Şimdi Ara

HAYATTA Kİ AMACINIZ NE BEYLER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muğla Üniversitesini kazandım yaşta baya var 21 yaşındayım kız arkadaşım orda diye orayı yazdım ayrıldık 2 saat önce spora gidip geliyorum amaçsızca yaşıyorum hiç birşeyden keyif almıyorum beyler peki sizin bir amacınız varmı 1.90 kaslı sarışın mavi gözlü arkadaşlarım

• Yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatta amacın ne sorusunu soranları tek tek avlayıp boğazını kesmek
  • Çindeyim saat 06:58

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • No SS no güven. Kusura bakma burada böyle resim at yardımcı olayım.
  • ADAM OLDURMEK COK KIZLA BERABER OLMAK ZENGIN OLMAK HENNESSY VE TANQUERAY IÇMEK.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amacım yok gereksiz adamım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bunlar ne ?
    12 yıl önce açıldı
    Ne kadar ezikçe değil mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Donanımhaber forumunda adminlik görevini üstlenmek.
  • Kız arkadaşın için üniversite tercihi yaparak yanlış yapmışsın. Böyle konularda ilerisi düşünülmeli daha çok. Benim de var öyle tanıdıklar sevgilisi için rastgele bir bölüme başlıyor adam. Düşünmüyor ki orayı bitirip işsiz kalınca o kız onunla birlikte olmaya devam edecek mi? Ya da kendisi ne olacak? 4 sene zarar. Millet günlük eğlence peşinde.

Konuya gelirsek de hayattaki en büyük amacım kimseye muhtaç olmadan yaşamak ve etrafımdaki muhtaç olanlara da el uzatabilmek. Ömrümü tamamladığımda da beni tanıyanlar iyi adamdı desin kafi bu dünya için.

• Amerikadayim bir universiteden kabul almaya calisiyorum eszamanli olarak calisiyorum. Birde fitness var tabi 2-3 ayda bir gidiyorum :D hayattaki amacim ne bilmiyorum kisa hedefler iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrMAST3R -- 31 Ağustos 2014; 2:06:31 >
  • Önceki ve sonraki bütün insanların toplanacağı güne hazırlık yapmaya çalışıyoruz işte
  • Dünyaya kalabalık yapmaya gelmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: ~natre

Kız arkadaşın için üniversite tercihi yaparak yanlış yapmışsın. Böyle konularda ilerisi düşünülmeli daha çok. Benim de var öyle tanıdıklar sevgilisi için rastgele bir bölüme başlıyor adam. Düşünmüyor ki orayı bitirip işsiz kalınca o kız onunla birlikte olmaya devam edecek mi? Ya da kendisi ne olacak? 4 sene zarar. Millet günlük eğlence peşinde.

Konuya gelirsek de hayattaki en büyük amacım kimseye muhtaç olmadan yaşamak ve etrafımdaki muhtaç olanlara da el uzatabilmek. Ömrümü tamamladığımda da beni tanıyanlar iyi adamdı desin kafi bu dünya için.

Geçen sene beraber tercih yaptık ben yerleşemedim o yerleşti ÇTLE kazandı sonra ben 1 sene daha deneyip aldım puanımı yazabilcek en iyi yeri yazdım o puana orasıda Muğla-İktisat idi benlik bir kayıp yok o sevmediği bir bölüm okucak onluk sorun var benlik tek sorun okul puanımın kırılması idi zaten çok çalışkan bir öğrencide değildim.

•  HAYATTA Kİ AMACINIZ NE BEYLER ?
  • Şuan bi amacim var ama yok gibi, yok ama var gibi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.