Şimdi Ara

Haydi vatana..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @KURSAD. arkadaşın düzeltmesi üzerine yanlıştan dödüm :)Başlığımıda haydi vatana şeklinde değiştirdikten sonra kendimi cezalandırmaya gidiyorum .

Orinal mesaj:

Arkadaşlar vatandan hdd almayı düşünüyordum. Şöyle indiriyoruz şeklindeki kampanyaları nedeniyle biraz takip ediyim dedim. Kampanya yapıyoruz diye bizi kandırdıklarını biliyor olsamda birer gün arayla da yapılmaz.
    05.12.2010 ve 06.12.2010 kdv yi düşürmeden önce birazcık zamlandıralım :)

Haydi vatana..

Haydi vatana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnss -- 6 Aralık 2010; 18:37:58 >

• Ne dediğini anlamadım.Açıklar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Ne dediğini anlamadım.Açıklar mısın?
    REsmleri yüklerken sorun yaşadım o yüzden anlatamadım kendimi :) Çok hızlısın bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnss -- 6 Aralık 2010; 18:13:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Ne dediğini anlamadım.Açıklar mısın?
    kdv indirimlerine gerçekten güvenilmez de geçen ki %25 indirim iyiydi.
  • Hocam sesli harfleri kullanma konusunda biraz daha istikrar saglayip mesaji tekrar yazabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @İsimsiz Kahraman

kdv indirimlerine gerçekten güvenilmez de geçen ki %25 indirim iyiydi.

Alıntıları Göster
    o zamanda şuan ki fiyat üzerinden 10 tl civarında daha ucuzdu. Caps alamadım ama öyle %25 değildi gene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnss

REsmleri yüklerken sorun yaşadım o yüzden anlatamadım kendimi :) Çok hızlısın bu arada.

Erkeğin yavaşı olmaz zaten .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Afiyet olsun hamza
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o zamanda şuan ki fiyat üzerinden 10 tl civarında daha ucuzdu. Caps alamadım ama öyle %25 değildi gene.

Alıntıları Göster
    Dolar çıkıyor iniyor neden bu kadar dert ettiniz.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Vurun Reyize.

Haydi vatana..

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

Hocam sesli harfleri kullanma konusunda biraz daha istikrar saglayip mesaji tekrar yazabilirmisin?

Yazarken klavyeden kafayı kaldırabilsem çok daha güzel yazabilecem ama alışmak gerekiyor. İlk düzenlemeden sonra yeterince anlaşılır olduğunu sanıyordum. Var gene bir kaç harf eksikliği falan ama idare ediverin o kadarda :)
  • quote:

Arkadaşlar vatandan hdd almayı düşünüyordum. Şöyle indiriyoruz şeklindeki kampanyaları nedeniyle biraz takip ediyim dedim. Kampanya yapıyoruz diye bizi kandırdıklarını biliyor olsamda birer gün arayla da yapılmaz.
    05.12.2010 ve 06.12.2010 kdv yi düşürmeden önce birazcık zamlandıralım :)

Haydi vatana..

Haydi vatana..

Arkadasım zaten hali hazırda olan indirimin üstünden bi indirim olmaz indirimsiz fiyatın üstünden indirim olur.
    Şuana kadar Vatanın herhangi bir şekilde kandırmacasını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 6 Aralık 2010; 18:35:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKhAn o7

quote:

Haklısın. Bizde hızlı olalım derken elimize yüzümüze bulaştırıyoruz :)

Dolar kuru olayına gelince ürünü dolar üzerinden alıyorlar. Bundan dolayı doların fiyatı değişince dolar fiyatı üzerinde oynama yapılmaz ki. Bunun savunması olucağını zannetmiyorum. Sadece indirim var haydi alalım şeklinde benim gibi kendinizi kaybetmeyin diye paylaşmak istedim.

• quote:

quote:

quote:

Dolar kuru olayına gelince ürünü dolar üzerinden alıyorlar. Bundan dolayı doların fiyatı değişince dolar fiyatı üzerinde oynama yapılmaz ki. Bunun savunması olucağını zannetmiyorum. Sadece indirim var haydi alalım şeklinde benim gibi kendinizi kaybetmeyin diye paylaşmak istedim.

Ben hala bir yanlışlık göremiyorum .. Hali hazırda olan indirim yerine %18 lik indirimi koymuşlar fark.
    Dha iyi anlaman açısından %10'u%18'e çıkarmışlar aradaki fark %8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 6 Aralık 2010; 18:32:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

quote:

quote:

Ben hala bir yanlışlık göremiyorum .. Hali hazırda olan indirim yerine %18 lik indirimi koymuşlar fark.

Alıntıları Göster
    Haklısın indirimli fiyat üzerinden indirim yapılmaz derken ne demek istediğini şimdi anladım.

• quote:

Haklısın indirimli fiyat üzerinden indirim yapılmaz derken ne demek istediğini şimdi anladım.

Alıntıları Göster
    bu vatan'da neyapsa yaranamıyor sizlere ben aldım %25 kampanyasında 3tb hdd gayette iyiydi fiyatı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 6 Aralık 2010; 18:36:46 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bende yazımı düzelttim yine Antivatancılar geldi sandım bu %25 lik indirimde bol keseden sallayanlar olmuştu hepsinin cevabı verildi :==)))
  • quote:

Bende yazımı düzelttim yine Antivatancılar geldi sandım bu %25 lik indirimde bol keseden sallayanlar olmuştu hepsinin cevabı verildi :==)))

Alıntıları Göster

üstüne tanımam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19G05S -- 6 Aralık 2010; 18:38:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: süpergtacı

/>

üstüne tanımam
    buranın satış sonrası ilgisi nasıl? ürün bozuk çıkarsa değiştiriyorlarmı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Yanlış anlamışsın sen durumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

quote:

Orijinalden alıntı: süpergtacı

/>

üstüne tanımam
    buranın satış sonrası ilgisi nasıl? ürün bozuk çıkarsa değiştiriyorlarmı?

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=sanalmarketim%2Ecom

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.