Şimdi Ara

hayırlısı...6715 geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hp hw 6515 için araştırma yapıyodum kaç zamandır, bu çıktı karşıma..wi-fi eklenmiş olması (eğer yalan haber deilse tabi) çok güzel olmuş.fiyatta uçurum olmaz umarım..

• Merhaba,

Bu haberin linkini vermen mumkun mu?

HP.com da bakindim goremedim

Diger yandan 6515 te wi-fi olmadigi kesin di mi?

Wireless yaziyor Wi-Fi yazmiyor ne anlama geldigini anlamadim, ADSL wireless modemim ile 6515 ten nete baglanabilir miyim, baglanamiyorsam wireless ne anlama geliyor, sadece GPRS mi acaba?

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkutabi -- 23 Eylül 2005, 0:26:35 >
  • Kendim sordum kendim cevaplayayim,

Bugun 6515 aldim, bu urun piyasaya yeni girdigi icin 6715 uzun sure girmezmis, tabi uzun sure dedigim herhalde yaklasik 3 aydir

6515 kullanicilarina wi-fi destegi icin ek bi kart gerekiyormus, simdilik bu kart ile ilgili site buldum onu gonderiyorum, satin alabilecegim siteyi bulunca onu da gonderecegim

Erkut

http://www.spectec.com.tw/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkutabi -- 23 Eylül 2005, 17:02:39 >
  • MErhabalar,

Bende uzun suredır bir palm almak ıstıyorum yalnız pıyasa o kadar hareketlıkı bır turlu karar veremıyorum. En son treo 650 de karar kılmıstımkı 6515ı gordum. Bu telefon hakkında hıcbır yorum yapmadan dırek sızın 6515 hakkında yorumlarınızı rıca edıyorum?

6715 den haber alabıldınız mı ? malum 6515 de wifi yok. onun ıcın sd almak lazım bu seferde sd soketını hafıza olarak kullanamayacagız.

Saygılar
  • ya zaten bu dee 2 ay önce geliyo denmişti ki belkide daha fazla bi süredir geliyo denildi unutmayalım avrupa sıkılmadıkça burda hp nin garantilisini aramayın arkadaşlar karar sizim ama bi kaç aya kadar burda olur ama en az 5 ay
  • quote:

Orjinalden alıntı: medun

MErhabalar,

Bende uzun suredır bir palm almak ıstıyorum yalnız pıyasa o kadar hareketlıkı bır turlu karar veremıyorum. En son treo 650 de karar kılmıstımkı 6515ı gordum. Bu telefon hakkında hıcbır yorum yapmadan dırek sızın 6515 hakkında yorumlarınızı rıca edıyorum?

6715 den haber alabıldınız mı ? malum 6515 de wifi yok. onun ıcın sd almak lazım bu seferde sd soketını hafıza olarak kullanamayacagız.

Saygılar

6715 dedigim gibi en az 3 ay diye dusunuyorum, 6515 i yeni aldim henuz birbirimize bakiniyoruz. Daha once de bu tarz bir alet kullanmadigim icin kiyaslama yapmam zor
    Ancak kisa zamanda alisacagimi umuyorum, bu sekilde forumda sorulan sorulara da daha rahat cevap verebilrim
  • arkadaslar bugun 6515 ı uzun sure ınceleme fırsatı buldum. oncelıklı olarak ızlenımlerımı analatayım sıze

telefonun wındows ısletım sıstemını kullanması kesınlıkle bır ayrıcalık. hızlı calısan bır sıstem.

pda2k yanında telefonun sıklıgı ayrı bır faktor.
    benım ıcın kamera ozellıgı onemlı degıl ama ılgılenenler ıcın soyleyeyım kamerası guzel.
    tre 650 ye gore daha kullanıslı.

tus takımında yazı yazmak kolay.

emaılların mms olarak telefona gelmesı ve gprs gırmenın gerekmemesıde guzel. sonucta bosuna para vermeyeceksınız.

tabıkı en buyuk negatıfı wifinın olmaması. 2 tane sd gırısının olması bu konuda negatıfı pozıtıfe cevırıyor. bır tanesını wifi sd kartı bır tanesınede 1gb lık bır sd takılarak kullanılabılır.

pılı normal kullanımda 2-2,5 gun gıdıyormus.

yarın hpyı arayıp 6715 ı soracagım. zannetmıyorumkı bana yakın bır zaman versınler. 6715 ı beklemek yerıne 6515 ı alıp kullanmayı tercıh ederım.

saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erkutabi kusura bakma uzun süre bakamadım foruma..
    bunu yabancı bi forumda görmüştüm..resmi hp sitelerine de baktım göremedim..linkini, bulabilirsem yolluycam buraya.
    bence eksisi genişletme yuvalarının birinin olmaması..yani sırf wi-fi için bir yuvaya elveda demek anlamsız.. yurtdışı fiyatı da sanırım 1000 dolar civarı olucakmış..değmez bence..bi 6515 alırım bi de dediğin sd wi-fi karttan, bakarım işime:)
    ayrıca shop.arena.com.tr de geçen hafta fiyatı düştü meretin, kaçırdım..2 alana 700 dolar+ kdvymiş..kampanya süresi 3 gündü.sonradan öğrendim ben de ..ilgilenen arkadaşlar bakabilir arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbazhulki -- 28 Eylül 2005, 14:33:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.