Şimdi Ara

Hayvanat bahçesinde bakıcıyım soruları alayım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
11.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gaziantep hayvanat bahçesine gitmiştim sanırsam Türkiye'nin en büyük yada ikinci en büyük hayvanat bahçesiydi ve çok güzeldi orada iki tane fil vardı.

Eskişehir'e de hayvanat bahçesi açmaya çalışıyorlar küçük bir hayvanat bahçesi olacak elbette ama imza kampanyaları toplanıyormuş hatta bu yüzden açılması gecikti diyorlar bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bir sorum daha olacak sizin gibi tüm çalışanlarda hayvanları seven onlarla ilgilenmeyi seven insanlar mı bu çok önemli çünkü iş alımında bunlara dikkat edilmesi gerek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcubrcu

Gaziantep hayvanat bahçesine gitmiştim sanırsam Türkiye'nin en büyük yada ikinci en büyük hayvanat bahçesiydi ve çok güzeldi orada iki tane fil vardı.

Eskişehir'e de hayvanat bahçesi açmaya çalışıyorlar küçük bir hayvanat bahçesi olacak elbette ama imza kampanyaları toplanıyormuş hatta bu yüzden açılması gecikti diyorlar bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bir sorum daha olacak sizin gibi tüm çalışanlarda hayvanları seven onlarla ilgilenmeyi seven insanlar mı bu çok önemli çünkü iş alımında bunlara dikkat edilmesi gerek bence.

eskişehire açılacak hayvanat bahçesi hakkında pek bir bilgim yok maalesef.hatta ilk defa senden duydum.bakıcı alırken daha önce hayvan beslemiş mi hayvanlara karşı tecrübesi var mı hayvanlar konusunda ne kadar bilgili bunları hep göz önünde bulunduruyoruz.bu kriterlere sahip bakıcı adayları öncelikte.genelde bütün bakıcılar hayvanlara iyi davranıyor.zaten ben görmesemde hayvanlara kötü davranan bakıcı işten atılır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Genel Müdür Allah mı Peygamber mi, ne bu kralcılık anlamıyorum

oraya binlerce insan geliyor.koskoca genel müdür yalan mı söyleyecek? adam bildiğini söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Penguenlere iyi davranıyor musunuz?

iyi davranıyoruzda yazın yeteri kadar soğutma sistemimiz olmadığı için sıcaktan tüyleri dökülüyor.buna önlem alamadık maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cthax

Hocam,Kapüsen maymn almak istiyorum fakat petshoplarada yok satış yapıyor mu Darıca

hayvanat bahçesindeki hayvanlar parayla satılamaz ve kimseye verilemez.hayvanların hepsi devlete ait.
  • hocam hiçbir bilgimiz,deneyimimiz olmadan bakıcılık için başvurursak yine de kabul edilip eğitim veriliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.