belirtiler tam uyuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşitme engelli. %96
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.