Şimdi Ara

Hayvanat bahçesinde bakıcıyım soruları alayım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
0
Favori
11.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarda eskiden maddi zorluklar yaşıyorduk şimdi yok çok şükür yazmışsınız.İyi para olduğundan hayvanlara yemek verebiliyoruz demişsiniz.Peki önceden yani maddi zorluklar çektiğiniz zaman hayvanların yemeklerinden mi kısıyorsunuz ?
  • İnce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Hayvanat bahçesi yıkılıp büyük hastane yapılacak diyorlardı.

Yıkılma veya kapatılma durumu var mı ?

hayır yok.bir ara Süreyya yalçın satmayı düşünüyordu.ama vazgeçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraydin

Calistigin yerde hic biyolog var mi? Var ise kac adet ve ne is yapiyorlar?

biyolog yok veteriner var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

quote:

Orijinalden alıntı: Smuggled TR

Koruduğunuz bir cins veya tür var mi ?

Her cins için ayri habitat mi olusturuyorsunuz yoksa ortak alani kullanan populasyonlar mevcut mu ? Mevcut ise bir türün başka türü yediği, saldırdığı, mutualist yaşadığı durumlar var mi ?

Bakicilar veterinerlerden mi oluşuyor ?

Bakimi en zor olan ve ilgi isteyen hayvan türü ne ?

koruduğumuz nesli tükenme tehlikesinde olan cüce su aygırları ve Sibirya kaplanı var.kafesler ve alanlar hayvanın doğal ortamında yaşadığı alan örnek alınarak oluşturuluyor.şimdiye kadar birbirine saldıran hayvanlar olmadı.bakıcılar veterinerlerden oluşmuyor.veterinerler ayrı bakıcılar ayrı.bakıcı hayvanın bakımından sorumlu ve hayvanla ilgileniyor.veteriner ise hayvanın sağlık durumuyla ilgileniyor.hayvan hastalandığı zaman tedavi ediyor.zaten hayvanat bahçelerinde veterinerlerin sayısı bakıcılardan daha azdır.bizde 8 bakıcı 2 veteriner var mesela.bakımı zor olan hayvan yok.bütün hayvanlar ilgi istiyor ama hiç birinin bakımı zor ve emek isteyecek seviyede değil.

penguenler kışın dışardamı kalıyorlar.

• Hocam,Kapüsen maymn almak istiyorum fakat petshoplarada yok satış yapıyor mu Darıca
  • Hüloğları neyle besliyorsunuz?
  • İlk 3 sayfa için konuşuyorum, resmen ilkokul düzeyinde espriler komiklikler yazmışsınız. Konu dışı 13 yaş altı olmuş...
  • jewianna J kullanıcısına yanıt
    Ben cevaplayayım dostum, 2003 yılında askere gideceğim için piton yılanımı darıcaya verdim, herhangi bir ücret, bakım maliyeti vs. talep edilmiyor.
    Bir sözleşme (feragatname) imzalıyorsunuz, asla geri almayacağınıza ve bir hak talep etmeyeceğinize dair, bununla birlikte sözleşmede kafese girme, hayvanla başbaşa kalma, dokunma vs. gibi şeyleri yapamayacağınızda belirtiliyor.
    Ben vermek istemezdim, 3 yıldır bakıyordum, bakımı zor değildi, uysaldı mesela benimle uyurdu, evde dolanırdı, bahçede dolanırdı. Fakat ben teslim ettiğim 1,93 cm olarak kayıtlara girmişti, yani öyle sanıyorum bir kaç sene sonra mecburen teslim etmek durumunda kalacaktım. Bir daha gidip bakmadım içim acır diye öyle kaldı gitti, şimdi bilmiyorum ordamıdır hali nedir diye.

Edit: Sözleşmede şöyle bir madde de vardı (ortalama olarak) "Teslim ettiğim hayvanın benden önceki tüm yasal, cezai sorumluluk ve gereklilikleri bana aittir" yani eğer kaçak göcek almışsanız, bir şekilde kanunen bir sıkıntı doğarsa cezası size kesilecektir gibisinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fowell-one -- 28 Şubat 2017; 17:31:59 >

• Hayvanat bahçelerinin hayvanların doğasına aykırı olduğunu düşünüyorum. Hepsi kapatılır umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comarlara nasıl davranıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: northwind496

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: northwind496

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı ya da başınıza kötü bir olay geçti mi?

hiç bir hayvan tarafından ısırılmadım.ama az kalsın dişi aslanların arasında kalıyordum.erkek aslanın kafesine yemek bıraktıktan sonra iç kafesten çıktım.dış kafesteydim.ve görevliler kafesten çıktığımı düşünüp az daha dişi aslanları kafese salıyorlardı.bende uyardım ben varım dedim.sonra dış kafestende çıktım kapıyı kilitledim.ondan sonra dişi aslanlar salındı.

Dişilerin ne gibi bir tehlikesi var ki ? Niye saldırıyorlar onu anlamadım.

Hayvanat bahçelerinden nefret ediyorum.Bildiğin hayvan hapishanesi.Hayvanlarla ilgilenmeyi ben de severim ancak onların kafeslerin içinde görmek tüm ilgimi kurutuyor.

aslan aslandır.dişiside erkeğide saldırır.bundan 50-100 yıl önceki hayvanat bahçeleri için hayvan hapishanesi denilebilirdi.ama artık hayvanat bahçelerinde hayvanlara olabildiğince iyi bakılıyor.nesli tükenme tehlikesi olan hayvanlar korunup üretiliyor.çoğu nesli tükenecek olan hayvanın hayvanat bahçelerinde korunduğu ve üremesi sağlandığı için nesli tükenmemiştir.bu konuda hayvanat bahçeleri iyi bir şey.

Ne kadar iyi bakılırsa bakılsın, asla doğadaki gibi mutlu olamazlar.Hayvanlar bizi kafese kapatıp paşalar gibi baktığında ne kadar mutlu olabilirsek, onlar da ancak o kadar mutlu olur.Türleri korumak için insanoğlu doğaya zarar vermese yeter.Koruma alanları bu iş için daha iyidir diye düşünüyorum.

Sen beni eve kapat yemeğimi suyumu ve interneti mi ver arada sevgilimde sevişmeye gelsin eger mutsuz olursam forumdaki herkes beni öpsün

• quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Penguen yok kardeşim tavuk var onla yetinin

penguen var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitey Bulger

Bir ara siyah jaguar mı ne vardı, camın önünde sürekli aynı şekilde sağ sol gidiyordu. Hala orda mı, ordaysa neden bu hareketi yapıyor ?

genelde camın önündeki dala oturup hareketsizce ziyaretçilere bakıyor.ama bazen senin dediğin gibi bir köşeden bir köşeye gittiğide oluyor.neden bunu yaptığını ise bizim anlamamız mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basrolbenim

Yukarda eskiden maddi zorluklar yaşıyorduk şimdi yok çok şükür yazmışsınız.İyi para olduğundan hayvanlara yemek verebiliyoruz demişsiniz.Peki önceden yani maddi zorluklar çektiğiniz zaman hayvanların yemeklerinden mi kısıyorsunuz ?

yemeklerinden kısmıyorduk.ama giriş ücretini arttırıyorduk.giriş ücreti artınca gelir fazlalaştı bizde düzeni sağlayınca giriş ücretini yeniden normale indirdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

Aslan kaplan ayı vs. gibi hayvanların doğumu oluyor mu hiç oluyorsa yavruları nabıyorsunuz? Mesela 1 çift sibirya kaplanı var demişsiniz bunların yavrusu olsa hayvanat bahçesi bakmaya devam mı ediyor yoksa başka bir hayvanat bahçesine mi yollanıyor?

yavrulara ebeveynleri bakıyor.eğer ebeveyn bakmayı reddederse biz bakıyoruz.hatta veterinerimiz yücel bey anne aslan yavrusunu kabul etmediği için yavruyu evine götürüp bir süre evinde bakmıştıdoğan yavrular hayvanat bahçemize ait.biz bakmaya devam ediyoruz.başka hayvanat bahçelerine satmıyoruz.

Doğan yavrular size mı ait, devlete mi ait?

sadece doğan yavrular değil bütün hayvanlar devletin.sadece hayvanat bahçesinin arazisi bizim.

• Aslanlara iyi bakın, onları dün çok ezdik :(((((
  • Hayvanat Bahçesinde kaç tane yılan var ve yılanların bakımı vs. nasıl ilgileniliyor?
  • Sword Master kullanıcısına yanıt
    Neden hocam kuş görmek isteyen petshopa gitsin?????????

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.