HP Victus 16 RTX 3050 almayın. Benim pc sıkıntılı victusun diğer modeller böyle midir bilmiyorum. EDİT: Hocam aldığımda zaten touchpadde hissizlik vardı yani bastığımı hissetmiyordum dedim ufak bir problem geri yollamayayım sonra pcnin ekran kendi kendine gitmeye başladı googleda gezinirken aniden kapanıyor kendini 5-6 kere art arda uyku moduna alıyor canı isterse düzeliyor sonra aynı şey oyunlarda da olmaya başladı sonra oyunlarda drop girmeye başladı şarja takılı olduğu halde oyunlar böyle dona dona ilerliyordu yavaş yavaş. Şuan da hala istediği zaman kendini uyku moduna alıyor 5-6 kere art arda canı isterse düzeliyor bazen de düzelmiyor kapat aç yapıyorum. Klavyenin bazı tuşları içine gitti gibi zor basıyor. PCyi çok zorladın mı derseniz gram zorlamadım tek oyun var o da valorant, depolama alanı da baya var. PCye gözüm gibi baktım hergün silerim ederim ama pişmanım aldığıma < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 27 Ağustos 2024; 20:28:51 > |
NEDENİ AÇIKLANDI! ÜNİ İÇİN LAPTOP ALACAK ARKADAŞLAR! HP VİCTUS 16 RTX 3050
-
-
ekranı mı hocam
-
Aynısı var bende bi sıkıntıyla karşılaşmadım ne oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kaldıramadıgı oyun var mı ve 32gb a ramı tamamlayabılıyor muyuz ?
-
Hocam aldığımda zaten touchpadde hissizlik vardı yani bastığımı hissetmiyordum dedim ufak bir problem geri yollamayayım sonra pcnin ekran kendi kendine gitmeye başladı googleda gezinirken aniden kapanıyor kendini 5-6 kere art arda uyku moduna alıyor canı isterse düzeliyor sonra aynı şey oyunlarda da olmaya başladı sonra oyunlarda drop girmeye başladı şarja takılı olduğu halde oyunlar böyle dona dona ilerliyordu yavaş yavaş. Şuan da hala istediği zaman kendini uyku moduna alıyor 5-6 kere art arda canı isterse düzeliyor bazen de düzelmiyor kapat aç yapıyorum. Klavyenin bazı tuşları içine gitti gibi zor basıyor. PCyi çok zorladın mı derseniz gram zorlamadım tek oyun var o da valorant, depolama alanı da baya var. PCye gözüm gibi baktım hergün silerim ederim ama pişmanım aldığıma.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X