Şimdi Ara

Hayvanat bahçesinde bakıcıyım soruları alayım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
11.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KraftMK

quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

quote:

Orijinalden alıntı: KraftMK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Neden giriş bu kadar pahalı. 8-10 kişi gelmek istesek bir kurbanlık parası bırakıyoruz. Ticarethane maksatlı özel bir yermidir yoksa devlete aitmidir?

hayvanlar devlete ait.hayvanat bahçesi Süreyya yalçının.babası faruk yalçın öldükten sonra hayvanat bahçesi Süreyya yalçına kaldı.girişin pahalı olmasının sebebi fil ve çita hariç neredeyse bütün hayvanları görme şansınızın olması.türkiyenin en kaliteli hayvanat bahçesi.

Neden fil ve cita yok. Bizon var mi, kutup ayısı var mi?

fil için çok büyük bir alan gerekiyor.o yüzden filimiz yok maalesef.çita ise türkiyedeki hiç bir hayvanat bahçesinde yok.sadece bizle alakalı değil.çitalar hayvanat bahçelerinde pek sergilenmezler.bizon bir çeşit köy hayvanı gibi olduğundan bizonda yok.kutup ayısı ise yeteri kadar soğuk alanımız olmadığından getirmedik.boz ayı var sadece.

Siyah panter, kanguru ve puma var miydi

evet hepsi var.ama kara panter pars türünden değil jaguar türünden.jaguarların sadece %6 sı siyah olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wikiy

İlerde Tübitakta çalışmayı düşünüyor musun

tübitak ne alaka?

Bi TÜBİTAK müdürünün öz geçmişine baki verin eski hayvanat bahçesi müdürü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cok merak ediyorum Baykuş var mı?

Baykuşları cok seviyorum acayip bi şekilde?

Varsa bakımı felan nasıl oluyor anlatırmısın? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

quote:

tübitak ne alaka?

iyide ben müdür değilim ki bakıcıyım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

quote:

tübitak ne alaka?

iyide ben müdür değilim ki bakıcıyım

Fena mı olur hocam sizde TÜBİTAK da bakımdan sorumlu müdür olursunuz.

Şaka bir yana hayvanları sevmek güzeldir bende vet. Hekimliği vs düşünüyorum canlarını yakmayın lütfen kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

Aslan kaplan ayı vs. gibi hayvanların doğumu oluyor mu hiç oluyorsa yavruları nabıyorsunuz? Mesela 1 çift sibirya kaplanı var demişsiniz bunların yavrusu olsa hayvanat bahçesi bakmaya devam mı ediyor yoksa başka bir hayvanat bahçesine mi yollanıyor?

yavrulara ebeveynleri bakıyor.eğer ebeveyn bakmayı reddederse biz bakıyoruz.hatta veterinerimiz yücel bey anne aslan yavrusunu kabul etmediği için yavruyu evine götürüp bir süre evinde bakmıştıdoğan yavrular hayvanat bahçemize ait.biz bakmaya devam ediyoruz.başka hayvanat bahçelerine satmıyoruz.
  • Yere düşen şempanzeleri ne yapıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: it kopuk

Hocam cok merak ediyorum Baykuş var mı?

evet var.bakımı çok kolay.yemleri bittiği zaman yemlerini sularını veriyoruz.sonra kafesleri pislenince kafeslerini temizliyoruz.sen bile evde baykuş besleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

Anladım hocam teşekkür ederim. Peki hayvanat bahçesine alınan hayvanların fiyatları hakkında bilginiz var mı hiç acaba? Yırtıcılar, zürafa vs. gibi.

hiç bilmiyorum.o konuyla müdür ve hayvanat bahçesinin sahibi ilgileniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer777

Yere düşen şempanzeleri ne yapıyorsunuz

kaldırıyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeanWinchester.

Ben hayvanları çok seviyorum belki ilerde olurum neden olmasın, Her neyse sorum şu çok zor bir meslek mi kakası, kokusu gibi.

Diğer sorum ise bu meslek için hangi yolu izlememiz gerekli hangi bölüm nereye başvurmak gibi.

inan beni güldürdünhayvan bakıcılığının bölümümü olurmuş? hayvan bakıcısı olmak için hiç bir bölüm okumaya ya da sınava girmeye gerek yok.hayvanat bahçesine gidip form doldurman yeterli.hatta şu anda bile gel bakıcılık başvurusu yap.eğer çıkan bakıcı olursa yerine sen girersin.

Adam sana insan gibi soru sormuş alay eder gibi cevap vermissin. Ayrıca ne gariptir ki ayni soruyu sende sormussun yakın bi tarihte bence troll olabilirsin.

Hayvanat bahçesinde bakıcıyım soruları alayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: it kopuk

Hocam cok merak ediyorum Baykuş var mı?

evet var.bakımı çok kolay.yemleri bittiği zaman yemlerini sularını veriyoruz.sonra kafesleri pislenince kafeslerini temizliyoruz.sen bile evde baykuş besleyebilirsin.

hocam baykuş çok zor suyu bile elimle şırıngayla içirmiştim yavruyken etleri kesip ağzına verdim ama çok güzel hayvanlar
  • Gaziantep hayvanat bahcesinin yaninda, darica kumes kadar kaliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GangstaBop

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeanWinchester.

Ben hayvanları çok seviyorum belki ilerde olurum neden olmasın, Her neyse sorum şu çok zor bir meslek mi kakası, kokusu gibi.

Diğer sorum ise bu meslek için hangi yolu izlememiz gerekli hangi bölüm nereye başvurmak gibi.

inan beni güldürdünhayvan bakıcılığının bölümümü olurmuş? hayvan bakıcısı olmak için hiç bir bölüm okumaya ya da sınava girmeye gerek yok.hayvanat bahçesine gidip form doldurman yeterli.hatta şu anda bile gel bakıcılık başvurusu yap.eğer çıkan bakıcı olursa yerine sen girersin.

Adam sana insan gibi soru sormuş alay eder gibi cevap vermissin. Ayrıca ne gariptir ki ayni soruyu sende sormussun yakın bi tarihte bence troll olabilirsin.

Hayvanat bahçesinde bakıcıyım soruları alayım

ben bakıcılığa başlayalı 2 yıl oldu.bende ilk başlarda onun gibi bir bölümden mezun olunacağını sanıyordum.ama hayvanat bahçesine gidip bakıcılara sordum beni başvuru yapmam için girişe yönlendirdiler.başvuru mu yaptım 3 ay sonrada çağrıldım bakıcı oldum.1 yıl sonrada terfi edildim baş bakıcı oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

Gaziantep hayvanat bahcesinin yaninda, darica kumes kadar kaliyor.

Gaziantep hayvanat bahçesine hiç gitmedim.büyüklüğü ne kadar bilmiyorum.ama darıca hayvanat bahçesinde daha çok tür var.gaziantepte bulamadığın bir çok türü darıcada bulabilirsin.
  • quote:

quote:

Gaziantep hayvanat bahçesine hiç gitmedim.büyüklüğü ne kadar bilmiyorum.ama darıca hayvanat bahçesinde daha çok tür var.gaziantepte bulamadığın bir çok türü darıcada bulabilirsin.

Mesela hangi tur ?

• quote:

quote:

quote:

Mesela hangi tur ?

Gaziantep hayvanat bahçesinde hangi hayvanlar var hangi hayvanlar yok bilmiyorum ki.sadece darıcada daha çok türün olduğunu biliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mesela hangi tur ?

Gaziantep hayvanat bahçesinde hangi hayvanlar var hangi hayvanlar yok bilmiyorum ki.sadece darıcada daha çok türün olduğunu biliyorum.

yanlisiniz var. Avrupanin en buyuk hayvanat bahcesi gaziantepteki. Dunyada 3.cu. Hem alan olarak hemde tur olarak dunyada on onde yer aliyor.

• Eski bilgi, şimdi daha kalabalık ;

"Gaziantep Hayvanat Bahçesi, 1000 dönümlük alana kurulmuş Türkiye'nin ve Ortadoğu'nun alan olarak birinci, Dünya'nın üçüncü, Avrupa'nın ikinci en büyük hayvanat bahçesi.

Gaziantep Hayvanat Bahçesi, 90 türden 3.720 hayvan barındıran bir kuş kafesi, 74 türden 2950 hayvana ev sahipliği yapan bir akvaryumu, 10 türden 64 hayvanı barındıran bir maymun evi, timsah ve yılanlardan oluşan bir sürüngen evi ve diğer hayvanlar için ayrılmış özel bölümleri bünyesinde barındırır."

• Fotoğraf çekinirken kaplanın pençe attığı çocuğun ailesi dava açtı mı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.