< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Haylou T15 Bluetooth Kulaklık 226,66 TL
-
-
Ürünü 2 yıla yakındır kullanıyorum. Yalan olmasın 3 veya 4 kere şarj etmişimdir. Ben hergün kullanırım derseniz 1 - 1.5 hafta sizi götürür. Kulaklık kutusunun 2200 mah kapasitesi var hatta usb girişi var power bank olarak da kullanılıyor acil durumlar için. Zaten gaming kulaklık olarak geçiyor. Çok fazla özelliği var youtube den inceleme videolarını izlersen ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Ben çok memnunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öncelikle çok teşekkürler. Sipariş verdim zaten hocam. Kullanacağım ilk Bluetooth kulaklık olacak. Şu an için genellikle telefon görüşmelerinde kullanacağım. Fiyat uygun olunca, forumdaşları bilgilendirmek için başlık da açayım dedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam telefon görüşmeleri kısmı dikkatimi çekti yaklaşık 2 senedir ben de kullanıyorum çokta memnunum fakat mikrofon performansı üzebilir batarya konusunda müthiş ses konusunda gayet tatmin edici bir kulaklık fakat mikrofon performansından çok memnun değilim ya çok yüksek sesle konuşmadığım zaman kulaklığı çıkarıp nomalden konuşma sağlıyorum sesim gitmiyor net bir şekilde
-
Kullandığım bir tane var oğlumada aldım bir tane. Fiyatına göre gayet iyi. 250 TL ye redmi almıştım kaç aylık önce ona kıyasla cihaz çok ucuz sayılır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bağlantı kopma sorunu oluyor mu dışarıda?
Eğer öyleyse beni de üzer hocam. Gerçi diğer özellikleri bile bu paraya değer ama, mikrofon benim için önemliydi. Neyse iptal etmeyi şimdilik düşünmüyorum bakalım inşallah pişman olmam
Kopma sorunu yaşamıyorum ama bazen baz istasyonunun oradan mı geçerken yada başka bir sinyal karışıklığından mi saliselik kesintiler oluyor. Mesela evde ve işte en ufak sorun yaşamıyorum sokakta falan zaman zaman saliselik oluyor.
İptale gerek yok hocam şahsım adına tavsiye ettiğim bir kulaklık, ben tek kulak kullandığım için yetersiz kalıyor olabilir
-
Valaha zamanında 400tl verip pişman olduğum bı kulaklik var sürekli olarak kopuyor ne telefon konusturduyor nede müzik aldım bundan umarım sorun yaşamam :)
Konuyu 2 saat önce gördüm. Fiyatın cazibesine kapılıp hemen 1 adet sipariş geçtim. Fakat 2 saat boyunca üç e-ticaret sitesindeki yorumları da okuyunca iptal etme gereği duydum.
Bazıları çok beğenmiş bazıları çöp demiş hiç beğenmemiş, bass iyi diyenler de var bass hiç yok diyenler de. Kulaklık işi garip bir iş.
-
bu kulaklık ne zaman çıktı bilmiyorum, abartmıyım ama 4-5 senedir bende var bu kulaklıktan sanırım. ve 3 kere şarj etmemişimdir. garip bir şey. öyle durur kenarda, ihtiyacım olduğunda çıkarır kullanırım. bir ara sporda kullandım, kulakta iyi yalıtım sağlıyor ve düşmüyor o açıdan iyi. hatta şimdi daha iyi hatırladım, pubg oynamak için almıştım 2018 2019 gibi. oyun performansı da iyi. ama ne zaman ki 1-2 ay önce ofiste telefonla görüşme yapmaya başladım o zaman memnun olmadım ve geçen hafta yeni kulaklık aldım. karşı taraf, tüm dış sesi duyduğunu söylüyordu. sebep bu.
-
2 yıldır kullanıyorum 3- kişiye de aldırdım. Şarj olayı çok iyidir. Bas vs çok iyi hatta alıp atayim kenarda dursun diyorum. Bu fiyatlar çok iyi. Microfon olayı sessiz kapalı yerde iyi ama diğer ortamlarda üzebilir. Konuşurken diğer kulaklığı elinize alarak onuda microfon gibi kullanarak durumu idare edebilirsiniz. Tavsiye edermiyim. Bu fiyata tabiki ederim. Şarj olayını unutursunuz
-
Kadrolu Çöpçüleri dikkate almamak lazım. Her konuda!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 28 Aralık 2022; 9:39:55 >
İki yıl önceki fiyatından da aşağı,kulaktan düşme testi varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni aldığınız kulaklık nedir merak ettim? Memnun musunuz?quote:
Orijinalden alıntı: Vylbu kulaklık ne zaman çıktı bilmiyorum, abartmıyım ama 4-5 senedir bende var bu kulaklıktan sanırım. ve 3 kere şarj etmemişimdir. garip bir şey. öyle durur kenarda, ihtiyacım olduğunda çıkarır kullanırım. bir ara sporda kullandım, kulakta iyi yalıtım sağlıyor ve düşmüyor o açıdan iyi. hatta şimdi daha iyi hatırladım, pubg oynamak için almıştım 2018 2019 gibi. oyun performansı da iyi. ama ne zaman ki 1-2 ay önce ofiste telefonla görüşme yapmaya başladım o zaman memnun olmadım ve geçen hafta yeni kulaklık aldım. karşı taraf, tüm dış sesi duyduğunu söylüyordu. sebep bu.
Qcy T13 bundan biraz daha iyidir indirim denk gelirse o modelide tercih edebilirsiniz arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soundpeats air 3. Fena degil bu da
2 senedir xiaomi airbuds basic 2 kullaniyorum. Buna gecsem devasa fark hisseder miyim? Ona gore kendimi simartayim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- modanisa migros kodu
- 5 kg şeker - a101
- aşımsız prime 30 gb
- pegasus doğum günü indirimi
- vodafone premium nedir
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X