hady gel arkadasim eski gunlerimize donelim heryerde teror estirelim tum milletin taslarini parasini toplayalim ishal & circir warmisin?? sadece korelilere inat kanka warmisin
tamam kardeşim netim geliyo zaten yarın bilion ilk iş l2 ye başlıcam ama bu sefer adam gibi oynayalım biliyosn yazın doru düzgün para kasmadık bile :D
tmm kardesim istediin para olsn acariz charlarimizi ortaliin ..... yani biliosun bn kırık bi kisilie sahibim hic farketmes haram parayida yerim biliosun zmaninda korelilerden cok yedim alisigim
yine o günler aklıma geldi o salak korelilerin az mı parasını aldık yerler full rune 2 tane overlordla dalıyoduk paralara onlar bize vuruo biz topluoz hiç muhattap bile olmuyoduk. Anti Koreci hareketin önderleriyiz biz
iste mert sni bu yusden sefiorum hp mi azaldi potion a bas mobdan can cek kendine cp bas moblar sana dalmas cunku yaninda bi salak war moblari kesen direk ona gdio bizde rahat rahat toplardik biz cokmu serrefsiziz
quote:
Orjinalden alıntı: volkanakar
iste mert sni bu yusden sefiorum hp mi azaldi potion a bas mobdan can cek kendine cp bas moblar sana dalmas cunku yaninda bi salak war moblari kesen direk ona gdio bizde rahat rahat toplardik biz cokmu serrefsiziz
şerefsiz değil de kötüyüz diyelim
ama o .... ların yaptıkları aklıma gelince az bile yaptık diyorum zaten bi onlarınkini topluoduk başkalarına elleşmiyoduk
iste o annlardan bi kac foto ama hepsini cekemezdim o sira yerdekileri toplamakla mesguldum biliosun topla topla bitmio