|
Hayır, Intel batmıyor: Gelecek Intel için güçlü görünüyor ve 18A süreci ilerliyor
-
-
Bu pompalama haberlere kendinizi kandırıp borsada intele yüklenmenizi tavsiye etmem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Batıp batmayacağı bu sonbaharda belli olacak. Bu ay getirecekleri güncelleme sorunu çözmezse çok büyük toplu davalarla uğraşacaklar. Güven kaybı da cabası. Hiçbir zaman eski satış oranlarına ulaşamazlar.
-
Yeni ceo'ları yapılması gereken önlemleri çok daha önceden aldı, fakat şu an şafağa çıkmadan önceki, gecenin en derin karanlığını yaşıyorlar. Bu sene tüm serilerde ppw modern seviyelere gelecek, gerisi piyasadaki 3 tasarımcı firmanın çekişmesi olacaktır ( biri yüzde 3 geçti, 5 geçti cinsinden)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 7 Ağustos 2024; 15:21:1 >
-
Intel, dünyanın pek çok yerinde onlarca fabrikası olan bir dev,modern node üretim kabiliyetine sahip 3 büyük firmadan biridir. ABD'nin yeni devlet stratejisini arkasına almış, on milyarlarca dolar teşvik sağlanan bir şirket hakkında burada telefonun ucuyla ne yazdığını bilmeyen birilerinin yorumunu okumak acı verici olabiliyor bazen. Günümüzde köylü emmi bile söz sahibi olabiliyor, bu o kadar da iyi bir şey değilmiş bu hepimize yansıyor, gerek süzülmemiş, olgunluğa ulaşmamış fikir ve akımlar bayağılıyla ortada dolaşabiliyor.
-
kimse intel batıyo demediki başlığa bak :S yani koskoca bir firma bir işlemci vakasından batmasını belirtmek bile komik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 7 Ağustos 2024; 15:31:47 >
-
intel vaatlerini yerine getiremesse zor duruma dusebilir.Rakipleri aldi basini gidiyor.
-
Editör @Metin Yasir Akpınar Koyu bir İntel fanatiği galiba yada yüklü miktarda İntel hissesi var. Başlığı görünce ne oluyor dedim haberi okudum alakası yok.
-
Henüz Intel kullanmak nasip olmadı. Gerçi hisse de yok. Başlık ise özellikle son finansal rapor sonrası dillendirilenlere ithafen bu şekilde tercih edildi.
-
Kısacası fanboy um diyorsun yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemci vakasıyla durumun alakası yok zaten. Bunlar olabilecek şeyler. Sorun Intel'in performansı. Son 20 belkide 40 yılın en sert düşüşünü yaşıyor. Muhtemelen şirket tarihinin en kötü döneminden geçiliyor. Sorun burada:“This is the most substantial restructuring of Intel since the memory microprocessor transition four decades ago”
-
Bu hatanın çeyreğini amd yapsa 50 kere batırırdın gibi duruyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
13-14.Nesil intelleri 4 seneye çıkardılar garantilerini yalnız iyi güzelde sürekli çöken işlemcilerle millet ne kadar idare edicek ?
-
Burda yazanlar işin ciddiyetinin farkında değiller. 2 yıldır satılan tüm işlemcilerdeki geri dönüşümsüz bir hatadan bahsediyoruz. Açılacak davalarla 2 yıllık cirosunu kaybetme riskiyle karşı karşıya intel. Böyle bir senaryoya batma değil de ne denir bilmiyorum.
Metin hocam kaynaklarınızı okudum. Hiçbir yerinde İntel 18A adlandırmalı sürecinin 1.8 nm üretim prosesine denk geldiğine dair açıklama bulamadım. İntel 18A=1.8 nm kanısı yanlış bir şey. İntel bilerek öyle isim veriyor ki insanlar rakam ile aynı üretim süreci sansın diye. Rakam ve harf oyunu yapılıyor. İntel 18A 1.8 nm değildir. İntel 14A 1.4 nm değildir. İntel 3 prosesi 3 nm değildir. Tüketicinin algıları ile oynama var.
İntel 7 = 10 nm
İntel 4 = 7 nm
İntel 3 = 5+ nm
İntel 20A = 3 nm
İntel 18A = 3+ nm
Uzun süredir nanometre isimlendirmesinin pek bir karşılığı yok zaten Intel'de son kalanlardandı o da uydu bu trende.
Millete hatalı üretim işlemcileri kitleyip değişim dahi yapmayan şirket bu Intel.. Batmaz tabii ??
-
Tsmc'nin açıkladığı nm'ler gerçekmi ki? Çipin üretim süreci kimin umurunda. Kullanıcı fiyat performansa bakar. Zamanında Amd 1.8 ghz ile çalışan işlemcilerini 3 ghz diye etiketleyip satıyordu.
Valla ben şahsen 15. Nesil sıfır bir PC peşindeydim ama şu arızalanan işlemcilerden sonra gözüm AMD ye kaydı ki yıllardır Intel kullanırdım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Intel, dünyanın pek çok yerinde onlarca fabrikası olan bir dev,modern node üretim kabiliyetine sahip 3 büyük firmadan biridir. ABD'nin yeni devlet stratejisini arkasına almış, on milyarlarca dolar teşvik sağlanan bir şirket hakkında burada telefonun ucuyla ne yazdığını bilmeyen birilerinin yorumunu okumak acı verici olabiliyor bazen. Günümüzde köylü emmi bile söz sahibi olabiliyor, bu o kadar da iyi bir şey değilmiş bu hepimize yansıyor, gerek süzülmemiş, olgunluğa ulaşmamış fikir ve akımlar bayağılıyla ortada dolaşabiliyor. |
Bu hatanın çeyreğini amd yapsa 50 kere batırırdın gibi duruyor.
|
kimse intel batıyo demediki başlığa bak :S yani koskoca bir firma bir işlemci vakasından batmasını belirtmek bile komik
|
Bu pompalama haberlere kendinizi kandırıp borsada intele yüklenmenizi tavsiye etmem.
|
Metin hocam kaynaklarınızı okudum. Hiçbir yerinde İntel 18A adlandırmalı sürecinin 1.8 nm üretim prosesine denk geldiğine dair açıklama bulamadım. İntel 18A=1.8 nm kanısı yanlış bir şey. İntel bilerek öyle isim veriyor ki insanlar rakam ile aynı üretim süreci sansın diye. Rakam ve harf oyunu yapılıyor. İntel 18A 1.8 nm değildir. İntel 14A 1.4 nm değildir. İntel 3 prosesi 3 nm değildir. Tüketicinin algıları ile oynama var.
İntel 7 = 10 nm İntel 4 = 7 nm İntel 3 = 5+ nm İntel 20A = 3 nm İntel 18A = 3+ nm |
Benzer içerikler
- mobil imza nasıl alınır
- amazon drive
- reklam engelleyiciler youtube"un hizmet şartları"nı ihlal ediyor
- tiktok hesap silme
- instagram takipçi hilesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X