Şimdi Ara

HAYES MODEM TANITABİLME PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim Hayes V92 external RS232 modemim bulunmakta. Boardım Asus P4C800 ve bir miktar OC ettim. Problemimi şu ki daha önce hiç başıma gelmemişti. Modem driver'larını modemimi aktif hale getirmeden önce yüklüyorum. Modeme power'e veriyorum. Modem algılanıyor ve driverları tanıtmaya başlıyorum. Ortasında kesliyor ve mavi ekranda IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası ile karşılaşıyorum. Makinamda çakışma kesinlikle yok. Mevcut com portu dışındaki diğer portları iptal ediyorum. Son driverı kullanıyorum. Adres ve IRQ'ları değiştiriyorum, BIOS'ta herşeyi deniyorum, com portlarını silip yeniden başka adreslerde tanıtıyorum gene olmuyor. Bununla beraber makinamda ses kartı ve Rodeon 9000proII bulunmakta. Ancak herhangi bir conflict yok. Midi portunuda kapattım. Zaten problem bana başka birşey gibi geliyor. Modem laptop'umda W2000 ile çalışmakta. Zaten eski boardım olan P4G8X ilede gayet mutlu çalışıyordum. XP SP1 kullanıyorum. Bununla beraber Hayes sürücüsü MS tarafından imzalı değil ancak dediğim gibi daha önceden problemim yoktu.
    Şimdiden teşekkkürler
    Emre

• Selamlar,

Aslında bu bir XP problemi. Bu problemin OC'den kaynaklandığını söyleyenler var. Ancak OC'sizde çalışmıyor. Bu konu tartışılmış sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.