Şimdi Ara

HAYVAN MEZARIĞI MI CERRAH MI DAHA KORKUNÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ikisini de okumadım ama king reis alır
  • Hayvan mezarlığını okumadım ama cerrah dediğiniz tess gerritsen in kitabıysa korkunç değildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de cerrahi okumadim ama hayvan mezarligi korkunc bir kitap degildi ki, orta-sonlara dogru bir geriyordu o kadar

• zaten bir kitap ne kadar korkunç olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

Hayvan mezarlığını okumadım ama cerrah dediğiniz tess gerritsen in kitabıysa korkunç değildi

herkes cerrahı önermişti korkunç gerilimli diye
  • Cerrah'ı sabah başlayıp akşam bitirmiştim, gerilim vardı ama korkunç değildi. Hayvan Mezarlığını okumadım, o yüzden bir şey diyemiyorum onun hakkında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlatılan olaylar bakımından cerrah daha korkunçtur ama hayvan mezarlığını okuyup hissedip kitabın içine girdiğiniz zaman bambaşka duygular hissedersiniz ister korku deyin ister çaresizlik deyin ister pişmanlık deyin bambaşka. benim oyum hayvan mezarlığına

• quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

anlatılan olaylar bakımından cerrah daha korkunçtur ama hayvan mezarlığını okuyup hissedip kitabın içine girdiğiniz zaman bambaşka duygular hissedersiniz ister korku deyin ister çaresizlik deyin ister pişmanlık deyin bambaşka. benim oyum hayvan mezarlığına

BENDE HAYAN MEZARLIĞINI OKUDUM CERRAHI ALSAMMI DİYE DÜŞÜNÜYODUM
  • cerrahı bende öneririm. cerrahı okuduktan sonra devamı olan çırağı okuyabilirsiniz
  • İkisini de okudum, ikisi de korkunç değil. Yalnız Hayvan Mezarlığı'ndaki büyü Cerrah'a göre çok daha iyiydi. Zaman zaman kitabı elimden bırakamadım diyebilirim. Cerrah da konusu bakımından biraz farklı, gerilim içerikli. Genel olarak değerlendirirsek Hayvan Mezarlığı alır diyorum.

• Hayvan mezarlığını okudum. Korku pek yok gibi ama gerilim dolu bir kitap öneririm kesinlikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabı hissederek, hakkettiği gibi okuduğunuzda öyle tarifsiz hissetiriyor ki Hayvan Mezarlığı, anlatamam...
    Korku beklemeyin kitaptan bambaşka duygulara sokuyor sizi. Çok etkilenmiştim özellikle baba ve çocuk uçurtma uçururken veya kadın arabayla yetişmeye çalışırken şuan yazarken hatırladıkça bi güzel hissediyorum.
    Vay be özlemişim...
    Tavsiye ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.