Şimdi Ara

Hayattan zevk alamiyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benden bir yas buyuksunuz ve düşüncelerimiz benzer arti olarak da ablam da ayni sizin durumunuzda saniyorum sizde 2 yillik bitirdiniz ablamda ayni şekilde o da KPSS hazirlandi istediği gibi olmadi is ariyor,hazirandan beri evde is çok ama hepsi asgari ücrete kölelik resmen.. dolayisiyla sizinde psikolojinizi çok iyi anliyorum size gore iyi durumda sayilsamda iç huzur-mutluluk bakimindan öyle olduğunu düşünmüyorum su an için öyle agir olaylarda yasamiyorum sorun ne onu da bilmiyorum ama mutlu değilim :/
    Dediginiz oyunu bilmiyorum oynamadim da ama ugrasmadan yasayan ben varim birde ;/
    Bu arada bende hep sizin gibi cizelgeler gunlukler yapmayi istemisimdir ileride onlara bakip neler yasadigimi unutmamak icin ama yapamadim :/ sizi tebrik ederim bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: güzelbirhikaye

Ben de bir bayanım ve kullandığınız üslubu hic doğru bulmadım,forumda sürekli acilan kız konularıyla kızları çok yanlis algiliyorsunuz bence zaten acanlarin çoğu da ergen ..

Ne yani kötü birşey söylemiyorum ki,tam olarak neyini doğru bulmadığını söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.Gidecek bir bayana afedersiniz hanımefendi hayalarıma tekme atar mısınız ben acı çekmekten hoşlanıyorum da diyecek,istemezse bayan reddedecek yoksa tamam diyecek .Bayan dememden mi rahatsız oldunuz yoksa?Kız konularını da ben açmadım hiç ben hiç kız konusu açmamıştırım şu ana kadar lütfen erkekler arasından tutup da bana veryansın etmeyin lütfen çok rica edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 28 Ocak 2015; 1:29:22 >

• evet bende 2 yıllık okudum. sınıf birincisi olursam iş bulmak daha kolay olur diye bir düşünceye kapılmıştım.
    elimden geldiğince ders çalışıyım derken, farkında olmadan mezun olma vakti gelmişti. derslere yoğunlaştığım için
    sınıf birincisi olabildim fakat arkadaş sayım 10 kişiyi geçemedi.(zaten beşi oda arkadaşlarımdı).

mezun olduktan sonra başvurabileceğim tüm işlere başvurdum ama hiçbiri geri dönüş yapmadı. bu kadar çalışmanın
    sonucunda hiçbir şey elde edememiş olmam, bana bir kez daha hayatın ne kadar acımasız olduğunu hatırlattı.

sizin aksinize benim mutlu olabilmemi şu durumlara bağlıyorum;
    küçükken yaşadığım yerde 4 veya 5 ev vardı. yani çocukluk arkadaşım diyebileceğim kimse yok.
    kimsenin evcil hayvanı da yoktu. sevip oynayabileceğim hiçbir şey yoktu. tek başıma, düşüncelerim ile büyüdüm ben.
    kendi kendimi mutlu edebilme yeteneği geliştirdim desem yeridir . artık her şeye olumlu yönden bakar hale gelmiştim.
    şuan bile benim için olumsuzluk yok. mutsuz değilim.

konuşacak biri olmayınca düşüncelerimi telefona not etmeye başladım. her gün bir şeyler yazacağım düşüncesi ile değil,
    unutmamak istediklerimi yazma düşüncesi ile yazdım. bu sayede bir heves olmaktan çıkıp benim için kalıcı bir eylem oldu.

günlüğüme 30 Temmuz 2013 tarihinde başlamışım. bugüne kadar yazdıklarım 129 sayfa olmuş.
    şimdi açıp en baştan biraz okuduğumda, bazı düşünceler bana ait değilmiş gibi geliyor.
    bunu da geçen süre zarfında kendimin değişmiş olabilme ihtimaline bağlıyorum.

değişmek korkutucu bir durum. farkında olamıyorsun. günlüğümün olmasına rağmen ne yönde değiştiğimi ben bile açıklayamıyorum.

(/teşekkür ederim.) (/"...is çok ama hepsi asgari ücrete kölelik resmen.." bu cümleyi benim söylemiş olduğuma inandım bir an)
    (/benzer düşüncelere sahip insanların olduğuna inanmıyordum. bugüne kadar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fragman.1911 -- 28 Ocak 2015; 22:46:00 >

• Sanırım hayatının bir anlamı yok gibi hissediyorsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.