Şimdi Ara

Hayvanat bahçesinde bakıcıyım soruları alayım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
11.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayvanat bahçesinde bakıcıyım soruları alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl

Hayvanat Bahçesinde kaç tane yılan var ve yılanların bakımı vs. nasıl ilgileniliyor?

yılanların sayısını tam olarak bilmiyorum.ama tahminen 10-15 tane vardır.bakımlarını yaptığımız zaman yemek olarak av yeteneklerini kaybetmemeleri için canlı fareyle besliyoruz.çünkü av yeteneğini kaybederse yemek yememeye başlıyor ve açlıktan ölebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Neden hocam kuş görmek isteyen petshopa gitsin?????????

petshopta penguen yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wikiy

İlerde Tübitakta çalışmayı düşünüyor musun

Adam hayvanat bahcesinden tübitaka terfii olsun sense git çöpcülük yap işte..
    hahaha :)) çalış yavrum
  • meymun varmı meymun
  • mükemmel bir meslegin var.

lütfen oradaki arkadaşlara hiçbir zaman kötü davranma. hayvanlara saygını yitirip tahammül edemez olursan lütfen saygı çerçevesinde işini bırak. Eminim herkese göre bir iş vardır. :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sword Master kullanıcısına yanıt
    Vay allahsız penguen düşmanları ne istediniz lan güzelim kuşlardan???????????
  • Sword Master kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar baktığınız tür ve çeşitliliğe ancak yetecek şekilde normalmiş. Bizim Kayseri tam 2.5 TL öğrenci çocuk ücretsiz 2/3 kere gitmemize rağmen çocuklarla tam bitiremedik gezmeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gaziantep hayvanat bahcesinin yaninda, darica kumes kadar kaliyor.

Gaziantep hayvanat bahçesine hiç gitmedim.büyüklüğü ne kadar bilmiyorum.ama darıca hayvanat bahçesinde daha çok tür var.gaziantepte bulamadığın bir çok türü darıcada bulabilirsin.

Mesela hangi tur ?

Gaziantep hayvanat bahçesinde hangi hayvanlar var hangi hayvanlar yok bilmiyorum ki.sadece darıcada daha çok türün olduğunu biliyorum.

yanlisiniz var. Avrupanin en buyuk hayvanat bahcesi gaziantepteki. Dunyada 3.cu. Hem alan olarak hemde tur olarak dunyada on onde yer aliyor.

alan olarak Gaziantep daha büyük.tür olarak darıcada daha çok tür var.

burda eski genel müdürümüz türkiyenin en çok türü barındıran hayvanat bahçesidir diyor.

Birgün gidin hayran kalacaksınız. Üstelik çita fil vs gaziantepte var. Hatta safari turuna bile çıkabilirsiniz. 1milyon metrekare alan var. Ben darıcaya 2 defa gittim. Gaziantepe 3-4 defa gittim. O yüzden net olarak şunu diyebilirimki gaziantepteki hayvan çeşitliliği darıcadan çok daha fazla. Bu mesleği yapan birisisiniz. Fırsat bulursanız birgün gidip görün.

Arkadaşım çok güzel de biri ülkenin bir ucunda diğeri öbür ucunda, bunlar rakip değil, sanki yanyanalarmış gibi onu beğenmedik buna gidelim diyemez insanlar. Evine hangisi yakınsa ya da hangisi denk gelirse ona gidersin, şansına nasıl çıkarsa artık. Ülkede zaten çok az hayvanat bahçesi var dediğim gibi rakip değiller o iyi bu kötü diye birbirine kırdırmayalım. Gidebilen hepsine gitsin. İnsanlar AVMye gideceğine buralar gitsin çocuklar hayvan görsün.

• Hocam bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim. Böyle bir işte çalışmak için ne yapmalıyız ? Herhangi bir eğitimi okulu vs. Var mıdır ? İş sözleşmesi mi yapıyorsunuz. Hukuki olarak nasıl bir statüye sahipsiniz ? Sözleşmeniz senelik mi yenilenir kime bağlı çalışırsınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batini

Hocam bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim. Böyle bir işte çalışmak için ne yapmalıyız ? Herhangi bir eğitimi okulu vs. Var mıdır ? İş sözleşmesi mi yapıyorsunuz. Hukuki olarak nasıl bir statüye sahipsiniz ? Sözleşmeniz senelik mi yenilenir kime bağlı çalışırsınız ?

hiç bir eğitim görmeye ya da okul okumaya gerek yok.hatta bizim bir bakıcımız ilkokul mezunu.bakıcılığa başlanılacağı zaman 1 aylık bakıcılık eğitimi görüyorsun.daha kısada sürebilir.senin algılamana bağlı.bakıcı olmak için form dolduruyoruz.bakıcı açığı olduğu zaman çağırıyorlar.iş sözleşmesi yapmıyoruz.hukuki olarak memur statüsüne sahibiz.sözleşme olmadığı için isteyen istediği kadar uzun çalışabilir.devlete bağlı çalışıyoruz.
  • Darıca'da hangi Yılan türleri mevcut?
    Python,Boa,Colubrid,Viper?
  • Çok çalışıp hayvanat bahçesi müdürü olursanız, tubitak dergi müdürü olabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

en sevdiğiniz hayvan hangisi , fiziksel anlamda kedi köpek severmişcesine.
    sizi en çok seven hayvan hangisi

elle en sevdiğim hayvan gergedan ve zebra.beni en çok seven hayvan zürafa ve şempanze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Jurassic Parktaki gibi dinozorlar var mı?

yok.ama ben çakma owen gradyim desem yeridirhayvanlarla samimiyetim ve ilgilenmem aynı onun dinozorlara karşı olan samimiyeti ve ilgilenmesi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

İyi yapıyorsun dostum hayvanlara kötü muamelede bulunmayın ve buna izin vermeyin

hayvanlarla ilgilemek zaten çok zevkli bir iş.kötü muamele edecek kişi pek yok.
  • Ben gittiğimde zürafa da yoktu diye hatırlıyorum. O hayvanların belli günlerde sergilenme durumu falan mı var? Boz ayı çok tatlıydı evlatlık edinebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kakadu veya macaw türünden papağanlar var mı hocam ?
    Sitesinden baktım göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2B-or-not-2B

Ben gittiğimde zürafa da yoktu diye hatırlıyorum. O hayvanların belli günlerde sergilenme durumu falan mı var? Boz ayı çok tatlıydı evlatlık edinebilirim

zürafa var.hemde 3-4 tane.gergedanın olduğu alanın yanındaki alanda sergileniyor.google mapsten bakabilirsin.allah aşkına hayvanat bahçesinin tamamını gezmeyen o yoktu bu yoktu demesin.var kardeşim var.fil hariç bütün hayvanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sstarr

Kakadu veya macaw türünden papağanlar var mı hocam ?
    Sitesinden baktım göremedim.

kakadu var.macaw yok.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.