Şimdi Ara

Hayattan bıktım yaşamak istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genç yaşımda hayattan bıktım. Bi isteğim hayalim yok. Benim gibi düşünenler var mı ?

• Depresyon geçiriyorsun. Benim çok güzel hayallerim var. Gelecekle ilgili güzel planlarım var.

Komedi filmleri dizileri izle. Doğal antidepresan etkisi gösteriyor. Tavsiyem "Avrupa Yakası"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibi düşünenler var mı?
    Cevap: Türkiye'de yaşayan tüm gençler
  • intihar etmek istiyorum ama canımda çok taklı birde tek başıma yapamam gerçekten dünya bana cehennem hic kendi sonunu planlayan var mi neler düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntiharı bir amaç değil araç olarak gör. Kötü bir kabustasın ve baş edemiyorsun gücünün ve eşiğinin dayanabildiği son raddeye gelince başını hafif kımıldatmakla bi kabustan kurtulabilirsin. Keza yaşamak senin için bu kadar zorlayıcı ise durma öldür kendini. Ama sana kendimden bahsedeyim. Hiçkimsenin olmak istemeyeceği biriyim, kötü şartlar altinda yaşıyorum. 1 yılımı geçirdiğım iğrenç günler nedeni ile sınıfta kalarak kaybettim bütün akrabaların ve ailenim herkesin gözünde iğdiş oldum, dershaneye kendim kendimi yazdım, hem işte çalışıp hem derhaneye gidiyorum. Telefo kullanmıyorum çünkü ciddi anlamda merak ettiğim ve beni merak eden kimse yok , yapayalnızım koskoca şehirde. Sigara, servis,yemek, ve kahve parası dısında param yok ama şikayet etmiyorum. Günde 3-4 saat anca çalışma fırsatim oluyor. Zapzayıf ve iğrenç bir dış görümüne sahibim. Vs , uzar gider bunlar. Pes etme şimdilik, sonrasında zaten bu bile anlamsız gelecek

• Çık dışarı hava al. Güneş ışığı dopamin salgılanmasında gereklidir.

1 hafta ders calışma.

• Hocam doktora git. Çok ağır depresyon geçirdim zamanında. Psikoloğa da gittim psikiyatriste de gittim. Utanacak, çekinecek bir şey yok. Psikiyatriste randevu al hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dert dertten üstündür demişler, herkesin onlarca belki de yüzlerce derdi var, en mutlu gözüken bile maskesini iyi seçmiştir belki, yaşayıp gidiyoruz işte bazı şeyleri kabullenip kendimizle barışmamız en doğrusu çünkü aslında hepimiz hayatta birlik olmaya çalışan birer yalnızız o gemi gelmeyecek yak yak yak albayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Piskopatbirkul

intihar etmek istiyorum ama canımda çok taklı birde tek başıma yapamam gerçekten dünya bana cehennem hic kendi sonunu planlayan var mi neler düşünüyorsunuz?

Hocam etmesine ederimde küçük kardeşim var 6 yaşında canımdan çok seviyorum, psikolojisi bozulur diye edemiyorum. Yoksa yaşama amacım yok o çocuk hariç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dertle dert kiyasliyor millet ya herkesin derdi kendine zordur

• Adını şu an hatırlayamadığım birinin sözüydü; "intihar fikri olmasaydı çoktan intihar etmiştim." diye.

• Cioran, çürümenin kitabı.

• Benim dedrdim yok sanmayın. Kaza geçirdim 2 ay yogun bakımda kaldım ondan sonrada toplayamadım

• Hızlı yasadik çabuk yorulduk

• Kardeşim zaten birçok insan bıkmış durumda ama herkesin bir hayali var. Ona tutunarak ayakta kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.