Şimdi Ara

Hayatta Hiçbir şeyi Başaramayan Herifin Tekiyim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Öncelikle gerçekci tavrın için teşekkür ederim üstad.İki taraflı diyelim birazcık hem maddi yönden hem manevi yönden.Şöyle ele alalım bi hemşire yaklaşık olarak bir pdrci kadar para alır ama kariyerleri makamları farklıdır (benim gözümde) severek yapabileceğim bi meslek olduğuna inanıyorum hoş kendi psikolojimi düzeltememişken nasıl başkalarının sorunlarını gidereceksin derseniz kesinlikle haklısınız.Atanma muhabbetine gelecek olursak 3-5 meslek dışında hep zorlu zaten.Ama bence kpss diye birşey iyi ki var hocam.4 yıl okurum 2.00 ortalama olsun gerisi afedersin şeyimde değil diyen insanlar tanıyorum ben.
  • emrecan1752 E kullanıcısına yanıt
    zaten kaç ortalaman olduğuna değil kpss de ne yaptığına bakıyorlar. . meslek hayatımda birçok insan tanıdım herkesin problemi var takılma ona 4 4 lük insan yok hayatta bırak senin psikolojin bozuk olsun mesleğinin başında ol yeterli. sevmek çok mühim istemek lazım. ben çok fazla istiyordum pdr okumak puanım yetersiz geldi. sonra polis akademisine gittim kazandım. kalıcı sağlık problemim olduğu için şutladilar. neyse yılmadım usanmadim ahhaha şaka şaka saldım çayıra dedim hayırlısı öğretmen oldum işte. şu anda okulumuzdaki pdr ci kağıt kürek işleri yapıp elinde çay dolanıyor yaş ilerledikçe anlıyorsun benim için psikoloji alanı bir hobi olarak kaldı en güzeli olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün hayatı saçma sapan okullara bağlayınca insanalar bu hale geliyor tabi.
  • emrecan1752 E kullanıcısına yanıt
    şu kekoyu niye dinliyorsun 1 milyonuncu olmuş millete akıl vermeye çalışıyor Allah'ın meslek liselisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 23 Eylül 2017; 17:26:44 >
  • Aman kardeşim iznin tatilin yanar bak başmühendisin sekreteriyiz aman diyim
  • Bende hiç bir şeyi başaramıyorum.

Hep yalnız kalmış birisiyim.

Hayattan beklentim yok.

Günü birlik yaşıyorum.

B*ka batmış çıkmaya çabalamayan birisi gibiyim.
  • İsteklerimiz hedeflerimiz farklı olabilir ama yerinde olsam psikoloji yerine boğaziçi ybs için tekrar sınava hazırlanırdım ben. İlla pdr diyorsan kırık obp ile kazanılır zor değil. Diğer seçenek ise sakarya'ya dönüp bölüme devam etmek. 2 gün içinde bölüm hakkında ne görmüş olabilirsin ki ? Fikrin değişebilir ilerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur561 -- 24 Eylül 2017; 22:47:42 >
  • Kardeşim senden daha kötü durumdayım ve benimde canım çok sıkkın ama sana verebileceğim tek tavsiye hayallerinin peşinden git gerisini düşünme

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.