konu üzrinde bilgili arkadaşlarla 599XX'i konuşmak isterim cevapları kontrol edeceğim teşekkürler
Bence Ford Mustang Motorunun sesi cok etkıleyıcı gelıyor. Almayı düşündüğüm araçlar olarak opel astra ve golf mkIII leri görünce ilgi ile baktığım söylenebilir
gençliğimde peugeot rcz ardından range rover sport
tabiki city, şaka şaka bunu almak için ruh hastası olmak gerekir
Doğrusu: - Eskilerden ds23 - Yenilerden DS5
Ben citroenciyim herzaman
Çok yukarıda gözüm yok Opel insignia full yeter:))
E39 M5
tabiki hayalimin arabası 1969 model dodge challenger...
Eğer atış serbest ise
Bugatti Veyron Siyah renk tek geçerim.Üstüne tanımam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -REVOLUTİON- -- 2 Aralık 2011; 4:51:57 >
Yurtdışında master'ımı yapıyorum, muhtemelen ocak 2013'e kadar burada kalacağım, sonrasında askerlik, Türkiye'ye dönüş, iş-güç vb. altımdaki mevcut aracımı(98 olanı) degistirmeyi düsündügüm modeller:
Opel Astra Classic 1.3 CDTI 90hp düz vites VW Polo 1.6 TDI 90hp düz vites Alfa Romeo Giulietta 1.6 jtdm 105hp düz vites VW Golf 1.4 tsi 122hp / 1.2tsi 105hp (gelirse) Mazda3 1.6 dizel 115hp
Maddi durumumuz olurda sıkıntıya girerse (inşallah girmez) ikinci el Grande Punto 1.3 90hp dizel-dynamic almayı düşünüyorum, 3 veya 5 kapı farketmeden.
1967 veya 1969 Camaro SS
Eğer bir gün geniş imkanlara sahip olursam
Lamborghini Aventador LP 700-4
Eğer çok imkanım olmazsa Dodge Challenger HEMİ 6.1 SRT8 turuncu renk yada beyaz veya Ford Mustang GT 5.0 Mavi
yada
Abartmanın lüzumu yok ve çok lüx olanlar gerçekten hayalimi süslemiyor. Yakın gelecek için Yeni Ford C-Max bi sonrası için C-180. Sonra zaten öleceğiz.
gerçekleşmesi mümkün olan :) (W211) E 200 komp. (2003-2009) inşallah bir gün olur.
Biraz zor ama CLS.
atis serbest mode on
35imde c63 amg ve 45imde s63amg
atis serbest mode off
evo 9 mr edition ve ep3 typer
büyük MPV grand sceniz, grand picasso, fordlar, pejo 5008....vs) 3-5 seneye alırım sanırım.