Şimdi Ara

Hayvanat bahçesinde bakıcıyım soruları alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
11.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç bir eşeğe altın semer vurup hala eşek olup olmadığını kontrol ettiniz mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

quote:

Orijinalden alıntı: northwind496

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı ya da başınıza kötü bir olay geçti mi?

hiç bir hayvan tarafından ısırılmadım.ama az kalsın dişi aslanların arasında kalıyordum.erkek aslanın kafesine yemek bıraktıktan sonra iç kafesten çıktım.dış kafesteydim.ve görevliler kafesten çıktığımı düşünüp az daha dişi aslanları kafese salıyorlardı.bende uyardım ben varım dedim.sonra dış kafestende çıktım kapıyı kilitledim.ondan sonra dişi aslanlar salındı.

Dişilerin ne gibi bir tehlikesi var ki ? Niye saldırıyorlar onu anlamadım.

Hayvanat bahçelerinden nefret ediyorum.Bildiğin hayvan hapishanesi.Hayvanlarla ilgilenmeyi ben de severim ancak onların kafeslerin içinde görmek tüm ilgimi kurutuyor.

aslan aslandır.dişiside erkeğide saldırır.bundan 50-100 yıl önceki hayvanat bahçeleri için hayvan hapishanesi denilebilirdi.ama artık hayvanat bahçelerinde hayvanlara olabildiğince iyi bakılıyor.nesli tükenme tehlikesi olan hayvanlar korunup üretiliyor.çoğu nesli tükenecek olan hayvanın hayvanat bahçelerinde korunduğu ve üremesi sağlandığı için nesli tükenmemiştir.bu konuda hayvanat bahçeleri iyi bir şey.

Ne kadar iyi bakılırsa bakılsın, asla doğadaki gibi mutlu olamazlar.Hayvanlar bizi kafese kapatıp paşalar gibi baktığında ne kadar mutlu olabilirsek, onlar da ancak o kadar mutlu olur.Türleri korumak için insanoğlu doğaya zarar vermese yeter.Koruma alanları bu iş için daha iyidir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanılmıyorsam 2002-2003 yılları arasında oraya gelmiştim.

Beni en çok etkileyen şey Sibirya kaplanı olmuştu.

Bir dişi ve bir de erkek vardı.

Erkek kaplan bir mandadan bile büyüktü.

Acabâ orada hâlen kaplanlar var mı?

Bahsettiklerim doğal olarak ölmüşlerdir. Aradan 15 yıl geçti.

Bu yüzden sordum.

• Hayvanat Bahçesini mantığı çok saçma ve acımasızca bence.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ve gelecekte bu işe son verilirmi sizce ?

• Hayvanlar olarak neler bakiyon bide saldiriyorlar mi

• Sword Master kullanıcısına yanıt
    Neden öyle diyorsun? Satılsa satılır. Orada 500 litrelik 1000 litrelik bir sürü akvaryum var. Petshoplar kapatılıp hayvanat bahçeleri satsa böyle kuşları balıkları daha güzel olur aslında.
    Al sana fikir işte, forum çalışıyor :)

O ön kapıdan girdikten sonra sağ arka taraftaki akvaryum/sürüngen binalarından birini tamamen petshop yapın. 2-3 ay önce gittim oraya birsürü kafe var, hiç biri çalışmıyor. Hoş çalışsa da kola ne kadar dır acaba.. 2 kişi 50 küsür lira para verdim nasıl iş bu?

Ayrıca gergedan diye yazmışsınız heryere bir türlü bulamadım. Bizi mi yiyonuz naptınız gergedanlara :)

Orada en ilginç bulduğum hayvanlardan birisi baya büyük bir akbaba vardı. Ciddi anlamda 3-4 metre kanatları vardı :)

Hayvanat bahçenizin eksikleri :
    -Tabelalar yetersiz.
    -Tuvalet tek bir yerde
    -Akvaryum camları çoğunlukla kirli, bazı akvaryumlardan su damlıyor/çatlak olabilir.
    -Böcekleri koyduğunuz yer çok dar, 5 metrekare bir yer daha yapıp adam gibi koyulabilir.
    -timsahların ve japon balığının suyu aşırı bulanık, 2 yıldır temizlenmemiş gibi.
    -tabi birde kafeler çok yetersiz.

Kafelerde sigara kesinlikle satılmalı, satılıp satılmadığını bilmiyorum ama kesinlikle satılmalı. Sigarasız gitmiştim 2-3 saat dayanamadım en sonunda başkasından istedim. (3-4 dal sigara verirmisiniz almayı unutmuşum-) dedim :D
    En yakın sigara satan yer de yukardaki benzinlik...

+ları
    +cidden her hayvan var.
    +hayvanların durumu iyi.
    +temiz bakılıyor
    +ziyarete gelenler için 3-5 liraya sınırsız otopark var, tam da karşısında.
    +puma lar hariç büyük yırtıcıların tüm özel hayatını görebiliyorsunuz, dev camlar var. (iyi mi kötümü tartışılır, ama ilk defa o kadar yakından gördüm)

Bu arada leoparlarınızdan birisi deli gibi bağırıyordu can çekişiyor gibi hasta falan olabilir, umarım kötü bir haber yoktur..

Güzel ve ferah bir yer, fiyat olarak aşırı pahalı, böyle giderse giden kişi "ben gittim boşver" der, sizde yazın ortasında kaplanlarınızla oturursunuz. Aynı bu şekilde söyleyin yönetime soygun yapıyorlar.....

• Hayvanlar cidden insanlardan daha akıllı, değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

Yanılmıyorsam 2002-2003 yılları arasında oraya gelmiştim.

Bu yüzden sordum.

evet var.yine senin gittiğin zaman ki gibi bir dişi bir erkek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

Neden öyle diyorsun? Satılsa satılır. Orada 500 litrelik 1000 litrelik bir sürü akvaryum var. Petshoplar kapatılıp hayvanat bahçeleri satsa böyle kuşları balıkları daha güzel olur aslında.
    Al sana fikir işte, forum çalışıyor :)

O ön kapıdan girdikten sonra sağ arka taraftaki akvaryum/sürüngen binalarından birini tamamen petshop yapın. 2-3 ay önce gittim oraya birsürü kafe var, hiç biri çalışmıyor. Hoş çalışsa da kola ne kadar dır acaba.. 2 kişi 50 küsür lira para verdim nasıl iş bu?

Ayrıca gergedan diye yazmışsınız heryere bir türlü bulamadım. Bizi mi yiyonuz naptınız gergedanlara :)

Orada en ilginç bulduğum hayvanlardan birisi baya büyük bir akbaba vardı. Ciddi anlamda 3-4 metre kanatları vardı :)

Hayvanat bahçenizin eksikleri :
    -Tabelalar yetersiz.
    -Tuvalet tek bir yerde
    -Akvaryum camları çoğunlukla kirli, bazı akvaryumlardan su damlıyor/çatlak olabilir.
    -Böcekleri koyduğunuz yer çok dar, 5 metrekare bir yer daha yapıp adam gibi koyulabilir.
    -timsahların ve japon balığının suyu aşırı bulanık, 2 yıldır temizlenmemiş gibi.
    -tabi birde kafeler çok yetersiz.

Kafelerde sigara kesinlikle satılmalı, satılıp satılmadığını bilmiyorum ama kesinlikle satılmalı. Sigarasız gitmiştim 2-3 saat dayanamadım en sonunda başkasından istedim. (3-4 dal sigara verirmisiniz almayı unutmuşum-) dedim :D
    En yakın sigara satan yer de yukardaki benzinlik...

+ları
    +cidden her hayvan var.
    +hayvanların durumu iyi.
    +temiz bakılıyor
    +ziyarete gelenler için 3-5 liraya sınırsız otopark var, tam da karşısında.
    +puma lar hariç büyük yırtıcıların tüm özel hayatını görebiliyorsunuz, dev camlar var. (iyi mi kötümü tartışılır, ama ilk defa o kadar yakından gördüm)

Bu arada leoparlarınızdan birisi deli gibi bağırıyordu can çekişiyor gibi hasta falan olabilir, umarım kötü bir haber yoktur..

Güzel ve ferah bir yer, fiyat olarak aşırı pahalı, böyle giderse giden kişi "ben gittim boşver" der, sizde yazın ortasında kaplanlarınızla oturursunuz. Aynı bu şekilde söyleyin yönetime soygun yapıyorlar.....

iyide pet shoplar kapatılıp hayvanat bahçelerine kurulsa insanlar bir evcil hayvan almak için evinden taa hayvanat bahçesine mi gidicek? :) gergedan var.ama afrika gergedanı değil asya gergedanı.ismi samir.haberlerde görmüşsünüzdür.birde dişi getirdik ingiltereden.2 gergedanımız var.yeri zürafaların orda.yani gergedan var Google mapsten bak istiyorsan.

• Ben de Kocaeli'deyim hocam , darıca hayvanat bahçesi nasıl gitmeye değer mi ? Daha önce hiç hayvanat bahçesine gitmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

Ben de Kocaeli'deyim hocam , darıca hayvanat bahçesi nasıl gitmeye değer mi ? Daha önce hiç hayvanat bahçesine gitmedim.

kesinlikle gitmene değer.her çeşit hayvanı görebilirsin.sadece fil yok.onun dışında aklına gelen bütün hayvanlar var.
  • Yere düşen pandaları ne yapıyorsunuz ?
  • quote:

quote:

Bu yüzden sordum.

Peki bunlar da Sibirya kaplanı mı?

Ayrıca, şu an giriş ücreti kişi başı ne kadar?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Neden giriş bu kadar pahalı. 8-10 kişi gelmek istesek bir kurbanlık parası bırakıyoruz. Ticarethane maksatlı özel bir yermidir yoksa devlete aitmidir?

hayvanlar devlete ait.hayvanat bahçesi Süreyya yalçının.babası faruk yalçın öldükten sonra hayvanat bahçesi Süreyya yalçına kaldı.girişin pahalı olmasının sebebi fil ve çita hariç neredeyse bütün hayvanları görme şansınızın olması.türkiyenin en kaliteli hayvanat bahçesi.

Neden fil ve cita yok. Bizon var mi, kutup ayısı var mi?

• Bir ara siyah jaguar mı ne vardı, camın önünde sürekli aynı şekilde sağ sol gidiyordu. Hala orda mı, ordaysa neden bu hareketi yapıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WhatIfIWas

Yere düşen hayvanları ne yapıyorsunuz?

Yav bu mesaj niye şukulanmamış??

• Sorular nasıl ama

• cigilimigilimanto C kullanıcısına yanıt
    Yav anlamsızca güldüm uzun süre yazdığına bakıp

• quote:

quote:

quote:

Bu yüzden sordum.

Peki bunlar da Sibirya kaplanı mı?

Ayrıca, şu an giriş ücreti kişi başı ne kadar?

evet ikiside Sibirya kaplanı.zaten türkiyede Sibirya kaplanı olan tek hayvanat bahçesi darıca.darıca dışında bir yerde Sibirya kaplanı göremezsin.kişi başı ücret 32 tl.

• Haci beni alsana hic gezmedim darica salihde oturuyom

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.