Şimdi Ara

hayvanlar insan varoluşunu tamamlayamaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kedi köpek sevme furyası aldı başını gidiyor ama insan neden hayvan sever? insan kendi türleriyle iletişim kurmak üzerine evrimleşmiştir. duygusal reaksiyon alıp verme, karşı taraftan gelen yığınla geribildirimler ve yaşamsal bir takım ittifak kurmak gibi bir çok "etkileşim" içine girerler ve bu etkileşim kâr zarar ekseninde zarara dönüyorsa ve mutual bir ilişki içermiyorsa ilişki kesilecek şekilde programlanmıştır.

insan ilişkilerinin genel dinamiği budur ve insan, bir başka insan ile anlam bulur. kendi varoluşumuzun tamamlayıcısı yine bir "başkasıdır".

• Program evrim mevrim yok

Devir para devri insanlar para icin dostluk aile mahalle gibi seyleri tamamen bıraktı

Dostluk yok kisa sureli ittifaklar ve birbirini kullanma var

Kendinden küçük canliyi hemen her canli sever mesela filler de insanlari sever sevgi varolusun en garip ve aciklanamaz gerçeği VAllaha bende çözemiyorum dogru bir yorum yapamam bu konuda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem aile ilişkilerini bitirmek istiyor. 35m2 evlere aileleri sığdırdı.
    Kimsenin kimseye güveni kalmadığı ortamda insanların bir kısmı farkına varmadan çareyi kedi köpek sevginde arıyor.

Kafalar karışık . Derin bir çıkmazdayız.

Bu arada kedi severlerle köpek severlerin kavgaları aldı başını gidiyor. :-)

Öncelikle toplumu insanı sevmeliyiz. Biz sevmeyi üzerine çıkmak olarak alıyoruz.
    Daha doğrusu öyle aldırıyorlar.
  • Bu kedi köpek sevip ben hayvan severim diyen ler'in kucağına timsah piton fln atıcaxın, hayvan seversen al bunu sev hadi diycen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conar-XP

Bu kedi köpek sevip ben hayvan severim diyen ler'in kucağına timsah piton fln atıcaxın, hayvan seversen al bunu sev hadi diycen.
    Timsah ne ki be
    Biz kominist ve muslumanlarla kucaklasiyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kar zarar sadece savunma degildir.
    Hayvan bewleyenlerde sevap point icin mamaya para vermez..

• Burası müsait anlat bakalım . kaç komünisti kucağına aldın .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplum ve İnsan
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruegerfred

Burası müsait anlat bakalım . kaç komünisti kucağına aldın .
    tepeciklinin fessiz versiyonu seni..

kucaklaşıyoruz kelimesinden anlayabildiğin bumu..

by lock..
  • ses tonun aynı tepecikli gibi idi sesini kestiler. istersen sıranı bekle.
  • kruegerfred kullanıcısına yanıt
    tepecikli ve gibi kelimeleri senin gibileri ifade edebilir.benle alakası olmaz..
  • Bilemem zaman gösterecek. Bizim çizgimiz bellidir.

yok sa bumu

• hayvanlar insan varoluşunu tamamlayamaz.

Bilmem anlatabildim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruegerfred

Bilmem anlatabildim mi

• işine gelirse
  • Hakkımda niye ileri geri söz ediyorsun selocan konuya girmesem göremeyecektim

• Bence tamamlar. İnsan olmanın şartı sözlü diyalog kurmak, karşılıklı bilimsel ya da sanatsal sohbet üretebilmek değil. Bunlarsız insanın yaşamı yalnızca fakir olur yoksa yoklukları en azından tamamlanmışlık hissine engel değil. Bir insan tek başına bilim yapabilir ve hayatta kalabilir. Çoğu domestik hayvan zaten açıkça fayda alınabilecek "bir başkası". Benim kedim var mesela çoğu insana tercih ederim.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Bir kedi 3-4 yaşında çocuk zekasına sahip.

Daracık apartmanlarda hijyen koşullarını sağlaya biliyorsan ok . Yaşamak onlarında hakkı.
    Sağda solda pislik içinde kulube ve yemleme ve sulama beni rahatsız ediyor.

Bir amazon papağanımız vardı .. 300 yakın kelimeyi anlamı ile konuşuyordu.
    Amazonlar 600 kelimeye çıkabiliyor. Zekaları 6 yaş çocuğa kadar ulaşabiliyor.

20 yıl kadar baktıktan sonra tüy toz vs temizliği ile baş edemedik . Ev dar Satmak zorunda kaldık.

Dünyadaki tüm canlılar doğada bir birini tamamlar.
    Onlar yok olursa bizde yok oluruz. Eko sistemin birer parcasıdırlar.
    Sokak hayvanları inan çevreyi insanlar kadar kirletmiyor. Onların atığı genellikle doğal, tabiatta çabuk çözünen cinsten. Ancak elbette sayılarının fazla olması belirli bir tehlike ve yine aslında insan kaynaklı bir kirlilik arz edebilir. Onların varlığı ile beraber insanların onlar için yaptığı kulübeler, koyduğu plastik mama kapları ve benzeri çok sayıda olursa bir kirlilik görüntüsü meydana getirebilir. Plastikler genellikle çirkin durur ve doğada yıllarca çözünmez. İnsanlar hayvanlara yemek vermek için topraktan veya kalın, ufak parçalara ayrılmayacak camdan kaplar kullanmalı, kulübe diye iki işe yaramaz karton parçasını birleştirip görüntü kirliliği yaratmamalı. Mezvuyla ilgilenen herkes paraya kıyıp ortalama ayarda bir kulübe ortaya koymalı. Sokak hayvanları ise sayılarının çoğalmaması için kısırlaştırılmalılar ya da eve alınıp evcilleştirilmeliler. İkinci seçenek daha zor ve kısırlaştırıp sokağa geri bırakma gibi bir kamu / belediye işi değil kişisel türde bir tercih ama mümkün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.