Şimdi Ara

Hayatta En Çok İstediğiniz Otomobil... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
6.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes Benz S600, 5.5 lt, twin-turbo, V12
  • Yukarıda arkadaşlar rüyalarındaki araçlarını yazmışlar. Gerçek hayatta bile görmediğm araçların resmine bakıyorum. Boş yere nefsimize zulm ediyoruz. ...Herkes alabileceği , binme ihtimali 5 -10 yılında gerçekleşebiecek araçları yazsa daha yararlı bir forum olur kanatindeyim....atış serbes olmasın arkadaşlar daha realist olalım lütfen....
  • kısa vadede M3
    orta vadede f10 520d (beyaz m paket)
    uzun vadede (40+) herhangi bir ferrari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasoline 777 -- 11 Aralık 2011; 21:51:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iptas

Yukarıda arkadaşlar rüyalarındaki araçlarını yazmışlar. Gerçek hayatta bile görmediğm araçların resmine bakıyorum. Boş yere nefsimize zulm ediyoruz. ...Herkes alabileceği , binme ihtimali 5 -10 yılında gerçekleşebiecek araçları yazsa daha yararlı bir forum olur kanatindeyim....atış serbes olmasın arkadaşlar daha realist olalım lütfen....

Haklısın alacak durumda olduğumuz araçları yazmamız daha iyi olur
  • infiniti fx30d
  •  Hayatta En Çok İstediğiniz Otomobil...
  • Yıllardır hayal ettiğim evin garajında, üç tane arabam olsun isterim. Üçü de mazda olacak. 6, Rx-8 ve Cx-9. Birine kavuştum şimdilik, diğer 2si de hayal olarak kalmaya devam edecek gibi

Not: Evet mazda hayranıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losangelos -- 4 Aralık 2011; 2:53:04 >
  • Audi A3 İlk Arabam Olacak
  • Hayalimdeki aracı çıkarıp bana verseler ve deselerki bu arabayla herşeyi yapabilirsin ama satmayacaksın. Sanırım en büyük ceza bu olurdu benim için.
    Vergilerini ödeyemediğim için, 1 km bile binemeden elimden alırlardı.

Vay anasını dünyaya bak. Aston Martin çıksa kupondan, bi Ankara Eskişehir bile yapamıyo olucaz. Arabaya sahip olamayacağıma mı, yoksa sahip olsamda binemeyeceğime mi neye üzüleceğimi şaşırdım =)
  • Maybach veya rolls-royce nirvana noktasidir.

Hyundai Genesis R-SPEC 5.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackElantra -- 4 Aralık 2011; 10:32:47 >
  • Ne kadar zengin olursam olayım alacağım ilk araç Range Rover Sport..

Hayatta En Çok İstediğiniz Otomobil...
  • Günlük kullanmak için başka hayalim yok;
  • Alınabilecek olan seat leon istiyodum onu dün aldım.
    Sırada GTR var.
  • Bir VOLVO XC60 Jip

Bir BMW 535d

Bir de Motosiklet(marka belli değil)

• 1.75 alfa giuletta olsun benim olsun dışı kırmızı içi kırmızı :)
  • donanımlı c sınıfı dizel bir aracım ve bunu da belli aralıklarla değiştirecek maddi gücüm olsun bana yeter. tabi istediğim aracı alabilecek kadar varlıklı yaşayan biri olsam kapımın önünde her zaman bir porsche olurdu ve m5.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.