Şimdi Ara

haydi mert buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hady gel arkadasim eski gunlerimize donelim heryerde teror estirelim tum milletin taslarini parasini toplayalim ishal & circir warmisin?? sadece korelilere inat
    kanka warmisin

• tamam kardeşim netim geliyo zaten yarın bilion ilk iş l2 ye başlıcam ama bu sefer adam gibi oynayalım biliyosn yazın doru düzgün para kasmadık bile :D
  • tmm kardesim istediin para olsn acariz charlarimizi ortaliin .....
    yani biliosun bn kırık bi kisilie sahibim hic farketmes haram parayida yerim biliosun zmaninda korelilerden cok yedim alisigim
  • yine o günler aklıma geldi o salak korelilerin az mı parasını aldık yerler full rune 2 tane overlordla dalıyoduk paralara onlar bize vuruo biz topluoz hiç muhattap bile olmuyoduk. Anti Koreci hareketin önderleriyiz biz

• iste mert sni bu yusden sefiorum
    hp mi azaldi potion a bas mobdan can cek kendine cp bas moblar sana dalmas cunku yaninda bi salak war moblari kesen direk ona gdio bizde rahat rahat toplardik
    biz cokmu serrefsiziz

• quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

iste mert sni bu yusden sefiorum
    hp mi azaldi potion a bas mobdan can cek kendine cp bas moblar sana dalmas cunku yaninda bi salak war moblari kesen direk ona gdio bizde rahat rahat toplardik
    biz cokmu serrefsiziz

şerefsiz değil de kötüyüz diyelim

ama o .... ların yaptıkları aklıma gelince az bile yaptık diyorum
    zaten bi onlarınkini topluoduk başkalarına elleşmiyoduk

• iste o annlardan bi kac foto ama hepsini cekemezdim o sira yerdekileri toplamakla mesguldum biliosun topla topla bitmio
     haydi mert buraya

haydi mert buraya

haydi mert buraya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler msn kulanin sizde kurtulun bizde kurtulalım
  • o kdar heycanlandmki tutamadm kndimi herkezden ozur diliorum cewreye werdiimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileris
    ama cok heyecanliydi o gunler bilsen bole demesdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdkarakan

Beyler msn kulanin sizde kurtulun bizde kurtulalım

kibarca söylediğin için teşekkürler
  • La msn den konusana voLkan ne adamsın ya
  • ya dur ya surada bi fantezi yapioduk bee
  • Pfs. 2niz ne güzel arksiniz bnm ark yok
  • arkadaslar msn chat veyaut baska sey kulanin dha hizli iletisime gecmek icin.
  • Çaktırma
  • sizinde bole anilariniz warsa gln paylasalm
  • C4 Server bulsam bi tane hosuma giden şerefsizim nam salcam ama adam gibi server yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.