Şimdi Ara

HAYDİ GERÇEK BJK TARAFTARI HAFTAYA GÖREV BAŞINA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili beşiktaş taraftarı haftaya inönüdeki maçta nacizane bir tavsiyem var. koray ve nobre dışında bu ruhsuz futbolcu ve yönetim ve tiganaya tepkimizi ortaya koyalım.belki yüzleri kızarırda istifa ederler.beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değil bunu bilsin ve anlasınlar.En zor günlerde yanlarında olduk sabır dedik belki düzelir dedik. Ama olmadı 3 yıldır aynı rezilllik ,haftaya inönüdeki maç başlar başlamaz ıslık ve protestolarda bulunalım maça gelecek taraftarlardan bunu rica ediyorum...

• ben varım destekse en kralını verdik karşılığını alamadık hiçbir zaman..Destek verdikçe takıma daha kötülük yapıyoruz.Protestoyu adam akıllı ve seviyeli bir şekilde uyarı amaçlı yapmaya bende varım
  • bırak allah askına boyle yapınca ne işe yarıycak ne biçim beşiktaşlısınz siz? sonuna kadar destek !!!
  • BAZI BAZI YARALANDIK
    STADLARDA TARTAKLANDIK
    HER CEFAYI ÇEKTİK AMA
    SENİ YANLIZ BIRAKMADIK
    BIRAKMAYACAĞIZ DA

KARTAL ULANNNNN!!!!!1
  • kapalının ortasındaki kurulu saat olduğu sürece birşey yapamazsınız
    takım kötü bile olsa runjeyi alkışlıyorlar kimin adamları oldukları belli değil
  • hadi lan ordan ıslık , protestoymuş,Kapalı izin verirmi sanıyorsun öyle bir rezilliğe.

demirören bidaha seçilirse 3 sene ıslıklayacakmısın yani,(çözüm öyle olmaz)

tek çözüm tigananın şutlanması.

sevinmek için sevmedik ulan.
  • k*çınızdan element uydurmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bizim dediğimizde o TİGANA yönetim ve bir kaç ruhsuz futbolcu!! Sonuna kadar destek her zaman bu bizim ilkemiz ama uyarıda bir yerden sonra şart!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibidi_romeo -- 5 Kasım 2006; 22:36:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

kapalının ortasındaki kurulu saat olduğu sürece birşey yapamazsınız

AĞIR KONUŞUCAM ŞİMDİ BU SAATTEN SONRA RUNJE Yİ TİGANAYI DESTEKLEYENLER SATILMIŞ TARAFTARDIR. BUNU ÇARŞI YAPACAĞINA İNANMIYORUM YAPACAKSA BİLE ONLARADA YAZIKLAR OLSUN
  • yahu tamam runje cok kotu kaleci ama tigana ile devam etmemiz bizim için en iyisi bundan önceki sezonlarda sürekli teknik direktor postalamadık mı biz? ne işe yaradı şampiyon mu olduk? sezon ortasında teknik direktor degisikliği yapmak en büyük zararı getirir.Mantıklı olun biraz bilmeden konusmayın allah askına...
  • quote:

sahada oynayan runjeyse maçtan önce ona moral vermek anormal birşey mi..iyice saçmaladınız artık..

quote:

AĞIR KONUŞUCAM ŞİMDİ BU SAATTEN SONRA RUNJE Yİ TİGANAYI DESTEKLEYENLER SATILMIŞ TARAFTARDIR. BUNU ÇARŞI YAPACAĞINA İNANMIYORUM YAPACAKSA BİLE ONLARADA YAZIKLAR OLSUN

ya şu yazdığını oku..beğeniyosan dursun ama burada beşiktaş taraftarı şöyle iyidir böyle iyidir diye üstlerinden geçinme beğenmiyosan da düzenle de hatandan dön
  • beyler çarşı iyidir , dünyanın en ateşli taraftar grubudur.ancak bilet ticareti yaptığı bu yüzden de yöentimin aleyhine bağırmadığı da gerçektir yönetim yolunu bulmuş önce çarşıyı bağla istersen takımı küme düşür nasıl olsa taraftar tepki vermiyor.
  • ben yönetimde bir suç bulamıyorum valla tek sorun tigana da
    ayrıca biz bu takımı SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxel54

ben yönetimde bir suç bulamıyorum valla tek sorun tigana da
    ayrıca biz bu takımı SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK.

Bizi kurtarsa kurtarsa HÜSNÜ GÜRELİ-LUCESCU kurtarır. lucescununda geleceğini sanmıyorum. ben sinan enginin mutlaka takımın başında olması taraftarıyım. teknik direktör olmasa bile mustafa denizli nin yanında manajer olarak görev yapmalı. yaw bu tigana bi acayip adam ibrahim akını sağda oynatıyo fahriyi solda serdarı sağ kanat yerine göbekte korayı göbek yerine sağ kanatta böyle bişey olamazya hala çıkıp ben bugün ben istifa etmiyecem ben sihirbaz değilim diyo. ulen 1 yıldır takımın başındasın hala kimin nerde oynayacağı belli değil takımı yapboza çevirdin . 16 maçtır adam gibi bir maçın yok her maçta fear factorı izler gibi hop oturup hop kalkıyoruz en iyi maç olarak çarşamba bükreşe karşı 2-1 yenildiğimiz maçtada sistem tekli forvet kalabalık orta saha ama sen bi sonraki maçta yine çift forvete dönüyorsun. delgado sakatsa koysana yerine ibrahim akını yine tek forvet boboyu oynatsana. yok abi ben umudu tam kestim bu yılda gitti...

• quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

beyler çarşı iyidir , dünyanın en ateşli taraftar grubudur.ancak bilet ticareti yaptığı bu yüzden de yöentimin aleyhine bağırmadığı da gerçektir yönetim yolunu bulmuş önce çarşıyı bağla istersen takımı küme düşür nasıl olsa taraftar tepki vermiyor.

Sonunda gerçeği görebilen ve kabullenebilen bir bjk taraftarı tebrik ediyorum.
    Bu sadece bjk için değil yanlış anlaşılmasın bütün büyük klüpler için maalesef durum bu şekilde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

sahada oynayan runjeyse maçtan önce ona moral vermek anormal birşey mi..iyice saçmaladınız artık..

dikkat et!!! ben o maçtan bahsetmiyorum, Totenham maçından sonra (ben de oradaydım) tüm tribünler runje'yi ıslıklarken,
    kapalı alkışlamaya çalıştı da diğer tribünlerden ıslık yedi,
    tüm tribünler Totenham'ı alkışlarken yine aynı kapalı **** you totenham diye bağırdı,
    attıkları bir su şişesi de gözümden kaçmadı

son günlerde marjinal olacağım diye kendini paraladın ama bu sefer baltayı taşa vurdun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 5 Kasım 2006; 23:45:33 >

• Turk ligini ii taniyan hoca getirilirse sorun olcagini sanmiyorum.Tigana gitmeli olursa Luce gelmeli
    Luce de turk ligini taniyor o yuzden.Yoksa oynattigi futbol benim sevdigim futbolla ozdeşleşmiyor
  • Beşiktaş buca maçında sahadayım runjeden tabykide nefret ediyorum, bir avuç Beşiktaşlı sebebini bilmediğim bir biçimde Runjeyi çağırıyo, bende tepkimi gösterdim..Yediği goller için tebrikmi edeceksiniz dedim.. Neyse runjede eliyle hadi oradan der gibi bir işaret yaptı gelmedi tribünlere diğer arkadaşlarının tersine..Beni şaşırtmadı herzaman ona güvenenleri şaşırttığının tam tersine...Runje nedir yaaaaa moralmiş ne anlar o moralden...ona verilen moral bana verilse Başbakan olurdum..

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 6 Kasım 2006; 0:08:58 >
  • aynen katıluyorum sana adama bugunki maçta bak suratına oynama hevesi yok maç bitsede gitsek havası vardı.Zoraki toplara çıkıyordu ahh ahhh yeter artkkk!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Beşiktaş buca maçında sahadayım runjeden tabykide nefret ediyorum, bir avuç Beşiktaşlı sebebini bilmediğim bir biçimde Runjeyi çağırıyo, bende tepkimi gösterdim..Yediği goller için tebrikmi edeceksiniz dedim.. Neyse runjede eliyle hadi oradan der gibi bir işaret yaptı gelmedi tribünlere diğer arkadaşlarının tersine..Beni şaşırtmadı herzaman ona güvenenleri şaşırttığının tam tersine...Runje nedir yaaaaa moralmiş ne anlar o moralden...ona verilen moral bana verilse Başbakan olurdum..

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Beşiktaş buca maçında sahadayım runjeden tabykide nefret ediyorum, bir avuç Beşiktaşlı sebebini bilmediğim bir biçimde Runjeyi çağırıyo, bende tepkimi gösterdim..Yediği goller için tebrikmi edeceksiniz dedim.. Neyse runjede eliyle hadi oradan der gibi bir işaret yaptı gelmedi tribünlere diğer arkadaşlarının tersine..Beni şaşırtmadı herzaman ona güvenenleri şaşırttığının tam tersine...Runje nedir yaaaaa moralmiş ne anlar o moralden...ona verilen moral bana verilse Başbakan olurdum..

quote:

aşkımız renklere sizlere değil geyiği var ya oradan geliyor runjenin desteklenmesi.adamı bir önceki maç yuhalayanlar madem adam sahada moral verelim dediler yanlış mı bu..adam tribüne gitmediyse de bi daha çağrılmaz olur biter şurada oynayacağı kaç maç kaldı sanki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.