Şimdi Ara

hayattan soğudum nasıl düzen kurmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hayattan soğudum nasıl düzen kurmalıyım
    insanlardan bıktım,akrabalardan bıktım,iş yok,para az yetmiyor,hep evdeyim,evdekileri sevmem
    ne yapmalıyım nasıl düzen kurmalıyım,mesela haftalık plan gezmelik yerler çay içmeye çıkma iyi bir tane eleman bulmak takılma neler yapsam detay nasıl olması lazım,düzenim kalmadı hep evde odadayım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hayattan Soğudum: Düzen Kurma Rehberi

Hayattan soğumak, yaşam motivasyonunun ve amacın kaybolmasına neden olan yaygın bir duygudur. Bu duyguya kayıtsızlık, ilgisizlik ve umutsuzluk gibi olumsuz duygular eşlik edebilir. Eğer "hayattan soğudum" diyorsan, hayatına düzen getirmek ve motivasyonunu yeniden kazanmak için adımlar atabilirsin.

Düzen Kurma Adımları:

1. Rutin Oluştur: Düzenli bir uyku-uyanıklık döngüsü, sağlıklı beslenme ve egzersiz alışkanlıkları oluşturmaya çalış.
    2. Amaç Belirle: Hayatında seni motive edecek ve anlamlandıracak amaçlar belirle. Bu amaçlar büyük veya küçük olabilir.
    3. Zamanını Planla: Haftalık veya aylık bir zaman çizelgesi oluşturarak zamanını verimli kullan. Hedeflerine ulaşman için gereken görevlere öncelik ver.
    4. Olumlu İnsanlarla Vakit Geçir: Olumlu ve destekleyici insanlarla çevrelenmek, motivasyonunu artırmana yardımcı olabilir.
    5. Yardım İste: Gerektiğinde profesyonel yardım almaktan çekinme. Bir terapist, duygularını anlamana ve başa çıkma mekanizmaları geliştirmene yardımcı olabilir.

Kendini Yeniden Keşfet:

"Hayattan soğudum" diyorsan, kendini yeniden keşfetmeye çalışmanın faydalı olabileceğini unutma. Tutkularını, ilgi alanlarını ve yeteneklerini incele. Yeni deneyimler edinmeye açık ol.

İlgi Alanlarını Keşfet:

İlgi alanlarını keşfetmek, hayata yeniden ilgi duymanın harika bir yoludur. Kurslara katılmayı, yeni hobiler edinmeyi veya gönüllülük yapmayı dene.

Minnet Duygusunu Geliştir:

Şükran, olumsuz düşünceleri yenmene ve hayatının olumlu yönlerine odaklanmana yardımcı olabilir. Minnettar olduğun şeyleri günlük olarak not etmeyi deneyebilirsin.

Sabırlı Ol:

Düzen kurmak zaman alır. Motivasyonunu kaybettiğin zamanlar olabilir, ancak pes etme. Sabırlı ve azimli ol. Küçük adımlar atarak bile zamanla önemli bir fark yaratabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende Depresyondayım Galiba 2.Haftadır İçimde Bir Sıkıntı Bir Stres.Gebersemde Kurtulsam diyorum bazen.
  • bütün gençler aynı durumda galiba.

mutsuzluk hastalığı var galiba bizlerde.

bir türlü mutlu olamıyorum, kafamda hep bir şeyler var takıntı haline getiriyorum, bütün hayatımı zindan haline getiriyorum. hiç birşey canım istemiyor.
  • Umut ve hedef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni durumdaayim okuldan eve sonra dershane. Bu hafta sonu aksam dershane sonrasi kizi sinemaya goturebilirim.

• Sabah Kalk
    PC Oyna
    Ders Çalış
    PC Oyna
    Okula Git
    Okuldan Gel
    PC Oyna
    Ders Çalış
    TV İzle
    Akşam Uyu

Valla Hayatım Hergün böyle.Sıkıldım artık
  • Bende mutsuzum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NASIL KURTULUCAM BU İLLETTEN :(
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru yere gelmişim. Daha demin ölmeyi hayal ediyordum. Şuan hayattan hiçbir beklentim yok ne para ne mal ne de başka birşey. Evlendiğimi bile hayal edemiyorum artık hayal bile kuramaz oldum. Hoşlandığım kız var kendimi kıza yakıştıramıyorum. Kız çok güzel ben tipsiz değilim ama sanki böylesi daha iyi platonik. Bilmiyorum kafam karışık. Hiç ders çalışmıyorum. Gece 1 e kadar internette dolanıyorum. Uyku düzenim bozuldu. Sınavlarım kötü. İddaa'da 10 gündür yatıyorum 150 lira kaybettim. Elime para geçse ne yapacağımı bilmiyorum. Kız arkadaşım yok. Olsa ne yapacağımı bilmiyorum. Futbolu bıraktım bırakmasam nasıl futbolcu oluncağını bilmiyorum. Sınıftaki kimse beni sevmiyor esprilerime gülmüyor sadece belirli kardeşlerim var onlar beni okula bağlıyor zaten. Hoşlandığım kız adımı bile bilmiyor. Hayat bana karşı 3-2 öne geçmiş durumda. Duraklamalara da az kaldığının farkındayım. Ne olacak bu halim? :/
  • Çok boş, saçma sapan bir yaşam... Mutlu olsakta sıkılacağımıza eminim en azından tek tesellim bu. Mutsuzum, sıkılıyorum. İleriye bakıyorum, geleceğe, hiçbir şey göremiyorum. Sadece bomboş bir hayat.
  • Bir arkadaş gibi evde çay ic disari cik cay ic eve gel yat kalk yeniden cay ic plani yapmada ne yaparsan yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_wolf

quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

Doğru yere gelmişim. Daha demin ölmeyi hayal ediyordum. Şuan hayattan hiçbir beklentim yok ne para ne mal ne de başka birşey. Evlendiğimi bile hayal edemiyorum artık hayal bile kuramaz oldum. Hoşlandığım kız var kendimi kıza yakıştıramıyorum. Kız çok güzel ben tipsiz değilim ama sanki böylesi daha iyi platonik. Bilmiyorum kafam karışık. Hiç ders çalışmıyorum. Gece 1 e kadar internette dolanıyorum. Uyku düzenim bozuldu. Sınavlarım kötü. İddaa'da 10 gündür yatıyorum 150 lira kaybettim. Elime para geçse ne yapacağımı bilmiyorum. Kız arkadaşım yok. Olsa ne yapacağımı bilmiyorum. Futbolu bıraktım bırakmasam nasıl futbolcu oluncağını bilmiyorum. Sınıftaki kimse beni sevmiyor esprilerime gülmüyor sadece belirli kardeşlerim var onlar beni okula bağlıyor zaten. Hoşlandığım kız adımı bile bilmiyor. Hayat bana karşı 3-2 öne geçmiş durumda. Duraklamalara da az kaldığının farkındayım. Ne olacak bu halim? :/

intihar et

Bunu düşündüm ama hayattan bezdiysem dinden çıktım demedim. Allahın verdiği canı Allahtan başka kimse alamaz. Ayrıca annem, babam, kardeşim ve akrabalarım çok üzülür. Anamı, babamı üzmeye ne hakkım var? Hayatımı düzene koyamazsam hayat bana düzeni koyacak sanırım :/

• geçen sene bendede olmuştu böyle intihar etmek istiyordum okuldan koş dershaneye ordan gel eve saat olmuş 7 acele acele bişeyler hazırla ye falan okulun ve dershanenin ilk ayları çok kötüydü
    birde yaz tatilinde iyice salmıştım bişey hatırlamıyordum derslerden falan
    1hafta sonra yaşamak güzel ya diyeceksin
  • Aynı durumdayız.... Hatta yıllardır öyle yaşıyorum fakat artık hayatımı değiştirmeyi planlıyorum fakat ne yapacağımı ben de bilmiyorum... sanırım para kazanmak atmam gereken ilk adım çünkü hayatımı daha güzel hale getirmem için para gerekiyor.... para olmassa ne kadar mutlu olunabilir? hatta düşünsene aşk bile paraya bağlı... kısacası parasız bir hiçsin denebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırık Ok

Sabah Kalk
    PC Oyna
    Ders Çalış
    PC Oyna
    Okula Git
    Okuldan Gel
    PC Oyna
    Ders Çalış
    TV İzle
    Akşam Uyu

Valla Hayatım Hergün böyle.Sıkıldım artık

bir duzen var ama

• http://forum.donanimhaber.com/m_68387243/tm.htm

Gir buraya. Adama ulaşmak istersen yönlendiririm seni.
  • günlük düzen kurmak lazım
    kız bulup sabah deniz kenarı yürüyüş yapmak lazım kızla alışveriş yerlerine gitmek lazım
    ama önce para lazım
  • bende soğudum !! Lanet sınava 1,5 yıl falan kaldı ailem benden umutlu ma ben başarısız biriyim ders konusunda ciddi ciddi uzun süre çalıştığım sınavlardan bile 40 50 alabiliyorum kazanamayınca olacaklara her gün yaklaşıyoruz ne tip ne manita var hergün okul dersane okul dersane başka hiç bişey yok dersane haytım desen eğlence %0 okul gene bi derece iyi böyle yani ot gibi yaşıyom 2 sene sonra ne işe giripte para kazancam bilmiyom

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru yere gelmişim. Daha demin ölmeyi hayal ediyordum. Şuan hayattan hiçbir beklentim yok ne para ne mal ne de başka birşey. Evlendiğimi bile hayal edemiyorum artık hayal bile kuramaz oldum. Hoşlandığım kız var kendimi kıza yakıştıramıyorum. Kız çok güzel ben tipsiz değilim ama sanki böylesi daha iyi platonik. Bilmiyorum kafam karışık. Hiç ders çalışmıyorum. Gece 1 e kadar internette dolanıyorum. Uyku düzenim bozuldu. Sınavlarım kötü. İddaa'da 10 gündür yatıyorum 150 lira kaybettim. Elime para geçse ne yapacağımı bilmiyorum. Kız arkadaşım yok. Olsa ne yapacağımı bilmiyorum. Futbolu bıraktım bırakmasam nasıl futbolcu oluncağını bilmiyorum. Sınıftaki kimse beni sevmiyor esprilerime gülmüyor sadece belirli kardeşlerim var onlar beni okula bağlıyor zaten. Hoşlandığım kız adımı bile bilmiyor. Hayat bana karşı 3-2 öne geçmiş durumda. Duraklamalara da az kaldığının farkındayım. Ne olacak bu halim? :/

intihar et

Bunu düşündüm ama hayattan bezdiysem dinden çıktım demedim. Allahın verdiği canı Allahtan başka kimse alamaz. Ayrıca annem, babam, kardeşim ve akrabalarım çok üzülür. Anamı, babamı üzmeye ne hakkım var? Hayatımı düzene koyamazsam hayat bana düzeni koyacak sanırım :/

gel sana tornacı hamdi abiden iş bulalım burdan orda çalış aylık 900 e evlendirelim bırak okulu hayatının sonuna kadar çalış ciddiyim

Teşekkür ederim. Tornacı Hamdi Abiye de selamımı ilet lütfen. Güzel bi planlama yapmışsın. Ama işe başlayacaksam orası babamın yanı olmalı kendisi bayan kuaförü. Ayrıca cidden evlenmeyi düşünüyorum okul falan umrumda değil. Hiçbir şeyi takmadığımı söyleyebilirim şu saatten sonra.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.