Şimdi Ara

Haydi Bakalım Hediye Tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni yıla girerken ne alınabilir sewgiliye...sizi şaşırtan sürprizler oldu mu hiç,ya da siz yaptınız mı?

kafalar çalışsın,postlar atılsın bakalım...

• yeni yıla girerken yeni bir hediye almak lazım tabii.fareler bile o malum gece peynir aramak dışında yapılan herseyin sacma olduğunun farkında...bu malumatlar eşliğinde bir öpücük yeter de artar bile...
  • sen o ol, o da sen olsun
    iki, gece yarısı bir olsun
    birbirinize hediyeniz bu olsun
  • lafa bak bea eridim
  • kendi ağırlığın kadar kendi boyun kadar büyük ve bol tüylü bir goril al... atsa atamaz satsa satamaz... ömür boyu o kıllı gorile bakınca seni hatırlar... :)
  • BAna enson dan bi önceki Sevgilim Çöp tenekesi almıştı neden diye sorduğumda hoşuna gitmiş üzerindeki karikatürler Karikatür bizim Kötü kedi şerafettin deli oldum [bgdnc2]
  • alınabilecek pek çok güzel şey var bu biraz da senin ayırdığın bütçeye bağlı...tüyapta 31 Aralık'a kadar devam edecek olan bir hediye fuarı var ziyaret etmeni tavsiye ederim...çok güzel ve şık hediyeler var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yakın Arkadaşa Hediye Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence hiç anlam veremeyeceği ilginç bişi al. ama onu öyle bir verki ondan anlam çıkartmak için uğraşsın dursun. sana sorduğunda da o bende saklı diye geçiştir.

ben kız arkadaşıma tahtadan oyma bir kilit almıştım. anlamını sordu bana kalsın diye geçiştirdim ve o sürekli güzel anlamlar çıkarıp bana bunu mu demek istedin diye sordu. bence çok cool'du. sanırım aynı şeyi birdaha yapacağım[evlol]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.