|
Bildirim
|
1- Farketmiyor, en azından ben öyle biliyorum. 2- Kulaklık uyarı veriyor mu bilmiyorum ama kutu üzerinde şarj seviyesini gösteren nokta şeklinde ışıklar var. 3- Kulaklıklar kullanılmadığında zaten kutunun içinde olması gerekiyor (hijyen ve kaybolmaması amaçları ile). O yüzden kutunun içindeyken şarj edebilirsiniz. Dışındayken de şarj edebilirsiniz, ayrıca kulaklıkları kutusuna koyunca onlar da şarj olur. 4- Kutu üzerindeki ışıklar şarjın hangi kademede olduğunu gösteriyor. Dolunca hepsi sürekli yanar halde oluyordu galiba. Kulaklığu eşime aldım ama o da az kullandığı için çok kesin cevaplar verememiş olabilirim. Çok nadir şarj ediyorum çünkü. Pil kapasitesi iyi yani. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borrows -- 3 Nisan 2021; 17:57:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borrows -- 3 Nisan 2021; 18:13:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borrows -- 3 Nisan 2021; 18:33:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borrows -- 9 Nisan 2021; 8:3:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borrows -- 11 Nisan 2021; 11:38:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borrows -- 12 Nisan 2021; 10:41:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borrows -- 25 Nisan 2021; 18:59:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |