Şimdi Ara

Hayattan zevk alamiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gün bir digerinin aynisi.Diyeceksiniz hobi edin ilgi alanı bul ama okuldan stajdan dolayı hic vaktim kalmiyor belki de bahane uretiyorumdur ama yok yani ne bir yeteneğim ne de bir ilgi alanim var :/
    Bu durumda olan ya da fikir verecekler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Yas:19 ergen konusu değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim yasım 17 muhasebe stajyeriyim cars-pers-cuma hamallik yapiyorum anliycagin aksamlari spora basladim bir arkadasimla oraya gitmeye calisiyoruz vakit buldukca haftanin 3-4 günü güzel oluyor sende kendine 1 arkadas ayarla spora v.b ye gidin canın sıkılmaz kızlarla aran iyi ise kızlarla takil benim degil aram iyi mesela :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekrarDENEYİNİzz

benim yasım 17 muhasebe stajyeriyim cars-pers-cuma hamallik yapiyorum anliycagin aksamlari spora basladim bir arkadasimla oraya gitmeye calisiyoruz vakit buldukca haftanin 3-4 günü güzel oluyor sende kendine 1 arkadas ayarla spora v.b ye gidin canın sıkılmaz kızlarla aran iyi ise kızlarla takil benim degil aram iyi mesela :D

Aslinda spor olabilir ama okuldan vakit kalmiyor iste :/

• quote:

Orijinalden alıntı: güzelbirhikaye

quote:

benim yasım 17 muhasebe stajyeriyim cars-pers-cuma hamallik yapiyorum anliycagin aksamlari spora basladim bir arkadasimla oraya gitmeye calisiyoruz vakit buldukca haftanin 3-4 günü güzel oluyor sende kendine 1 arkadas ayarla spora v.b ye gidin canın sıkılmaz kızlarla aran iyi ise kızlarla takil benim degil aram iyi mesela :D

okuldan kacta cikiyorsun ?
  • quote:

quote:

quote:

okuldan kacta cikiyorsun ?

Değişiyor sürekli ama eve 7-8 den önce gelmiyorum :/

• güzelbirhikaye G kullanıcısına yanıt
    Hocam ucuzundan bir fotoğraf makinesi al. Şöyle 100-150 liraya okuldan çıkarken, staja giderken, akşam eve giderken fotoğraf çek. Biraz bu konuya yoğunlaşırsan büyük faydası olacaktır. Ama sürekli vaktim yok gibi bahaneler üretirsen daha fazla sıkılacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenal FC

Hocam ucuzundan bir fotoğraf makinesi al. Şöyle 100-150 liraya okuldan çıkarken, staja giderken, akşam eve giderken fotoğraf çek. Biraz bu konuya yoğunlaşırsan büyük faydası olacaktır. Ama sürekli vaktim yok gibi bahaneler üretirsen daha fazla sıkılacaksın.

Yok buna ayriyeten vakit gerekmiyo yapabilirim aslında
    Ama manzara yok İstanbul +trafik +metrobus :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayattan beklentiniz nedir
    3 yıl önce açıldı
    Hayattan zerre keyif almıyorum
    16 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence bi kağıda gün boyunca saatlerle beraber neler yaptigini yaz. Boş yere geçirdiğin zamanlar (internette gezinmek ya da cok uyumak) yerine hobilerinle uğraşırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Danısman Dedektif

Bence bi kağıda gün boyunca saatlerle beraber neler yaptigini yaz. Boş yere geçirdiğin zamanlar (internette gezinmek ya da cok uyumak) yerine hobilerinle uğraşırsın

Asıl sorun bu zaten :'(
    Benim hicbir hobim yok :/
    Bu saatten sonrada yetenek de olmayinca ne yapabilirim bilmiyorum :(

En kötü film veya dizi izle , kitap felan oku. Genel kültür felan da olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arsenal FC

Yok buna ayriyeten vakit gerekmiyo yapabilirim aslında
    Ama manzara yok İstanbul +trafik +metrobus :/

Asıl fotoğraflar trafik metrobüs gibi yerlerde çekilir zaten.

• Zevkten hayat al

Bahane uretiyorsun ve sadece üsengeclıgınden oluyor. İş cıkısı eve gelıp yatmak rahat gelıyor cunku :)
    Spora baslasan bı kere gerısı gelır zaten.

• öncelikle kendimden bahsedeyim;
    1994 mart doğumluyum. üniversite bitince dgs sınavına girdim fakat bir yere yerleşemedim.
    üniversiteye gidip gelince çevrede tanıdık kimse kalmadı tabi. iş bulamadığım için de sabahtan akşama kadar evdeyim.
    haziran ayından beri evdeyim. arkadaşlarımla buluşmak için toplasam 5 kez dışarı çıkmamıştırım.(cuma namazları ve hafta sonları dershane hariç)

'insanlar neden yaşar?' sorusunu kendime çok kez sordum. çok değişik cevaplar aldım kendimden.
    her şey oyunmuş gibi geliyor. sanki tam dalış sistemi yapmışlar, başka bir yerden bu dünyaya bağlanmış gibi hissediyorum.
    ailemdeki insanlar yabancı gibi geliyor. düşündükçe 'ben neden buradayım?','burada ne işim var?' gibi soruların ardı arkası kesilmiyor.

minecraft oynadınız mı bilmiyorum. oyunu bir süre oynadığımda fark ettim ki bir şeyler için uğraşmasanda yaşıyorsun.
    gerçek hayatta da öyle;hiçbirşey için uğraşmasan bile yemek yedikçe yaşıyorsun. gerçekten garip.

zevk almak değilde hayattan iyice bıkmamak için;
    beni olumsuz yönde etkileyen her şeyi günlüğüme yazıyorum. günlüğüme başlayalı 2 yıla yakın oldu.
    ufak tefek şeylerden zevk almaya çalışıyorum. mesela bugün nescafe yaparken dolapta gördüğüm kakaodan bir tatlı kaşığı nescafeye ekledim.
    biraz saçma olduğu için bana komik geldi ve bu beni mutlu etti.

son olarak bu ay düşünüp başladığım bir uygulamam var;
    ***/Mutluluk Çizelgem
    /50puan - Çok mutlu bir aydı
    /25puan - Üzülmediğim bir aydı
    /0puan - Normal bir aydı
    /-25puan - Hayal kırıklığı dolu bir ay oldu
    /-50puan - Allaha şükür bu ayda ölmedim

yaşadığım olaylara göre artı, eksi olarak puan veriyorum. bu ay sonunda hesaplayacağım.
    mesela "-1 puan_piyango" diye bir puanım var. yılbaşı piyangosunda amorti bile çıkmadığı için üzüldüm ve -1 puan verdim.

senin durumuna göre benim durumumun çok daha vahim olduğunu düşünüyorum. ama yinede mutluyum. garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fragman.1911 -- 26 Ocak 2015; 22:25:40 >

• bisiklet ve fotoğraf makinesi al, güzel hobidir ikisi de
    Kardeşim ilk önce bir derdimiz olmalı. Derman arardım derdime, derdim bana derman imiş Niyazi-i Mısri. Mutsuz olduğumuz zaman da hep bizden daha kötü durumda olanları düşünmeliyiz. İnan bizden daha kötü insanlar durumda olan insanlar var. İnterneti azalt, kitap oku. İnançlı biriysen aşağıda 5 10 dklık bir video var, Her üzgün olduğun an onu izle ve kullardan bir şey isteme, her sıkıntında al abdestini, kıl namazını ve aç ellerini Rabbine ağlayarak iste samimi bir şekilde mümkünse bunu herkesin uyuduğu bir anda yap. Aynı sıkıntılar hepimizde oluyor ama bu sıkıntıların hepsi Rabbimizin istediği doğrultuda yaşamadığımız için oluyor. O bize bir kullanma kılavuzu(Kuran) göndermiş ve öyle yaşamamız gerektiğini söylüyor ama biz ona muhalif işler yapıyoruz sonra da böyle sıkıntılara düşüyüroz.

Edit: videoyu unutmuşum

http://youtu.be/gLDxdhywu2c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi md3likan -- 27 Ocak 2015; 0:08:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kitap

• Dil öyren,balık tut,boks yap,bayanlardan hayalarına tekme atmalarını rica et belki acı çekince kendine gelirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir bayanım ve kullandığınız üslubu hic doğru bulmadım,forumda sürekli acilan kız konularıyla kızları çok yanlis algiliyorsunuz bence zaten acanlarin çoğu da ergen ..

• quote:

Orijinalden alıntı: md3likan

Kardeşim ilk önce bir derdimiz olmalı. Derman arardım derdime, derdim bana derman imiş Niyazi-i Mısri. Mutsuz olduğumuz zaman da hep bizden daha kötü durumda olanları düşünmeliyiz. İnan bizden daha kötü insanlar durumda olan insanlar var. İnterneti azalt, kitap oku. İnançlı biriysen aşağıda 5 10 dklık bir video var, Her üzgün olduğun an onu izle ve kullardan bir şey isteme, her sıkıntında al abdestini, kıl namazını ve aç ellerini Rabbine ağlayarak iste samimi bir şekilde mümkünse bunu herkesin uyuduğu bir anda yap. Aynı sıkıntılar hepimizde oluyor ama bu sıkıntıların hepsi Rabbimizin istediği doğrultuda yaşamadığımız için oluyor. O bize bir kullanma kılavuzu(Kuran) göndermiş ve öyle yaşamamız gerektiğini söylüyor ama biz ona muhalif işler yapıyoruz sonra da böyle sıkıntılara düşüyüroz.

Edit: videoyu unutmuşum

http://youtu.be/gLDxdhywu2c

İnancım var evet ama oruç tutmak dişinda çok da ibadet yaptigim söylenemez ama bende bu durumumun manevi boşluktan olduğunu düşünmeye başladım o yüzden biraz daha dinime yönelmem gerektiğinin farkindayim sizinde yazdiklarinizla bunun iyice farkına vardim.
    Birde kuldan bir şey isteme demissiniz ya çok doğru bunu yaşayarak anladim gerçekten .
    Tesekkur ederim cevabiniz ve video için :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.