Şimdi Ara

haydi bismillah yeni patchde duplar gidio..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • off duplar gidiomuş inş benimkiler dup deildir shell almıştım yeni inş dup filan deildir yoksa.... gider tüm emeklerim...

sizin warmı öyle dup oldugunu düşündügünüz itemleriniz?

• ya bende +7 mirageler almıştım silinirse biterim..
  • patch geleceğini sanmıyorum...
  • +7 Glave , Warrior chitin +7 , glave giderse oyunu bırakırım....
  • benim bide shell yaa off off giderse deliririm walla çok kötü olur ya... bütün emeklerim uçar...
  • ben paper mage im üstümde +7/12mp bonus bide +8 wood staff var. mp bonus +5 +6 takılar takıyorum gidecek itemim yok çok rahatım herşey medium class bende :)
  • walla en çok istediim şeyleri kendi ellerimle yaptım.. elixir staff ile ( gerçi arkadaşlım upg. etti ) thorn spell.. dierleri de şu ana kdr silinmedi.. 2 patch atlattı..ztn dupe olduklarını da sanmıorum..ama tabikide herzmn mağdurlar oluo..ne kdr doğru bilmesek te adamlar dupe olmayan eşyalarım gitti fln diolar..hadi hayırlısı.. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvrenough -- 18 Ocak 2006 11:59:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Libercorpus

ben paper mage im üstümde +7/12mp bonus bide +8 wood staff var. mp bonus +5 +6 takılar takıyorum gidecek itemim yok çok rahatım herşey medium class bende :)

ohh walla işin iş ben ne yapcaksam....
  • inşallah aldığımız eşyalardan biri dup deildir dusa ayvayı yedik valla
  • numand kardesim ne alakası war gelmiyecekmiş herzamanki gibi yeni patch gelio işte allaalla
  • eğer miragelarım silinirse...

bırakmaktan başka çare kalmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:!!BladE!!:.

numand kardesim ne alakası war gelmiyecekmiş herzamanki gibi yeni patch gelio işte allaalla

o zamanda gelsin bir an önce ama sitede bakım yazıyodu....

• +7 mirage sword um var bi tane silinirse yakarım bu server ı YAKARIM
  • +8/80 raptor almıştım. Kullanabilmek için de charı 63 e kasmıştım. Daha dün takabildim ilk defa. Eğer silinirse çok üzülürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 18 Ocak 2006 12:34:38 >
  • beyler ben size soliim haftalık bakım falan hikaye bakarsanız o yazı hep duruyo sitede eger haftalık bakım olsaydı her hafta olurdu buyuk ıhtımalle yeni patch gelicek bu patchle dupeler silinir sanırım bence oyun 4-5 gıbı acılır
  • Bende yoq silincek bişe ama belli olmaz
  • ben ib almıştım bide shard silinmez inşlalh ib yi ark satacaktım bari hemen satıyım silinmeden ne olour ne olamz
  • off dupe wipe'de istersen yerden al kendin bas gene siliyolar daha yeni +7dual shard almıstım ki amulet of dex belt of dex +2 vs bunları alcam diye o kadar yırtındım kekuri +1'ler mirage +7 vardı 3tane offffffffffffffffffffffff
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyBeR_aY

+7 Glave , Warrior chitin +7 , glave giderse oyunu bırakırım....

onlar ndirki ben sana aynılarından veririm cyperdeysen yeterki benim shellerim + miragelerim gitmesin
  • vallaha bendekı hersey yılbasında kutudan cıktı mırage cıtınlerım 1 tane shelım neyse bu sorun ne zmn kalkar ortadan kac saata hallalur yanı bıde benım arkadasım kutudan 15 tane chıtın yaptı onları gm suphelenıp almasın bız soyuldu dıoz ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.